Lunar Dance: Ναι είμαι single ... και λοιπόν;

Ήλιος στον Σκορπιό- 14:10 Σελήνη στον Υδροχόο

Lunar Dance: Ναι είμαι single ... και λοιπόν;

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Σε ένα μήνα με Ήλιο στον Σκορπιό όπου βιώσαμε απόλυτα συναισθήματα, χωρίσαμε, αγαπήσαμε ή ήρθαμε πιο κοντά υπάρχει και μια μερίδα ανθρώπων που δηλώνουν ευτυχισμένοι με την ανεξαρτησία τους και την χαρά να είναι single. Η Σελήνη στον Υδροχόο μας βάζει στο mood της ανεξαρτητοποίησης και της πραγματικά φιλελεύθερης στάσης απέναντι στους ανθρώπους και στις καταστάσεις. Αλλά, για σταθείτε, έχετε σκεφτεί ποτέ ότι η κατά επιλογήν ετικέτα του single στις ημέρες μας, πέρα απ' ότι πρόκειται για μια εκκεντρική οπτική (για το λόγο ότι όλοι ψάχνουν το άλλο τους μισό, εναγωνίως) ότι είναι και μια συνειδητοποιημένη άποψη;

Ας αναλογιστούμε ότι δύο άνθρωποι μέσα σε μια σχέση, πρέπει συνεχώς να εξετάζουν την ανάγκη τους να είναι μαζί και αυτό να αποτελεί το κύριο αντικείμενο διαπραγμάτευσης τους. Το ότι θα πρέπει να αποτελείς το μισό μέρος μιας μονάδας, ενώ ουσιαστικά έρχεσαι σε επαφή με μια τελείως διαφορετική προσωπικότητα, αρχίζει πραγματικά να σε κάνει να αναρωτιέσαι, γιατί να μην είσαι πιο ανεξάρτητος; Από την άλλη, αν κάποιος εκδηλώσει την ανάγκη να είναι πολύ ανεξάρτητος, τότε κινδυνεύει να χάσει την αίσθηση ότι ανήκει κάπου. Ωστόσο, εάν συγχωνευτούν δυο άνθρωποι πάρα πολύ, σαν μια μονάδα, τότε υπάρχει ο κίνδυνος να χαθεί η ατομική προσωπικότητα μας. Υπάρχει φυσικά μια μέση λύση, αλλά για να επιτευχθεί η ισορροπία, θα πρέπει να αναπροσαρμόζουμε τις προτεραιότητές μας συχνά.

Γύρω μας ζουν και αναπνέουν πολλά τέτοια άτομα που είναι συγκαλυμμένα κάτω από τις επιταγές της κοινωνίας για δεσμευτικές σχέσεις. Όμως θα πρέπει να θυμόμαστε, ότι όλοι δεν είμαστε ίδιοι. Και ανεξάρτητα από το τι προστάζει η κοινωνία μας, υπάρχουν άτομα που προτιμούν να είναι μόνα τους.

single

Αν θέλετε να τα βρείτε αστρολογικά και να δείτε αν κι εσείς ανήκετε σε αυτήν την ομάδα, να θυμάστε ότι το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι ο έντονος Ουρανός.

Δηλαδή έχουν Ουρανό σε σκληρή όψη (τετράγωνο, αντίθεση, σύνοδο) με Ήλιο, Σελήνη Αφροδίτη ή κυβερνήτη του έβδομου οίκου.

Επίσης, ο Ουρανός μπορεί να βρίσκεται στον έβδομο οίκο ή ο Υδροχόος στην ακμή αυτού του οίκου.

Μερικοί από τους βασικούς πλανήτες τους θα είναι στον Υδροχόο.

Ακόμη (δεν το έχω τεκμηριώσει) αλλά υπάρχει και η άποψη ότι ένα stellium (πολλοί πλανήτες) στον ενδέκατο οίκο μπορεί να υποδεικνύει άτομα που εκτιμούν τις φιλίες και τη συμμετοχή σε ομάδες, περισσότερο απ' ό, τι τις ρομαντικές σχέσεις.

ydroxxoos_single

*Θέλεις να μάθεις περισσότερα για τον δικό σου αστρολογικό χάρτη; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ

Τα άτομα του Ουρανού έχουν μια ισχυρή ανάγκη να σφυρηλατήσουν την δική τους πορεία, και μερικές φορές απλώς δεν υπάρχει χώρος για να συνυπάρξουν με ένα άλλο πρόσωπο κατά τη διάρκεια αυτής, της αναζήτηση τους. Υπάρχει μια επίμονη ποιότητα με τον Ουρανό καθώς και με τον Υδροχόο, να ακολουθήσουν το δικό τους προσωπικό όραμα που επιδιώκουν με κάθε κόστος, πολλές φόρες βάζοντας στην άκρη οποιαδήποτε οικειότητα. Ή αν βρίσκονται σε μια σχέση, το μυαλό τους να είναι επικεντρωμένο στο έργο τους, που ακολουθούν με πάθος θα έλεγα και γι 'αυτό το λόγο ο σύντροφός τους θα πρέπει να είναι τόσο αυτάρκης, ώστε η απουσία τους να είναι ανεκτή.

Αλήθεια πως αναγνωρίζονται αυτοί οι τύποι; Είστε ένας από αυτούς;

Αν αισθάνεστε εύκολα ότι καταπνίγεστε και δεν θέλετε να σας ασκείτε έλεγχος ή να έχουν συναισθηματικές απαιτήσεις πάνω σας ή είστε περισσότερο ικανοποιημένοι με ένα μεγάλο δίκτυο φίλων από το να καταναλώνεστε σε ρομαντική σχέσεις τότε welcome to the heaven of freedom!

Μπορεί να ενοχλείστε από τα παραδοσιακά μοντέλα της σχέσης, όπως, ας πούμε, της μονογαμίας. Ως φιλελεύθερες ψυχές προτιμάτε να κοιμάστε με όποιον σας εξιτάρει την φαντασία σας, χωρίς να χρειάζεται να είστε υπόχρεοι σε άλλο άτομο. Ζήλια και κτητικότητα είναι λέξεις άγνωστες για εσάς.

Βέβαια, κανένα από αυτά τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σας δεν σας εμποδίζει από το να έχετε μια επιτυχημένη, ικανοποιητική σχέση. Αλλά μπορεί να είναι πιο δύσκολη. Μπορεί όμως, να ευδοκιμήσει μέσα από μια πιο εναλλακτική ματιά. Πως;

sxesi_ektos_spitiou
  • Μπορείτε να διατηρείτε ξεχωριστό σπίτι από τον σύντροφό σας
  • Να έχετε μια ανοικτή σχέση
  • Να έχετε πολλούς φίλους στους οποίους μπορείτε να πάτε, όταν αισθάνεστε την ανάγκη για τις πιο «προσωπικές» εξυπηρετήσεις.
  • Να αμφισβητείτε απαρχαιωμένες έννοιες, όπως η «ιδιοκτησία» του άλλου προσώπου, το οποίο υπονοείται στο συμβόλαιο γάμου.

Είπαμε η μέρα θέλει open minds!!! Και τώρα που το ξανασκέπτομαι καλύτερα, δεν είναι καθόλου κακό να είσαι single!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved