Lunar Dance: Τα ζώδια πάνε τις τσάρκες τους…

Που θα μπορούσαμε να περιπλανηθούμε με το ταίρι μας ή τους φίλους μας;

Lunar Dance: Τα ζώδια πάνε τις τσάρκες τους…
Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Ήλιος στον Σκορπιό-Σελήνη στον Τοξότη

Ένα νέο φεγγάρι έχει αρχίσει και μετά από την βουτιά στα σκοτεινά νερά του Σκορπιού, ήρθε η ώρα της ανάτασης. Ήρθε η ώρα να κτίσουμε μια γέφυρα με την αισιοδοξία και την οπτική ότι τελικά, είτε έτσι είτε αλλιώς, θα επιβιώσουμε ακόμη και μέσα από έναν ανάδρομο Ερμή ακόμη και στο μέσο δύο εκλείψεων. Επειδή ο ανάδρομος Ερμής δεν θέλει λόγια αλλά πράξεις κι η Σελήνη στον Τοξότη μας δείχνει ότι δεν μπορούμε να δεσμευόμαστε σε μια θέση από τις περιστάσεις της ζωής και θέλει ταξίδια και βόλτες, είτε πραγματικές είτε φανταστικές, σκέφτηκα πως θα ήταν διασκεδαστικό να δούμε που θα μπορούσαμε να περιπλανηθούμε με το ταίρι μας ή τους φίλους μας, σε αυτές τις μέρες με το Τοξοτίσιο σεληνιακό vibe.

H εξερεύνηση αυτή την φορά θα γίνει με σημείο αναφοράς το ηλιακό ζώδιο του καθενός.

ΚΡΙΟΣ~ Οικολογική αθλητική απόλαυση

KRIOS

Οι Κριοί είναι ζώδιο της φωτιάς με άφθονη ενέργεια για να καταναλώσουν, έτσι θα μπορούσαν να πάνε κάπου όπου θα τους ενθαρρύνει να «κάψουν» ένα κομμάτι της, μέσω του αθλητισμού. Ενδείκνυται να προτιμήσουν την βόλτα πάνω στα ποδήλατα τους και να απολαύσουν τους δρόμους της πόλης τους. Μπορούν να μάθουν για τις ποδηλατάδες που διοργανώνουν οι κατά τόπους δήμοι και να αξιοποιήσουν το δικαίωμα τους για ιδανικές διαδρομές και οικολογική απόλαυση.

ΤΑΥΡΟΣ~ Γαστριμαργική επιστροφή στην φύση

tayros_copy_copy_copy_copy

Στους Ταύρους δεν αρέσουν καθόλου οι εκπλήξεις και θέλουν να περιβάλλονται πάντα από τις ανέσεις τους και το φαγητό τους. Είναι λάτρεις επίσης της φύσης. Γι' αυτούς θα ήταν ιδανικό ένα πικνίκ σε ένα πάρκο ή οποιαδήποτε άλλο μέρος προσφέρεται γι' αυτό. Μαζί λοιπόν με το ρετρό καλαθάκι τους, το καρό τραπεζομάντιλο και μερικά νόστιμα σαντουτσάκια, ας απολαύσουν φυσιολατρικούς περιπάτους και μερικά επιτραπέζια παιχνίδια που είναι ιδανικά για να ανάψουν τα αίματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ~ Αξέχαστη εμπειρία ξέφρενου παιχνιδιού

didymos_copy_copy

Για τους Δίδυμους τα πάντα συνδέονται με την κίνηση. Θέλουν να περιπλανηθούν, να αναμειχτούν με κόσμο, να ανταλλάξουν ιδέες, να παίξουν, να γελάσουν και να δοκιμάσουν νέες εμπειρίες. Οκ. Νομίζω πως υπάρχει ένα μέρος να επισκεφτούν που ανταποκρίνεται τέλεια στην ιδιοσυγκρασία τους. Ένα Λούνα-Παρκ ή ένα τσίρκο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ~ Βόλτες σε γραφικές αγορές

karkinos_copy_copy_copy_copy

Οι Καρκίνοι λατρεύουν τα ψώνια, ιδίως όταν αυτά περιλαμβάνουν χειροποίητα και μεταχειρισμένα αντικείμενα ή αντίκες και προάγουν το πνεύμα της αλληλεγγύης. Ένας περίπατος λοιπόν στα παλαιοπωλεία στο Μοναστηράκι για τους Αθηναίους ή μια απολαυστική βόλτα στα γραφικά παζάρια ή λαϊκές για τους υπόλοιπους, όπου θα ανακαλύψουν «κελεπούρια» ή απλώς θα «χαζέψουν» την περαντζάδα.

ΛΕΩΝ ~ Έξοδος με θέαμα

leon_copy_copy_copy

Οι γεμάτοι αγάπη για τον πολιτισμό Λέοντες θα ήταν απολύτως ικανοποιημένοι, αν παρακολουθούσαν μια συναυλία μουσικής, μια θεατρική παράσταση ή μια έκθεση Τέχνης. Αν το θεωρούν δαπανηρό στην εποχή μας, ας δοκιμάσουν events που λαμβάνουν χώρα, χωρίς είσοδο, στους δρόμους και στα bars της πόλης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ~ Μια συνάντηση για ανταλλαγή γνώσης

parthenos_copy_copy_copy

Οι σχολαστικοί Παρθένοι, διέπονται από τον Ερμή που τους δίνει την ικανότητα να αναζητούν τη γνώση μέσα από μια διάθεση αυτοβελτίωσης. Ας βάλουν λοιπόν στην κορυφή της λίστα των εξορμήσεων τους, την συνάντηση με τα μέλη της κοινότητας του bookcrossing. Αν δεν ξέρετε περί τίνος πρόκειται, να σας ενημερώσω ότι είναι μια παγκόσμια βιβλιοθήκη όπου μπορούν να δώσουν τα παλιά τους βιβλία, να βρουν νέα και να συναντηθούν με τα υπόλοιπα μέλη για να συζητήσουν περί λογοτεχνίας και όχι μόνο.

Μην χάσετε το δεύτερο μέρος με τα υπόλοιπα 6 ζώδια

* Σχέση ζωής ή σχέση για λίγο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved