Lunar Dance: Γάμος με Σελήνη στον Σκορπιό... Κόλαση ή Παράδεισος;

Ένας γάμος που ξεκινά κάτω από το φως μιας Σελήνης στον Σκορπιό έχει σίγουρα κάποιες προκλήσεις να αντιμετωπίσει.

Lunar Dance: Γάμος με Σελήνη στον Σκορπιό... Κόλαση ή Παράδεισος;
Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Ήλιος στον Σκορπιό –Σελήνη στον Σκορπιό μέχρι στις 12:52 το μεσημέρι

Λίγο πριν οριστικά η Σελήνη εγκαταλείψει το ζώδιο του μυστικοπαθή Σκορπιού για να περάσει στον περιπετειώδη Τοξοτη, σκέφτηκα να σας παραθέσω τις ιδιαιτερότητες ενός γάμου που συμβαίνει με Σελήνη στον Σκορπιό. Για όσους παρακολουθείτε την στήλη, σίγουρα είχατε την ευκαιρία να διαβάσετε και για τον γάμο υπό την επήρεια της Σελήνης στον Ζυγό. Αν όχι, τότε μπορείτε να το δείτε εδώ.

gamos_copy

Επίσης, θα σας υπενθυμίσω εκ νέου ότι η Αστρολογική σοφία υποστηρίζει ότι η αρχή για καθετί, είτε πρόκειται για μια ανθρώπινη ζωή είτε για ένα γάμο, είναι μια κρίσιμη στιγμή που περιέχει μέσα της τον σπόρο για το τι είναι να έρθει. Ακόμη κι αν η αστρολογία δεν μπορεί να εγγυηθεί, αν τελικά το νεόνυμφο ζευγάρι θα δει την χρυσή επέτειό του, έχοντας μια καλή αστρολογική ημερομηνία από διέλευση Σελήνης, είναι τουλάχιστον μια ένδειξη για το πώς τα πράγματα θα μπορούσαν να εξελιχτούν. Φυσικά, η ίδια αρχή εφαρμόζεται σε όλες τις τελετές δέσμευσης που αναγνωρίζονται νομίμως ή όχι, gay ή straight. Η αστρολογία δεν κάνει διακρίσεις.

Επιπρόσθετα, θα σας πω ότι δεν ισχύει μόνο για σήμερα, απλά αν κάποιος επιλέξει την σημερινή ημερομηνία, τα χαρακτηριστικά της Σελήνης στο Σκορπιό θα είναι περισσότερο ενισχυμένα λόγω ότι και ο Ήλιος βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο.

Τι λέτε πάμε να δούμε πως θα είναι ο γάμος με Σελήνη στον Σκορπιό;

Ένας γάμος που ξεκινά κάτω από το φως μιας Σελήνης στον Σκορπιό έχει σίγουρα κάποιες προκλήσεις να αντιμετωπίσει. Πρώτο και κύριο λόγο κατέχουν η ζήλια και η καχυποψία (ξέρετε ερωτήσεις του τύπου: ποιά/ποιός είναι αυτός που σε κοίταξε; Γιατί αργείς το βραδύ; κτλ θα ταλανίζουν συχνά τα μέλη) γι' αυτό θα πρέπει να θυμούνται αυτά τα ζευγάρια να κρατούν τις γραμμές επικοινωνίας ανοικτές.

tsakomos

Είναι σημαντικό σε αυτόν τον γάμο να προσπαθήσουν σκληρά να μπει ο ένας στην θέση του άλλου, καθώς το πείσμα και η αδυναμία να δουν και την άλλη πλευρά μπορεί τελικά να τους βλάψει. Τότε είναι που μπορεί να φτάνουν να καταστρώνουν και σενάρια εκδίκησης χωρίς σημαντικό λόγο.

Ίσως, επίσης, να είναι κάπως απότομοι και να μιλούν πολλές φόρες ακόμη και με θυμό ο ένας απέναντι στον άλλο αλλά σίγουρα είναι από εκείνες τις σχέσεις που θα τους αγγίξουν βαθιά.

erotiki_enosi

Σίγουρα πρόκειται για μια παράφορη σχέση με αρκετό παθός και ένταση και αρκετές φορές, ο μονός τρόπος επικοινωνίας τους, θα επιτυγχάνεται μέσω της σεξουαλικής επαφής, κάτι που δεν μπορεί να μεταφερθεί με λόγια. Νομίζω ότι η φράση: «Κάντε ερώτα, όχι πόλεμο» έχει γραφτεί ειδικά για αυτό το ζευγάρι!

Είναι καλό να θυμούνται ότι αυτή, θα μπορούσε να είναι μια πόρτα που θα πρέπει να κρατήσουν ανοιχτή για να βοηθήσει να διορθώσει τους απόλυτους τρόπους που χρησιμοποιούν σε άλλους τομείς, για να βλάψουν ο ένας τα συναισθήματα του άλλου.

Πάντως, πρόκειται για μια πολύ συναισθηματική ένωση με έντονες αλληλεπιδράσεις, που αγγίζουν την ψυχή αμφότερων! Επειδή η Σελήνη είναι σε γόνιμο ζώδιο, προφανώς θα είναι και τυχεροί από άποψη παιδιών, αν θέλουν πολλά.

Όπως και να έχει, μιλάμε για έναν γάμο με αρκετή ψυχική σύνδεση μεταξύ των μελών του και είναι οι άνθρωποι που διαισθητικά θα "γνωρίζουν" τι συμβαίνει στον άλλο. Συμβουλή μου είναι να χρησιμοποιήσουν αυτή την ικανότητα τους να παρατηρούν το κάθε τι και να μάθουν να συγχωρούν και να εμπιστεύονται τον σύντροφο τους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved