Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 14/11

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 14/11

Πολλοί Έλληνες, όταν πάνε έξω, προοδεύουν και γίνονται μεγάλοι και τρανοί. Αυτή την δύσκολη περίοδο για τη χώρα ένας «Έλληνας», ένα «δικό μας παιδί» διαπρέπει στο εξωτερικό και γεμίζει με περηφάνια τους «συμπολίτες» του. Πρόκειται για ένα μεγάλο μυαλό που ανά τον κόσμο πληρώνουν 150 με 200 δολάρια το άτομο για να τον ακούσουν και να διδαχθούν από τη σοφία του. Ένα από τα μεγάλα του έργα είναι το «Τhe Skyfall of Greece», που οι Αμερικάνοι -οι οποίοι τον διεκδικούν και τον αποκαλούν Jeffrey- το λάτρεψαν κυριολεκτικά. Η ελληνική πολιτεία πως ως γνωστόν τρώει τα παιδιά της του δίνει ένα χαρτζιλίκι της ντροπής, μόνο 7000 ευρώ το μήνα. Αν είναι δυνατόν! Ντροπή! Η αμοιβή του πρέπει να είναι μεγάλη και αντίστοιχη με αυτή που κάποιες ανώνυμες εταιρείες έβγαλαν από τα πάνω-κάτω των spread για το 2010-2011. Μιλάμε για διακόσια δισεκατομμύρια ευρώ. Προτείνω λοιπόν, μόλις γυρίσουμε στη δραχμή, από κάθε Έλληνα να κατακρατούνται 50 με 80 χιλιάδες δραχμές μηνιαίως για να επιστρέψει πίσω αυτό το μυαλό και να μας φωτίσει με το λαμπρό του νου. Τέτοια μυαλά Έλληνες πατριώτες δεν τα κρατάς με ψίχουλα πρέπει να πληρώσεις αδρά. Μη τσιγκουνεύεστε γιατί θα μας τον πάρουν οι Αμερικάνοι, αν δεν το έχουν ήδη κάνει και μετά ποιός θα φταίει, παρά εμείς που ήμασταν... ακριβοί στα παραμύθια και φθηνοί στην αξιοπρέπεια!


Η εξίσωση της ημέρας

Άρης= Αφροδίτη= Ωροσκόπος/Βόρειος Δεσμός= Δίας/Άδμητος= Απόλλων/Άδμητος= Ήλιος/Κρόνος:

Φιλία και δεσμοί αίματος. Ερωτικές σχέσεις. Έκφραση των επιθυμιών. Κινούμενος κάποιος προς ένα σκοπό με αφοσίωση πίστη και αγάπη. Ενέργειες που γίνονται με γνώμονα μια προσωπική επιδίωξη. Πράττοντας κάτι μαζί με άλλους. Επιτυχής εργασία σε μια ειδική σφαίρα. Πολύ ενεργός. Για να βρει ικανοποίηση σε κάποια δραστηριότητά. Για να ικανοποιηθούν με τα αποτελέσματά κάποιου. Το μόνο ή απομονωμένο άτομο, ο χήρος. Για να είναι η αιτία απώλειας προσώπων. Η απώλεια του πατέρα. Μέσω των ενεργειών κάποιου να παρέμβουμε και να υπερνικήσουμε επιτυχώς τα προσωπικά εμπόδια και τους περιορισμούς.



Σήμερα, πολύ πιθανόν να σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν πρόσωπα με τα οποία σχετίζεστε πολύ στενά και μαζί με τα οποία θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις για το πώς θα χειριστείτε τις καταστάσεις. Παράλληλα, πολλοί θα αισθανθείτε ότι μπορεί για τον κόσμο να είστε ένας απλός άνθρωπος όμως για έναν άνθρωπο είστε όλος ο κόσμος του, ο ήλιος που, όταν μπαίνει στο σπίτι, φωτίζει και τη δική του ψυχή. Όσο αναπνέετε κάποιος έχει ανάγκη το χαμόγελο, την αγάπη, το χιούμορ, τη δύναμη, το κουράγιο ή όποιο άλλο χαρακτηριστικό σας και ας μην το προσέχετε καν.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Το να ανοίγεις τα μάτια είναι το αντίδοτο στην απόγνωση» Sylvain Tesson

Το τραγούδι της ημέρας: Ορφέας Περίδης – Εκλογές

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved