17 Νοεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

17 Νοεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

25 έως 26 του Σκορπιού


Σύμβολο: «Ένας μοναχικός πολεμιστής»


Ερμηνεία: Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια ιδιόμορφη προσωπικότητα που αποφεύγει τη δημοσιότητα και περιφρονεί την κοινή γνώμη. Ως προς την εξέλιξη της υπάρχουν δύο πιθανότητες. Η πρώτη περιγράφει μια ειλικρινή και ανθρωπιστική φύση. Η απέχθεια του ατόμου για τους «υψηλούς» της κοινωνίας και τους στρατιωτικούς, θα μετατρέψει τα αισθήματά του σε συμπάθεια και αγάπη για όσους βρίσκονται σε ανάγκη και χρειάζονται βοήθεια. Θα προσπαθήσει με όλη του τη δύναμη να βοηθήσει τους απόκληρους και αδικημένους της κοινωνίας.

Στη δεύτερη όμως, το άτομο έχοντας μια προσωπική και εν πολλοίς «αιρετική» ηθική, θα στρέψει το μένος του συνολικά κατά της κοινωνίας, συνωμοτώντας αδιάκοπα και καίγοντας αδιάκριτα τα «χλωρά» μαζί με τα «ξερά».


Το απόφθεγμα της μοίρας: «Όταν υπάρχει ανάγκη να πάρεις μια απόφαση, το καλύτερο πράγμα είναι να κάνεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να κάνεις λάθος. Το χειρότερο απ' όλα είναι να μην κάνεις τίποτα.» Θεόδωρος Ρούζβελτ

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια


Αισθηματικά

Ο έρωτας σας κτυπά την πόρτα κι εσείς βέβαια καλείστε να σκεφθείτε καλά με τι... ενδυμασία θα του ανοίξετε! Γιατί αν είστε... σιδερόφρακτοι, όπως θα έρθει έτσι και θα φύγει, χωρίς να αγγίξει την ψυχή σας. Αν αντίθετα τον καλοδεχθείτε, χωρίς προαπαιτούμενα και συμφωνίες, τότε κι εκείνος θα σας ανταμείψει με την χαρά και την πληρότητα που δίνει μια «αφτιασίδωτη» και ειλικρινής σχέση. Φυσικά, στην περίπτωση που είστε ήδη δεσμευμένοι, θα πρέπει ήρεμα κι ευγενικά να τον παραπέμψετε στη διπλανή πόρτα πριν τον πάρει μυρωδιά ο σύντροφος σας και... ζηλέψει τη δόξα του!


Οικονομικά

Η χρονιά σας αναμένεται να είναι γεμάτη από συμφωνίες, συναντήσεις και συμβόλαια οικονομικού περιεχομένου, με έμφαση πιθανότατα στη ρύθμιση κάποιων υποθέσεων που εκκρεμούν. Δεν υπάρχει κάτι το αρνητικό σε όλα αυτά και γενικότερα θα μάθετε πολλά που θα σας φανούν χρήσιμα είτε άμεσα, είτε μελλοντικά. Εκείνο που θα πρέπει να αποφύγετε είναι το να εμπλέξετε τις οικονομικές ή επαγγελματικές υποθέσεις σας με τις προσωπικές, γιατί κάπου εκεί θα... χαθεί η μπάλα!


Γ.Ρ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved