Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 12 έως 14/11

Σελήνη στο Σκορπιό – Οι υπαινιγμοί της Νέα Σελήνης και της έκλειψης

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 12 έως 14/11

Μέσα σε ένα άστατο και χαοτικό κλίμα που επικράτησε το Σαββατοκύριακο λόγω του ανάδρομου Ερμή και της επικείμενης έκλειψης, η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό σήμερα 12/11 στις 13:11 το μεσημέρι, σε μια φάση που θα σηματοδοτήσει πολλές αλλαγές και ξεκινήματα.

Λιτή και περιεκτική με σαφέστατες υποδείξεις, ξεκινά την πορεία της με το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 13:44 το μεσημέρι, που μας βρίσκει σε μια ασυνήθιστη δραστηριότητα από το πρωί. Από το μεσημέρι όμως και μετά, η διάθεσή μας αρχίζει να αλλάζει σαν εντυπωσιακό οπτικό τρυκ, που μέσα του εναλλάσσονται χρώματα και μαγικές εικόνες.

Η δράση δίνει τη θέση της στην χαλάρωση, κατευνάζοντας άγρια συναισθήματα και οδηγώντας μας σε πράξεις συμπαράστασης, κατανόησης και συμπόνιας.

Βάζουμε τους εαυτούς μας στη θέση των άλλων και προσπαθούμε μέσα σε ένα γενικότερο μπέρδεμα, να βρούμε μια διέξοδο ώστε να πράξουμε όσο το δυνατόν πιο σωστά.

Η ευθύνη που αισθανόμαστε απέναντι στα γεγονότα, γίνεται ακόμα πιο επιτακτική με τη σύνοδο με τον Κρόνο, που ακολουθεί στις 20:28 το βράδυ.

Οι σκέψεις μας είναι ανάστατες, χάνουν το ειρμό τους και επανέρχονται σε μια τάξη, αλλά το βάρος μιας δύσκολης απόφασης ή ενός χειρισμού, μας προβληματίζει και μας εξουθενώνει.

Στις 13/11 στις 1:33 το πρωί το εξάγωνο με τον Πλούτωνα που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, δίνει στα συναισθήματά μας μια περίεργη φόρτιση, από εκείνες που η συγκίνηση δεν μπορεί να μεταφράσει με λόγια. Η επιθυμία μας θα είναι να βρεθούμε μόνοι με τις σκέψεις μας και ακόμα και αν είμαστε με άλλους, θα είμαστε βαθιά προσηλωμένοι στα όσα μας απασχολούν.

Όλη την υπόλοιπη ημέρα η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στο διάβα της, δίνοντάς μας την ευκαιρία να επεξεργαστούμε οποιοδήποτε θέμα έχει έρθει στην επιφάνεια. Η αίσθηση που έχουμε είναι πως κάτι ετοιμάζεται να συμβεί και πρέπει οπωσδήποτε να εξασφαλίσουμε με κάθε τρόπο τη συμμετοχή μας σε αυτό.

8' λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της 14/11 πλέον, η σύνοδος με τον Ήλιο σηματοδοτεί μια Νέα Σελήνη καθοριστική και βαρυσήμαντη. Η έκλειψη Ηλίου που τη συνοδεύει την κάνει ιδιαίτερα μαγνητική, εκφραστική, υπαινικτική και μελλοντικά αξιοσημείωτη.

Οι προθέσεις μας ξετυλίγονται η μία μετά την άλλη, μπαίνοντας σε τροχιά αναζήτησης των προσωπικών μας ονείρων και επιθυμιών.

Σκορπιοί, Ταύροι, Υδροχόοι και Λέοντες αισθάνονται περισσότερο απ' όλους το ρίγος της πρόκλησης, μαζί με το βάρος της επίτευξης.

Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι και Τοξότες κοιτάνε καχύποπτα από την κλειδαρότρυπα της πόρτας τους για το επίμονο χτύπημα του κουδουνιού, ενώ Ιχθύες, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, σημαιοστολίζονται για να εγκαινιάσουν μια περίοδο πολλά υποσχόμενη.

Στις 12:52 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Τοξότη, συνεχίζοντας τη Νέα της φάση με αισιοδοξία και πολλές προσφορές σε τιμή ευκαιρίας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved