Lunar Dance: Θέλω ακόμα μια βόλτα...

Που θα μπορούσαμε να περιπλανηθούμε με το ταίρι μας ή τους φίλους μας;

Lunar Dance: Θέλω ακόμα μια βόλτα...
Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Ήλιος στον Σκορπιό-Σελήνη στον Αιγόκερω από τις 12:36

Η Σελήνη στον Τοξότη συνεχίζει να μας επηρεάζει και θέλει ταξίδια και βόλτες, είτε πραγματικές είτε φανταστικές. Ας συνεχίσουμε λοιπόν την περιπλάνησή μας με το ταίρι μας ή τους φίλους μας!

H εξερεύνηση αυτή την φορά θα γίνει με σημείο αναφοράς το ηλιακό ζώδιο του καθενός.

ΚΡΙΟΣ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΖΥΓΟΣ ~ Ώρα για βόλτα στις βιτρίνες

ZYGOS

Οι στιλάτοι Ζυγοί θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν την βόλτα τους με την ενημέρωση τους για το τι γίνεται στον κόσμο της μόδας. Αυτό μεταφράζεται σε κοίταγμα στις βιτρίνες με τις κολλητές ή και με τον σύντροφο τους χεράκι χεράκι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ~ Σεργιάνι στην δύση του Ηλίου

skorpios_copy_copy_copy

Δεδομένης της αισθησιακής και ηδονιστικής διάθεσης του Σκορπιού, πάνω απ' όλα η πιο απολαυστική βόλτα θα ήταν με το ταίρι τους, φυσικά αν έχουν. Όσοι λοιπόν είναι τυχεροί, ας πάρουν το άλλο τους μισό από το χέρι και αντί για «μπαρότσαρκα», ας εφοδιαστούν με τα απαραίτητα, δηλαδή την πιο σέξι τους διάθεση και πολύ ζεστά ρούχα και ας ξεκινήσουν για ένα ψηλό μέρος, όπου μπορούν να παρακολουθήσουν το ηλιοβασίλεμα με την ησυχία τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ ~ Τσάρκα με το κατοικίδιο

toxotis_copy_copy_copy

Οι Τοξότες θα πάνε παντού γιατί, εκτός από ότι είναι προσαρμοστικοί, η επεκτατική τους διάθεση τους κάνει να θέλουν να εξερευνήσουν κάθε σημείο ή μέρος στην πόλη που δεν έχουν πάει. Απλά σε αυτήν την εξόρμηση ας πάρουν μαζί τους και τον σκύλο τους, αν έχουν και να τριγυρίσουν με τους φίλους τους και τα δικά τους κατοικίδια, τα πάρκα και τα άλση της πόλης που δεν έχουν επισκεφθεί ποτέ. Ο Τοξότης έχει μια ιδιαίτερη αγάπη στα ζώα και αυτό θα βοηθήσει το κατοικίδιό τους να εκτονωθεί μαζί τούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ~ Αναψυχή στο σπίτι

aigokeros_copy_copy_copy

Οι Αιγόκεροι έχουν μια πολύ καλή οπτική όσον αφορά την βόλτα. Προσγειωμένη και λογική, όπως επισης και αρκετά οικονομική. Αν δεν χρειάζεται να βγουν για δουλειές ή για κάποια υποχρέωση γιατί να μην καλέσουν κόσμο σπίτι τους; Η καλή παρέα και η οικονομία καθιστά άλλωστε το cocooning αντίδοτο της κρίσης, κάτι που το σκέφτονται, πιστέψτε με, πολύ σοβαρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ~ Σουλατσάρισμα στην ομαδικότητα

ydroxoos_copy_copy_copy_copy_copy

Η open mind διάθεση των Υδροχόων δεν θα τους αφήσει πολλά περιθώρια, έτσι ώστε ακόμη κι ο ελεύθερος χρόνος τους για βόλτα ή εξόρμηση να μην έχει πάρα έναν πιο ανθρωπιστικό χαρακτήρα. Τώρα, το ομαδικό τους πνεύμα μπορεί να τους φέρει μπροστά από μια γκάμα επίλογων. Δεν ξέρω, αν αυτό θα λέγετε guerilla gardeners, όπου θα τους δείτε να δενδροφυτεύουν την πόλη ή να ασχολούνται με κάποια μορφή εθελοντισμού, πάντως το σίγουρο είναι ότι θα κάνουν κάτι πρωτότυπο.

ΙΧΘYΕΣ ~ Θαλασσινή χειμωνιάτικη δόση

ixtheis_copy_copy_copy

Οι Ιχθύες που διέπονται από το στοιχείο του νερού είναι πιο ευτυχισμένοι, όταν βρίσκονται κοντά στην θαλασσινή αύρα. Το ότι έκλεισαν τα beach bars και είναι πλέον μακρινή ανάμνηση δεν σημαίνει πως σταματούν να αγαπούν το θαλασσινό στοιχείο. Οι πιο διστακτικοί, ας αρκεστούν σε παραθαλάσσια βόλτα και άραγμα κοντά στο κύμα με ζεστά παλτά και ποτά. Οι πιο τολμηροί, μπορούν να μάθουν τα πάντα για την χειμερινή κολύμβηση και... ας συνεχίσουν να βουτάνε.

Δείτε επίσης το 1ο μέρος του άρθρου:

-Lunar Dance: Τα ζώδια πάνε τις τσάρκες τους…



* Σχέση ζωής ή σχέση για λίγο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved