Lunar Dance: Έξυπνες στρατηγικές μεταμόρφωσης

Παρότι ο Σκορπιός συνδέεται με τον έλεγχο, την κυριαρχία και την ένταση, μας χαρίζει επίσης μια απίστευτα ισχυρή και πνευματική ενέργεια

Lunar Dance: Έξυπνες στρατηγικές μεταμόρφωσης
Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό

Απόψε τα μεσάνυχτα υπάρχει ένα νέο φεγγάρι στον σέξι Σκόρπιο. Μπορείτε αλήθεια να αισθανθείτε την δύναμη του; Παρότι ο Σκορπιός συνδέεται με τον έλεγχο, την κυριαρχία και την ένταση, μας χαρίζει επίσης μια απίστευτα ισχυρή και πνευματική ενέργεια. Ο Σκορπιός είναι ο κυβερνήτης του μετασχηματισμού και κάνει, αυτήν την εβδομάδα, αρκετά σημαντική για να αλλάξει πραγματικά ένα μέρος της ζωής μας που είχε φτάσει σε τέλμα.

Μέσα σε όλη αυτήν την αλλαγή που βιώνουμε σκέφτηκα να σας παραθέσω μερικές συμβουλές, που μπορείτε να κάνετε για να επωφεληθείτε από το νέο φεγγάρι στον Σκορπιό:

METAMORFOSI_MAGEIA

1. Φέρτε την μαγεία της μεταμόρφωσης στην ζωή σας.

Τα σκουπίδια κάποιου είναι ο θησαυρός του άλλου λένε, οπότε αν σκεφτούμε ότι ο Σκορπιός εκπροσωπεί την αναγέννηση και γιατί όχι την απόλυτη ανακύκλωση θα χρησιμοποιήσουμε την μετασχηματιστική ενέργεια που μπορεί να μας βοηθήσει να βελτιώσουμε/ξαναδημιουργήσουμε/ξανακατασκευάσουμε από τα «παλιοσίδερα» της ζωής μας πράγματα ή καταστάσεις σε κάτι που έχει αξία και ουσία. Άλλωστε, οι παλιοί αλχημιστές έλεγαν ότι κάτω από την επήρεια του Σκορπιού, ο σίδηρος μπορεί να μετατραπεί σε χρυσό.

Τι μπορεί να είναι τώρα αυτό; Μια σχέση που χρειάζεται μια νέα ματιά; Ένα ζευγάρι παλιά παπούτσια που θα μπορούσαν με μια απλή μεταμόρφωση να γίνουν καινούργια; Ή παλιά αποσπάσματα ημερολογίου που μετατρέπονται σε ένα επιτυχημένο δικό μας βιβλίο; Αν υπάρχει κάτι που έχετε εγκαταλείψει, ήρθε η στιγμή της ωρίμανσης για να επαναλειτουργήσει εκ νέου. Δεν μένει σε εσάς πάρα να το ανακαλύψετε!

PAIDEIA

2. Αυξήστε την σεξουαλική παιδεία σας.

Ο Σκορπιός είναι γνωστός ως ζώδιο του σεξ και κυβερνά τα αναπαραγωγικά όργανα. Ωστόσο, το σεξ είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια αναπαραγωγική διαδικασία ή πρόσκαιρη ευχαρίστηση .Είναι ένα μέσο για την επίτευξη υψηλότερων επιπέδων έκστασης, συνείδησης και πνευματική αφύπνισης. Αυτή η νέα Σελήνη είναι μια καλή στιγμή λοιπόν για να αυξήσετε τις γνώσεις σας πάνω σε σεξουαλικά θέματα.

OK καταλαβαίνω, νομίζετε ότι το κατέχετε, αλλά καλού κακού ρίξτε μια ματιά στο ντοκιμαντέρ: "Η παράξενη επιστήμη της Γυναικείας απόλαυσης" ή αυτό για την "οργασμική γέννηση" και που ξέρετε ίσως μάθετε το κατιτίς παραπάνω, για την «εσωτερική» σας ευαίσθητη φύση και τις χημικές διεργασίες της.

LEFTA

3. Συγχωνεύεστε τους πόρους σας και αυξήστε τα περιουσιακά σας στοιχεία.

Ο Σκορπιός αντιλαμβάνεται ότι ο πραγματικός πλούτος έρχεται από την ιδιοκτησία ακίνητων, τα περιουσιακά στοιχεία και τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Ο Σκορπιός κυβερνά τον 8 οίκο που αφόρα τους κοινούς πόρους, είτε πρόκειται για ένα σπίτι που θα είστε συνιδιοκτήτης (με σύντροφο ή την τράπεζα), τα χρήματα που έχετε δανειστεί από έναν πιστωτή ή τα πνευματικά δικαιώματα σε ένα κομμάτι εργασίας που σας πληρώνει παθητικό εισόδημα.

Σήμερα, ρίξτε μια ματιά στα χαρτιά σας και μετρήστε τα περιουσιακά σας στοιχεία. Η νέα Σελήνη είναι η κατάλληλη ημέρα για να βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει για να κερδίσετε χρήματα ή να αποδώσουν τα ήδη υπάρχοντα, μεγαλύτερο όφελος. Εάν χρωστάτε π.χ. μπορείτε να καταρτίσετε ένα σχέδιο πληρωμής με τη μετάβαση σε μια κάρτα με χαμηλότερο επιτόκιο ή ακόμα αν έχετε κάποια πράγματα που δεν σας είναι χρήσιμα πια να τα πουλήσετε στο eBay και να θέσετε τα κέρδη σε έναν έντοκο λογαριασμό.

Μειώστε επίσης τα έξοδά σας, δημιουργικά: χρησιμοποιείστε ποδήλατο ή περπατήστε για την εργασία, φτιάξτε σπίτι σας γλάστρες με μυρωδικά για να μειωθούν οι επισκέψεις στο μανάβικο ή ξεκινήσετε μια δημιουργική ασχολία με μερικούς φίλους που θα αποφέρει κέρδη.

Καλή αρχή στο καινούργιο μας φεγγάρι λοιπόν!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved