13 Νοεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

13 Νοεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

21 έως 22 Σκορπιού


Σύμβολο: «Ένας καταρράχτης γυρνά ένα τροχό που δεν αποτελεί τμήμα κάποιου συστήματος αλλά γυρνά άσκοπα στον αέρα».


Ερμηνεία: Είναι η μοίρα των παρορμήσεων και των τυχαίων αποφάσεων μετά τις οποίες, ο άνθρωπος πρέπει να ξανασκεφθεί και να αρχίσει από την αρχή. Ανήσυχος, απερίσκεπτος, άπειρος στον κίνδυνο, μπορεί να «φάει το κεφάλι του» η ακόμη να έρθει αντιμέτωπος με καταστάσεις που ίδιος δημιούργησε τρέχοντας προς τα πίσω με την ίδια... φόρα που πήγαινε μπροστά. Συχνά, θα προσπαθήσει να κερδίσει το χαμένο έδαφος με κάθε κόστος. Κάτι χαρακτηριστικό είναι το συναισθηματικό του δέσιμο με το σπίτι του.


Το απόφθεγμα της μοίρας: «Aν κάναμε όλα όσα είμαστε ικανοί να κάνουμε, θα εκπλήσσαμε τον εαυτό μας» Τόμας Έντισον

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια


Αισθηματικά

Η κατάσταση στην προσωπική σας ζωή ορίζεται ως ασαφής και ομιχλώδης, με το παρασκήνιο να... Οργιάζει και τους «καλοθελητές» να παίζουν τα δικά τους παιχνίδια! Σίγουρα τίθεται θέμα εμπιστοσύνης στις σχέσεις σας, από την άλλη πλευρά όμως είναι πολύ πιθανόν να ζήσετε το δικό σας ρομαντικό παραμύθι, που βέβαια μπορεί να μην έχει απαραίτητα καλό τέλος αλλά μόνο και μόνο που θα σας κάνει να πετάτε στον έβδομο ουρανό, αξίζει τον κόπο. Σε κάποιες περιπτώσεις, θα υπάρξει μια απόσταση από το σύντροφο σας, υλοποιώντας στην πράξη το «από μακριά και... πιο αγαπημένοι»!


Οικονομικά

Οι προδιαγραφές σας είναι εξαίρετες και το θέμα είναι να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Τα πολύ καλά νέα είναι ότι ακόμη κι αν βρεθείτε σε φαινομενικό αδιέξοδο, θα βρείτε τον τρόπο να αντεπεξέλθετε ή πιο σωστά θα σας βρει αυτός! Αν πάλι δρομολογήσετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, θα έχετε υποστήριξη και με το παραπάνω. Ωστόσο, πέρα από τις επιτυχίες και τις διακρίσεις, καλό είναι να μην επαναπαυθείτε στις δάφνες σας αλλά να «δέσετε» το μέλλον σας με τις κατάλληλες κινήσεις.


Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved