Lunar Dance: Οι εκλείψεις μπορούν να υποδείξουν, αν θα κάνετε σχέση…

Οι εκλείψεις μπορεί να είναι σαν λεπτές δονήσεις και να πάρει λίγο καιρό, έτσι ώστε να μπουν βαθιά μέσα σας να συγχωνευτούν και να αναδείξουν τα αποτελέσματα.

Lunar Dance: Οι εκλείψεις μπορούν να υποδείξουν, αν θα κάνετε σχέση…
Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Ήλιος στο Σκορπιό - Σελήνη στο Σκορπιό

Η Σελήνη μπαίνει σήμερα στις 13:10 στον Σκορπιό και πάμε πια στην τελική ευθεία για την ολική ηλιακή έκλειψη στις 22 μοίρες του ζωδίου. Αλήθεια, ξέρετε ότι οι εκλείψεις είναι ένα σημαντικός οδηγός για τον προσδιορισμό των βασικών κύκλων για σχέση;

Αν μάλιστα πέφτει και στον άξονα 1-7, τότε μπαίνετε σίγουρα σε ένα κύκλο που αφόρα σχέση. Αν αυτή η έκλειψη δεν σας φέρει τίποτα, μην ανησυχείτε, η επομένη στις 28 Νοεμβρίου 2012 στις 6 μοίρες Διδύμων/Τοξότη όλο και κάτι θα σας φέρει.

KENTRIKI_2_copy_copy

Οι εκλείψεις να θυμάστε έχουν ευρεία και ασταθή χρονικά πλαίσια. Όπως και σε ένα σεισμό, δεν αισθάνεστε πάντα την κίνηση της γης. Οι εκλείψεις μπορεί να είναι σαν λεπτές δονήσεις και να πάρει λίγο καιρό, έτσι ώστε να μπουν βαθιά μέσα σας να συγχωνευτούν και να αναδείξουν τα αποτελέσματα.

Λάβετε υπόψη σας ότι δεν είναι όλα τα σημεία σημαντικά για όλους τους ανθρώπους γιατί ακριβώς κάθε πρόσωπο έχει μια ατομική σχέση με το χάρτη του. Όταν δείτε την λίστα των σχέσεών σας, μπορεί να παρατηρήσετε ότι δεν υπάρχει μια διέλευση ή έκλειψη όπου μπορεί να δέσει με όλα αυτά. Ωστόσο, αν είστε καλοί στον εντοπισμό θα δείτε ότι συγκεκριμένα σημεία στο γενέθλιο χάρτη ή οι πλανήτες είναι ενεργά κατά τη διάρκεια κάθε σημαντική σχέσης μας. Αυτές νομίζω είναι πολύ καλές πληροφορίες γι' αυτούς που το ψάχνουν.

ECLEPISI

Οι εκλείψεις λειτουργούν σε 4,5, 9 και 18 κύκλους χρονών και κατά διαστήματα πλανήτες και εκλείψεις θα κάνουν όψεις με τα σημεία της έκλειψης. Τώρα, κοιτάζοντας τόσο πίσω, όσο και προς τα εμπρός, σημειώστε τα «χτυπήματα» της έκλειψης στον γενέθλιο χάρτη σας.

Όσοι αναζητούν λοιπόν, το χρονοδιάγραμμα της επόμενης σχέσης, έχω διαπιστώσει ότι πέρα από τις καλές τεχνικές που υπάρχουν (πλανητικές διελεύσεις από 5ο και 7ο οίκο, διελεύσεις Αφροδίτης κτλ) ότι οι εκλείψεις εντοπίζουν αξιόπιστη δραστηριότητα στους κύκλους για σχέση, ακόμη και όταν τίποτα άλλο δεν συμβαίνει.

LOVE_copy

Με αυτόν τον τρόπο, αν ψάχνετε για μια σημαντική σχέση, θυμηθείτε πότε είχατε την τελευταία; Οι εκλείψεις είναι κύκλοι που επαναλαμβάνονται. Οι χαρακτήρες μπορεί να είναι διαφορετικοί αλλά τα συναισθηματικά θέματα είναι παρόμοια. Μην σκέφτεστε, ωχ ,ωχ, ο «μακαρίτης» πρώην θα έρθει πίσω να σας ζητήσει επανασύνδεση, αλλά κοιτώντας στο παρελθόν θα δείτε την διαδρομή της σχέσης, πού κατέληξε και για ποιους λόγους.

Για παράδειγμα, φανταστείτε ότι κάποτε είχατε μια σχέση με έναν σύντροφο, ο οποίος είχε έναν θέμα εθισμού. Κοιτώντας διαπιστώνετε ότι γύρω από την ημερομηνία που ξεκίνησε η σχέση σας, μια ηλιακή έκλειψη συνέβη π.χ. στις 27 μοίρες Παρθένου, που ενεργοποιούσε το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα στις 26 μοίρες Παρθένου /Τοξότη αντίστοιχα (όταν θέλετε να εξερευνήσετε την αρχή της σχέσης, να εξετάζετε εκλείψεις, έξι μήνες πριν και μετά). Σε 9 χρόνια αργότερα ας πούμε, όταν η έκλειψη θα επαναληφτεί, τότε μπορεί να συνάψετε μια νέα σχέση, η οποία θα κουβαλά τα ίδια απογοητευτικά θέματα! Το μοτίβο λοιπόν, μπορεί να επαναλαμβάνεται, αλλά γνωρίζοντας τα όλα αυτά, θα έχετε μεγαλύτερη επίγνωση των τάσεων που κουβαλά και έτσι να το χειριστείτε με πιο υγιείς τρόπους.

Μπορούμε να δούμε τελικά, ότι οι εκλείψεις μπορεί να είναι ένα χρήσιμος βοηθός που θα ρίξει λίγο φως στα κρυμμένα μυστικά της αγάπης. Οπότε, ας τις χρησιμοποιήσουμε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved