Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 14 έως 16/11

Σελήνη στον Τοξότη – Προτροπές που κοντράρουν τη ρουτίνα

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 14 έως 16/11

Με τη μυρωδιά της έκλειψης ακόμα στα ρουθούνια μας, κάτι μεταξύ μπαρουτιού και καμένης στάχτης στο τζάκι, η Σελήνη περνάει στον Τοξότη σήμερα 14/11 στις 12:52 το μεσημέρι.

Η διάθεση προσανατολίζεται στην ανεύρεση μιας μυρωδιάς που να ευωδιάσει το μέσα μας, αλλά το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 13:26 το μεσημέρι, την ξεθυμαίνει εύκολα και γρήγορα. Η τάση να μην το βάζουμε κάτω λόγω της Τοξοτίσιας Σελήνης που δεν παραιτείται, θα μας αποζημιώσει με το παραπάνω, με την κορύφωση του τριγώνου με τον Ουρανό στις 20:42 το βράδυ.

Από το απόγευμα και μετά νιώθουμε να ξεσηκωνόμαστε ευχάριστα, με δημιουργικές ιδέες και ενασχολήσεις, ενώ η επικοινωνιακή διάθεση μας σπρώχνει σε κοινωνικές αβρότητες και συναναστροφές. Ιδανικό βράδυ για επισκέψεις σε πολυχώρους, πρωτότυπα μέρη, παραστάσεις και ανάλογες εκδηλώσεις.

Στις 15/11 στις 10:25 το πρωί η μέρα ανοίγει με την επιρροή της αντίθεσης με τον Δία η οποία μας συνοδεύει ως το βράδυ. Η μέρα προσφέρεται για συζητήσεις, επανατοποθετήσεις, και κάθε είδους ενέργειες που δίνουν στους άλλους να καταλάβουν το πραγματικό μέγεθος των καταστάσεων. Μέσα από καλοπροαίρετη διάθεση, χιούμορ, λογοπλασίες και φιλοσοφικές προσθήκες, η υπερβολή μας βρίσκει ανταπόκριση και τα πράγματα κινούνται προς την κατεύθυνση που θέλουμε να οδηγηθούν.

Στις 16/11 στις 00:29 μετά τα μεσάνυχτα, το εξάγωνο με την Αφροδίτη που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, δημιουργεί αισιοδοξία, αυξάνει τον ερωτισμό και ωθεί σε κάθε είδους διασκεδάσεις.

Στις 11:44 το πρωί η σύνοδος με τον Άρη ξεκινά την ημέρα με υπερβολική δραστηριότητα και θα ήταν πολύ σοφό, αν αυτή την ημέρα προγραμματίζαμε να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες, που δεν χρειάζονται αντιπαραθέσεις. Το να καταφέρουμε κάτι που επιδιώκουμε αυτό το διάστημα, εκτός από πολύ πιθανό, είναι και πολύ τονωτικό στην ψυχολογική εξάντληση που μας έχει καταβάλλει.

Τοξότες, Δίδυμοι, Υδροχόοι, Ζυγοί, Κριοί και Λέοντες, φορούν το καπέλο του ταχυδακτυλουργού, απολαμβάνοντας την έκπληξη στα μάτια των άλλων, με τα θαυμάσια τρυκ που πλασάρουν, γεμάτοι ενθουσιασμό.

Ιχθύες και Παρθένοι δυσανασχετούν κάτω από την πίεση να ανταπεξέλθουν σε όλα εκείνα που δεν έχουν διάθεση να αντιμετωπίσουν, ενώ Αιγόκεροι, Ταύροι, Σκορπιοί και Καρκίνοι ενεργούν με συγκρατημένη αισιοδοξία και αρκετή επιφύλαξη.

Στις 12:36 το πρωί της 17ης, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω για να τονίσει πως η σύνεση και η πειθαρχία είναι βασικές αρχές της επίτευξης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved