Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 15/11

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 15/11

Φτάσαμε στα μέσα Νοεμβρίου, περάσαμε την έκλειψη, τα μέτρα ψηφίστηκαν αλλά η δόση ακόμα... έρχεται! Ο κ Στουρνάρας δήλωσε πως «η δόση θα φτάσει έγκαιρα», η λέξη όμως «έγκαιρα» χρησιμοποιείται για να δηλώσει ότι κάτι φτάνει στην ώρα του. Αυτή η δόση είναι... καθυστερημένη από τον Ιούλιο και είναι φανερό ότι κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών έγιναν μεν αισθητά τα στερητικά συμπτώματα της, αλλά ζήσαμε και χωρίς αυτή. Και διερωτώμαι, αφού το σύνδρομο στέρησης το περάσαμε και είδαμε πως μπορούμε, μήπως να αρνηθούμε να μας ντοπάρουν πάλι και να την κόψουμε τη ρημάδα την εξάρτηση; Διότι όπως πάει το πράμα, θα μας στείλουν από «υπερβολική δόση».


Η εξίσωση της ημέρας

Δίας= Ερμής/Άρης= Άδμητος/Μηδενική Κριου= Αφροδίτη/Κιούπιντο= Σελήνη/Βουλκάνους= Απόλλων/Βουλκάνους:

Επιτυχής σκέψη. Εύθυμη συνομιλία. Γέλιο. Πολύτιμες συζητήσεις. Με χαρά προχωρώ στη δράση. Μια τύχη με περιορισμένες δυνατότητες. Φεύγοντας με ψηλά το κεφάλι. Η ικανότητα να υπερκεράσει κάποιος τις όποιες ατυχίες και δυσκολίες. Μεγάλη ευτυχία στον έγγαμο βίο. Για να είναι ευτυχής σε μια ευχάριστη επιχείρηση. Παρέα με όμορφες γυναίκες και άτομα κύρους και ισχύος. Ένα άτομο που απασχολεί την κοινή γνώμη. Μεγάλη τύχη, ευημερία, πλούτος και επιτυχία.



Ήρθε η ώρα να γελάσει το χειλάκι σας και να κάνετε πράγματα με τα οποία θα αναφωνείτε «αυτή είναι ζωή» από ευχαρίστηση και ικανοποίηση, χωρίς ενοχή ή ντροπή. Συγχρόνως, πολλοί δε θα κάτσατε στα αυγά σας περιμένοντας τις εξελίξεις αλλά θα κατευθύνετε αυτές με τις αποφάσεις και τις δράσεις σας. Τα Χριστούγεννα έρχονται και επειδή τα οικονομικά είναι στενά αφήστε την πλούσια φαντασία σας από τώρα να σας δώσει ιδέες για το πώς θα περάσετε καλά με αγάπη και χαρά.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Οι άνθρωποι δεν γίνονται ήρωες παρά μόνο όταν δεν έχουν άλλη επιλογή» Paul Claudel

Το τραγούδι της ημέρας: Δέσποινα Βανδή – Σύνδρομο στέρησης

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved