Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 13/11

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 13/11

Στους Uranian χρησμούς Νοεμβρίου είχαμε γράψει «Μέσα σε όλα αυτά μια παραίτηση ή απομάκρυνση κάποιου από τη θέση του θα είναι μια επιχείρηση προκειμένου να τονωθεί στο λαό το περί δικαίου αίσθημα» όπως και εγένετο με την παραίτηση του κύριου Δατσέρη.

Μπορεί το ΠΑΣΟΚ να τείνει να διαλύεται όπως δήλωσε και ο κύριος Χρυσοχοΐδης και διάφορα μέλη του να διασκορπίζονται σε νέο-ανεγερθέντα κόμματα που θα διεκδικήσουν κομμάτι της πίτας στις επερχόμενες εκλογές, όμως κατά την έξοδό τους, θέλουν να φύγουν με ψηλά το κεφάλι, υποστηρίζοντας ότι συμμετείχαν σε ένα ιστορικό κόμμα που κυρίως καλό έκανε στον τόπο.

Τους κακοφάνηκε λοιπόν το γεγονός ότι ο κύριος Δατσέρης αποκάλυψε εξ ηθικής ανάγκης ή εκ παραδρομής ή άλλης αιτίας ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν μια «φούσκα της Μεταπολίτευσης» γιατί αυτό αποτελεί δήλωση παραδοχής ότι το ΠΑΣΟΚ είναι υπεύθυνο για μια επίπλαστη πραγματικότητα, που συνετέλεσε σε μια σειρά από εθνικά εγκλήματα τις συνέπειες των οποίων βιώνει τώρα ο ελληνικό λαός. Για τη φούσκα του Χρηματιστηρίου καμία δικαιοσύνη δεν απονεμηθεί και το ίδιο προσδοκούν κάποιοι να γίνει και με το ΠΑΣΟΚ. Παρά ταύτα, ο κάθε Έλληνας πολίτης δεν είναι ούτε ανήμπορος ούτε ανίκανος, ούτε στο έλεος της τύχης του. Έχει περισσότερη δύναμη από όση φαντάζεται διότι όπως έλεγε ο Φράνσις Μπέικον η γνώση είναι δύναμη. Εάν τώρα λοιπόν αυτά που σωρηδόν αποκαλύπτονται για το τί πραγματικά έγινε πριν από δέκα και τριάντα χρόνια δεν γραφτούν απλά στις μαύρες σελίδες της Ελληνικής ιστορίας, αλλά φωτίσουν το νου μας και χαραχτούν και στη μνήμη σας, τότε πραγματικά θα γίνουμε δυνατοί ως άνθρωποι, ως πολίτες, ως Έλληνες. Η πολιτική και εθνική διορατικότητα, την αξία της οποίας συν τοις άλλοις καλούμαστε να αντιληφθούμε μέσα από τα όσο διαδραματίζονται στη χώρα μας, θα μας επιτρέψει πέρα από το να αποφύγουμε τα ίδια λάθη να παραδώσουμε στα παιδιά μας ένα μέλλον καλύτερο από αυτό που σε εμάς εδόθη.


Η εξίσωση της ημέρας

Δίας= Απόλλων= Ουρανός/Πλούτωνας= Ουρανός/Κρόνος Υποθετικός= Ήλιος= Άρης/Ποσειδώνας= Άρης/Ζευς:

Το κεφάλαιο. Μεγάλη επιτυχία σε επιστημονικά ζητήματα και επιτεύγματα. Επιτυχία σε οικονομικά ζητήματα. Η εκμετάλλευση και η οικονομική άνοδος δια μέσω της επιστήμης ή του εμπορίου. Αρπάζοντας τις ευκαιρίες που δημιουργούνται δια μέσω της εύνοιας της τύχης. Ξαφνική τυχερή αλλαγή. Διατάγματα και θεσπίσεις σχετικά με τους πόρους χρηματοδότησης. Ο περιχαρής σαν άνθρωπος. Τα χρήματα. Η υγεία. Ευτυχία που συνδυάζεται με μεγάλες απογοητεύσεις. Άρνηση της ευτυχίας. Αδύνατοι πνεύμονες. Απώλεια ιδιοκτησίας. Επιτυχής παραγωγή, δημιουργία ή πράξη. Πυροβολισμός.



Αν ήδη μπαίνουν χρήματα στο σπίτι στην τύχη, θα έχετε χάρη και αν έρθουν και άλλα, τότε θα το έχετε... κρυφό καμάρι. Γύρω από τα χρήματα στρέφεται το ενδιαφέρον σας, καθώς ψάχνετε τρόπους να τα κουτσοβολέψετε και να τα βγάλετε πέρας με αυτά που δεν υπάρχουν. Αρπάξετε λοιπόν τις ευκαιρίες για να αυξήσετε τα οικονομικά σας, να μπει τσουκάλι και να υπάρχει φαγητό στο πιάτο. Μπορεί για κάποιους αφθονία να σημαίνει παραπάνω από όσα χρειάζονται, όμως επί της ουσίας σημαίνει να έχετε τόσο όσο να υπάρχει επάρκεια, να είναι αρκετό και όχι περιττό.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Το κακό εύκολα καταπνίγεται στη γέννησή του, αλλά μεγαλώνει και δυναμώνει με την ανοχή.»

Μάρκος Τούλιος Κικέρων

Το τραγούδι της ημέρας: Diana Ross – Do you know where you're going to

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved