15 Νοεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

15 Νοεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

23 έως 24 Σκορπιού


Σύμβολο: «Μια γυναίκα κλώθει με τ' αδράχτι και τη ρόκα»


Ερμηνεία: Η συγκεκριμένη μοίρα προσδίδει στον άνθρωπο πολλές θεωρούμενες ως «θηλυκές» αρετές: ευαισθησία, σεμνότητα, ειλικρίνεια, αγάπη για την ειρήνη, την οικογένεια και το σπίτι. Παράλληλα, μπορεί να είναι ένας σταθερός και κόσμιος χαρακτήρας, που ποτέ δε θα χάσει την ψυχραιμία του και θα είναι πολύ σίγουρος για τον εαυτό του. Έχει μια βαθιά ριζωμένη αίσθηση του καθήκοντος και πάνω απ' όλα ένα πραγματικό πάθος για δουλειά σε χρήσιμα και συγκεκριμένα πράγματα. Λίγη έχουν τέτοια πρακτική αίσθηση της ζωής και ένα τόσο οικονομικό πνεύμα.


Το απόφθεγμα της μοίρας: «Ωριμότητα είναι: Να είσαι σε θέση να επιμένεις σε μια δουλειά μέχρι να τελειώσει. Να μπορείς να υπομένεις μια αδικία χωρίς την ανάγκη να εκδικηθείς. Να μπορείς να έχεις πάνω σου λεφτά χωρίς να τα σπαταλάς. Να κάνεις το καθήκον σου χωρίς να σε επιβλέπει κάποιος» Ann Landers

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια


Αισθηματικά

Ο χώρος της εργασίας σας αναμένεται να είναι το βασικό σκηνικό ερωτικών κομεντί αλλά και... δραμάτων! Πέρα από αυτό όμως, κάθε νέα σχέση θα φέρει τη σφραγίδα της χρησιμότητας ή των αμοιβαίων συμφερόντων. Όσο για τους ήδη δεσμευμένους, μπορούν να αρκεστούν στο άκακο φλερτ ή να αξιοποιήσουν την αρεστή εικόνα τους, πετυχαίνοντας ευκολότερα στόχους ή προνόμια για... λίγους!


Οικονομικά

Αρκετά ζωηρή και μαχητική αναμένεται να είναι η χρονιά σας, με αιχμή του δόρατος τα περιουσιακά και τα φοροτεχνικά θέματα, όπου οι «αντίπαλοι» σας φαίνεται πως θα είναι ένας (τουλάχιστον) Δημόσιος φορέας ή οι τοπικές αυτοδιοικητικές Αρχές. Εμπλοκές μπορεί να προκύψουν και εξ αιτίας των διαφορετικών προθέσεων προσώπων της οικογενείας σας και ιδιαίτερα κάποιων που θέλουν να έχουν «και το μαχαίρι και το πεπόνι». Καλό θα ήταν να μη ρίξετε λάδι στη φωτιά, ιδιαίτερα αν πέσετε πάνω σε «αγύριστα κεφάλια» αλλά να ακολουθήσετε την προσφιλή σας τακτική των εύστοχων, έγκαιρων και ενίοτε υπόγειων χειρισμών.


Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved