Lunar Dance: Μέτρα για τον ανάδρομο Ερμή στον τομέα της εργασίας μας

Ζούμε ήδη τις χαώδεις καταστάσεις που φέρουν την υπογραφή της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Τί θα ήταν καλό να έχουμε κατά νου μέχρι να ορθοδρομήσει ξανά;

Lunar Dance: Μέτρα για τον ανάδρομο Ερμή στον τομέα της εργασίας μας

Όταν παρατηρούμε δυσκολίες στην επικοινωνία, στην εργασία μας ειδικά, δεν είναι πάντα εφικτό το να διευκρινίσουμε στο συνομιλητή μας ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος - ειδικά το αφεντικό δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία (αν και, ευτυχώς, υπάρχουν κι εξαιρέσεις..).

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι πρέπει να κοιτάξουμε A.S.A.P. τη δυνατότητα επενδύσεων ή να μιλήσουμε με έναν σύμβουλο ή κάποιον που θα μας καθοδηγήσει. Όλα αυτά πρέπει να γίνουν σε ένα πιο πειθαρχημένο και μελετημένο πλάνο, γιατί η αναδρομή του Ερμή φέρνει ορισμένες δυσκολίες και καλό θα ήταν να αναλογιστούμε ορισμένες παραμέτρους που δεν είχαμε σκεφτεί ή φανταστεί.

Μπορεί ήδη να έχετε ακούσει για όλες τις χαώδεις καταστάσεις που φέρνουν την υπογραφή της ανάδρομης πορείας του Ερμή, πλανήτη της επικοινωνίας και ίσως να αναρωτιέστε γιατί; Επειδή τα πράγματα μπορεί να συμβούν... και όχι επειδή ο Ερμής είναι κακόβουλος. Θα συμβεί, επειδή δεν σκεπτόμαστε ή ενεργούμε με τον ίδιο τρόπο, όπως κάνουμε συνήθως. Η εστίαση της σκέψης γίνεται πιο βαθιά προς τα μέσα μας, σε πιο σημαντικά πράγματα. Με τον τρόπο αυτό, τα πράγματα ξεχνιούνται ή τα κάνουμε αφηρημένα.

ergasia_4_copy

Για το λόγο αυτό, τα κύρια θέματα που επηρεάζονται κατά τη διάρκεια περιόδων ανάδρομου Ερμή και καλό είναι να τα έχουμε υπόψη για την καλύτερη διεκπεραίωση της επαγγελματική μας ζωής είναι:

• Ώρες για επαγγελματικά ραντεβού

• Ρυθμίσεις και ημερομηνίες επαγγελματικών ταξιδιών

• Υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές

• Συμβάσεις και άλλα έγγραφα

ergasia1_6

Φυσικά, οι απαιτήσεις του πελάτη, του εργοδότη και της αγοράς σίγουρα δε θα αποφευχθούν και σε καμία περίπτωση δεν συνιστώ διακοπή των εργασιών σας αλλά τουλάχιστον βεβαιωθείτε ότι έχετε σχεδιάσει κάθε τι, ξανά και ξανά προσεκτικά, ότι έχετε κάνει δόκιμες και επανέλεγχους, ότι έχετε τσεκάρει όλους τους κινδύνους και τα θέματα που θα σας πάνε πίσω και ότι έχετε προγραμματίσει κάθε απαιτούμενη συντήρηση πριν από τις περιόδους αναδρομής στα ηλεκτρονικά σας συστήματα.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ergasia_3

Επίσης, ο Ερμής ανάδρομος προκαλεί συχνά προβλήματα με την επικοινωνία και τη λήψη σαφών μηνυμάτων. Σε μια σύσκεψη, θυμηθείτε ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να χαλαρώσουμε και ότι πρέπει να υπάρχει τεκμηρίωση για όσα λέγονται. Βεβαιωθείτε πως ότι λέγεται είναι σαφές, συνοπτικό και αναλυτικό.

ergasia_4

Γενικότερα πάντως , καλό θα ήταν να έχετε κατά νου ότι μέχρι να ορθοδρομήσει ο Ερμής:

• Διάφορα σημαντικά meetings θα πρέπει να υπάρχουν εκ των προτέρων, στο ημερολόγιο του καθενός συνεργάτη σας.

• Να στέλνετε e-mail μια ημέρα πριν, με μια υπενθύμιση σχετικά με την επόμενη προγραμματισμένη συνάντηση και να επισυνάψετε ένα αντίγραφο από κάθε προηγούμενη τεκμηρίωση που έχετε κάνει.

• Να διαθέσετε αρκετό χρόνο για να πάτε στα ραντεβού σας (αν πρόκειται να ταξιδέψετε ή να πάτε σε μακρινή απόσταση).

• Να έχετε άφθονο χρόνο για να προετοιμαστείτε για τις συνεδριάσεις για να είστε, καλού κακού, καλυμμένοι απ' όλα αυτά τα απροσδόκητα γεγονότα που συμβαίνουν αυτές τις ημέρες .

• Αν έχετε να καλύψετε προθεσμίες, πιθανώς μια καλή ιδέα είναι να αρχίσετε τις εργασίες λίγο νωρίτερα απ' ό, τι θα το κάνατε κανονικά.

• Ελέγξετε τα έγγραφα που θα χρειαστείτε μαζί σας στο επαγγελματικό ταξίδι σας.

• Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας ηλεκτρονικών υπολογιστών.

• Αποφύγετε την αγορά κάθε σημαντικού τεχνολογικού μέσου, κατά την περίοδο αυτή (τηλέφωνα, ταμειακές μηχανές, υπολογιστές).

• Αποφύγετε την υπογραφή συμβάσεων αλλά, σε περίπτωση που είναι αναγκαίο, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει και ξαναδιαβάσει όλα τα ψιλά γράμματα.

• Εάν πρέπει να αρχίσετε ένα νέο εγχείρημα, οριοθετήστε προσεκτικά το πεδίο εφαρμογής του.

• Και τέλος αν πρέπει να εφαρμόσετε μια οποιαδήποτε αλλαγή, δοκιμάστε ξανά και ξανά, ξανατσεκάρετε έτσι ώστε να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα.

Θα περάσει κι αυτό!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved