Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 12/11

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 12/11

Από ό, τι βλέπω, πάμε για μια νέα συμφωνία-αναδιάταξη της τρικομματικής ή... τρικερατικής -διαλέγετε και παίρνετε- κυβέρνησης. Και βέβαια... ντουγρού για τη «Γη της Επαγγελίας», διορθώνοντας τα σφάλματα του παρελθόντος.

Γιατί, αν ο Κολοκοτρώνης είχε τη στάση του Κουβέλη και δήλωνε απλά «παρών» το 1821, θα ήμασταν τώρα υπήκοοι της ακμάζουσας Pax Othomanica με κοινό νόμισμα τη λίρα και θα δουλεύαμε ευτυχισμένοι στις πετρελαιοπηγές του Αιγαίου. Ούτε χωρικά ύδατα, ούτε ΑΟΖ, ούτε εξοπλισμούς θα είχαμε για να μας σκοτίζουν το μυαλό. Κι αν ο Μεταξάς έλεγε ένα μεγαλοπρεπές Si Benito, σήμερα τα ψώνια στο Μιλάνο και οι μπυρίτσες στο Μόναχο θα ήταν a piece of cake. Χώρια που οι παικταράδες μας θα έπαιζαν κατευθείαν στο Campionato ή τη Bundesliga.

Το σχέδιο σωτηρίας της χώρας προχωρά λοιπόν με γοργούς ρυθμούς κι αν τυχόν κάτι δεν πάει καλά, μην ανησυχείτε, οι κυβερνώντες έχουν έναν άσσο στο μανίκι τους. Όταν πια οι Έλληνες θα γίνουν μειονότητα στην ίδια τους τη χώρα και θα κυβερνούν Γερμανοί, Άγγλοι, Τούρκοι κλπ, τότε με όχημα τα ανθρώπινα δικαιώματα θα μπορούμε άνετα να έχουμε όλα αυτά τα προνόμια που στερηθήκαμε τόσα χρόνια!


Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος= Σελήνη/Βουλκάνους= Ζευς/Ποσάιντον= Ποσειδώνας/Ποσάιντον= Βουλκάνους= Βόρειος Δεσμός/Μηδενική Κριού =Σελήνη/Απόλλων= Σελήνη/Δίας= Άρης/Ζευς:

Το άτομο που προκαλεί το δημόσιο ενδιαφέρον. Η καθημερινή ύπαρξη μαζί με ανθρώπους του δημόσιου ενδιαφέροντος και επιρροής. Ημέρες της καλής διανοητικής δημιουργίας. Άτομα που τους γίνεται πλύση εγκεφάλου. Το άτομο που είναι γνωστό. Το άτομο που ακολουθεί λανθασμένη πίστη ή υποστηρίζει ένα καταστρεπτικό δόγμα ή που εργάζεται για την καταστροφή της υπάρχουσας έννοιας δόγματος ή κόσμων. Μηδενιστής, καταστροφολόγος. Ζωτικότητα και δύναμη. Μέλος μιας ομάδας. Το άτομο που προσπαθεί για την ελευθερία της δράσης. Επιτυγχάνοντας να συμμαχήσει ή να αντιμετωπίσει πολλούς ανθρώπους. Ευτυχείς ώρες. Η έναρξη μιας πυρκαγιάς. Ένα παρεμβατικό άτομο που θέλει να βοηθήσει.



Ο αισιόδοξος εφευρίσκει το αεροπλάνο και ο απαισιόδοξος το... αλεξίπτωτο! Αμφότερες, η αισιοδοξία και η απαισιοδοξία, ως στάσεις ζωής, έχουν τη χρησιμότητά τους, αρκεί να μην χρησιμοποιούνται σε υψηλότερη δόση από όσο χρειάζεται και τότε... έχετε γεια βρυσούλες. Η χρυσή μεσότητα -και όχι μετριότητα- είναι το ζητούμενο στα περισσότερα πράγματα στη ζωή και για αυτό, μην τρελαίνεστε ούτε στη λύπη ούτε στη χαρά. Η ζωή είναι μια ρόδα και δεν υπάρχει στιγμή ευτυχίας ή δυστυχίας που να κρατά για πάντα.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Δεν με πειράζει αν με μισούν, αρκεί να με φοβούνται» Καλιγούλας

Το τραγούδι της ημέρας: Ριφιφί – Χάνομαι αλλά δεν υποχωρώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved