16 Νοεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

16 Νοεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

24 έως 25 Σκορπιού


Σύμβολο: «Ένας λύκος που έχει πιάσει μια χήνα»


Ερμηνεία: Το άτομο έχει μια τάση να παίρνει θέση «απέναντι» στους άλλους ή να μην τους αποδέχεται μέχρι τουλάχιστον να εξοικειωθεί μαζί τους. Ιδίως όταν μπαίνει για πρώτη φορά σε ένα περιβάλλον ή μια ομάδα, εκούσια ή ακούσια προκαλεί έριδες και αντιδράσεις που στη συνέχεια βέβαια μπορεί να καταλαγιάσουν. Ανάλογα με τις καταβολές και την παιδεία του, μπορεί να επιλέξει μια αναρχική στάση ζωής ή να διαλέξει το δρόμο του ασκητισμού, της μοναχικότητας και της εσωτερικής γαλήνης. Για τους ίδιους λόγους μπορεί να είναι είτε αγενής χωρίς αρχές, είτε ευγενικός, με υψηλές ιδέες.


Το απόφθεγμα της μοίρας: «Δεν έχει σημασία αν η γάτα είναι άσπρη ή μαύρη, αρκεί να πιάνει ποντίκια» Ντενγκ Σιάο-Πινγκ

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια


Αισθηματικά

Θα είναι μάλλον δύσκολο να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας εν μέσω διεκδικήσεων και αντεκδικήσεων, ωστόσο αν μπείτε για τα καλά στο χορό των συγκρούσεων, μην περιμένετε κάποια... άσπρη μέρα! Το θέμα είναι να καταλάβει ο καθένας πώς η διαφορετικότητα του δεν αποτελεί την μια και μόνη αλήθεια στο σύμπαν. Αλλιώς, κάθε δεσμός κινδυνεύει με οριστική ρήξη. Όσον αφορά τις νέες γνωριμίες, φέρουν κι αυτές τη σφραγίδα της έντασης, οπότε γενικά έχετε το νου σας... Σε κάθε περίπτωση εκμεταλλευτείτε τις περιστάσεις για μια... γενναία ψυχανάλυση!


Οικονομικά

Αν υπάρχει μια λέξη-κλειδί για την χρονιά που μόλις ξεκίνησε αυτή είναι η «αρπαγή». Κάποιοι δηλαδή φαίνεται να κινούνται μακράν της δεοντολογίας ή των καλών τρόπων και στοχεύουν να σας αφήσουν πανί με πανί, για να ικανοποιήσουν τις δικές τους ορέξεις. Και βέβαια εσείς δεν είναι δυνατόν να καθίσετε με σταυρωμένα τα χέρια. Πάρτε όλα τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας αλλά επειδή «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», μην έχετε μετρητά ή τιμαλφή στο σπίτι ή εκτεθειμένα σε κοινή θέα. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε κι εσείς να μπείτε στο κυνήγι του χρήματος, υιοθετώντας μια μάλλον ριψοκίνδυνη πολιτική. Και βέβαια μπορείτε να κερδίσετε πολλά μέσα σε μια στιγμή, φροντίστε όμως ώστε τα κεκτημένα να μην γίνουν καπνός μέσα στο... επόμενο δευτερόλεπτο!


Γ.Ρ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved