14 Νοεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

14 Νοεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

22 έως 23 Σκορπιού


Σύμβολο: «Ένας έμπορος σπάνιων ή εξωτικών προϊόντων»


Ερμηνεία: Αισιόδοξος, με αυτοπεποίθηση και τύχη είναι ο άνθρωπος αυτής της μοίρας. Κάνει συχνά σχέδια που θα του αποδώσουν δύναμη και πλούτη και δεν αποκλείεται να ασχοληθεί με το εμπόριο. Διαθέτει μια αίσθηση του παράδοξου που ο ίδιος θεωρεί σαν πρωτοτυπία και σε κάποιες περιπτώσεις συμπεριφέρεται εντελώς αντιδραστικά.


Το απόφθεγμα της μοίρας: «Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να είναι ιδανικά πετυχημένος, μέχρι να βρει τη θέση του. Όπως μια ατμομηχανή, είναι δυνατός πάνω στη διαδρομή του και αδύναμος οπουδήποτε αλλού» Orison Swet Marden

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια


Αισθηματικά

Με την Ηλιακή έκλειψη να δεσπόζει στα γενέθλια σας, θα πρέπει να αναμένετε κάτι πολύ ξεχωριστό στην προσωπική σας ζωή. Αν είστε ελεύθεροι, μια νέα σχέση μπορεί να αλλάξει πολλά, ανεξάρτητα με το αν θα διατηρηθεί για περισσότερο από ένα χρόνο ή όχι. Το πιθανότερο είναι να προκύψει μέσα από τον εργασιακό σας χώρο ή μέσω κάποιας δουλειάς. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, φαίνεται πως ήρθε ο καιρός να κάνετε ένα μεγάλο άλμα, βελτιώνοντας και αλλάζοντας τις δομές της σχέσης σας που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να παραμείνει ως έχει. Αν αντίθετα «γαντζωθείτε» στην υπάρχουσα πραγματικότητα, πιστεύοντας ότι μπορείτε να διατηρήσετε μια κατάσταση που τελικά δεν συμφέρει κανέναν, τότε δεν θα πρόκειται για άλμα αλλά για... πτώση!


Οικονομικά

Οι προδιαγραφές σας για την νέα χρονιά είναι πολύ καλές και έχετε τη δυνατότητα να πετύχετε τουλάχιστον έναν από τους μεγάλους στόχους σας και να κάνετε τη διαφορά. Οι βοήθειες και η τύχη δεν θα λείψουν, οπότε το μόνο που σας απομένει είναι το να εκμεταλλευθείτε σωστά και με σύνεση το πλεονέκτημα σας.


Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved