Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 17/11

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 17/11

Επαναστατικές μνήμες ξυπνά η επέτειος της 17ης Νοεμβρίου αλλά είναι βέβαιο πως για κάποιους το βασικό σύνθημα είναι ένα: «ένας στο χώμα και οι υπόλοιποι στο στρώμα». Αναφέρομαι βέβαια στους επαναστάτες του καναπέ, του air condition και της φραπεδούμπας, που πάντα περιμένουν να βγάλουν οι άλλοι το φίδι από την τρύπα για να έρθουν ύστερα και να «το παίξουν μάγκες» πάνω στις πλάτες τους.

Ας περάσουμε στο σημερινό κουίζ. Στην Ελλάδα όταν γίνεται μια «λαδιά» από κάποιον πολιτικό συνήθως υπάρχει συγκάλυψη, αν δεν είναι πολιτικός και είναι δημόσιος υπάλληλος ή λειτουργός τότε γίνεται μια ΕΔΕ δηλαδή «Έλα Δεν Είδα». Ποια εξίσωση δείχνει τη συγκάλυψη;

Α. Ποσειδώνας/Άδης= Ερμής

Β. Πλούτωνας/ΚρόνοςΥποθετικός= Ποσειδώνας

Γ. Μεσουράνημα/Δίας= Ποσειδώνας


Η εξίσωση της ημέρας

Ερμής= Ήλιος/Βόρειος Δεσμός= Σελήνη/Ήλιος= Βόρειος Δεσμός= Ήλιος/Άδμητος= Σελήνη/Βόρειος Δεσμός:

Σκέψεις και ειδήσεις σχετικά με μια προσωπική ένωση. Ο ειρμός των σκέψεων κατά τη διάρκεια των ωρών της ημέρας. Ενδιαφέρουσες ημέρες και ώρες. Νέες φιλίες. Φιλικές συνομιλίες. Φιλία ή σκέψεις για γάμου. Διανοητικές επαφές με την μάζα και το πλήθος. Καταθλιπτική σκέψη. Αλληλογραφία με θηλυκά πρόσωπα. Ανταλλαγή επιστολών, δημόσιων εγγράφων.



Οι ουρανοί «θέλουν» να αναπτύσσεται έντονη κινητικότητα σε διανοητικά θέματα και ζητήματα που απαιτούν κριτική άποψη και όχι απλά αναμάσημα. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να εμφανιστούν και κάποιες μαύρες εικόνες ή ζοφερές σκέψεις που οφείλετε να προσπεράσετε κηρύσσοντας τον πόλεμο στη μιζέρια και αναβαπτίζοντας την εμπιστοσύνη σας στη ζωή και το χαμόγελο. Υπάρχουν βέβαια και οι πιο ανάλαφρες πλευρές. Πολλοί θα περάσετε ευχάριστες ώρες, θα κάνετε νέους φίλους και πολύ πιθανόν η ανταλλαγή απόψεων ή μηνυμάτων μέσω διαδικτύου να πάρει φωτιά.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Η δυστυχία δημιουργεί στάσεις και επαναστάσεις. Ακόμα οι πολίτες επαναστατούν, όχι μόνο για την ανισότητα του πλούτου αλλά και για την ανισότητα των τιμών.» Αριστοτέλης

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


Το τραγούδι της ημέρας: Βανέσα Αδαμοπούλου-Πάνω στην τρέλα μου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved