Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 11/11

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 11/11

Τα do και don't της εβδομάδος

Μια εβδομάδα που χαρακτηρίζεται από την επιρροή της Ηλιακής έκλειψης στον... εξολοθρευτή – αναμορφωτή Σκορπιό. Η Δευτέρα ξεκινά με πολλά νεύρα και εντάσεις και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί ίσως ειπωθούν λόγια ασυμμάζευτα! Η Τρίτη φέρνει ουσιαστικές ειδήσεις και υποσχέσεις που μπορούν να υλοποιηθούν σε βάθος χρόνου. Η Τετάρτη θα φέρει νέους έρωτες ή ανανεώσεις σε παλιές σχέσεις που από ξεχασμένες μπορούν να γίνουν φρέσκες και απολαυστικές σαν το παλιό κρασί. Η Πέμπτη σε οικονομικά ζητήματα είναι καλή αλλά, αν τύχει να δανειστείτε, το πιθανότερο είναι να φανείτε ανακόλουθοι. Η Παρασκευή μπορεί να φέρει μεγάλες και απότομες αλλαγές, κάτι σαν κεραυνός εν αιθρία, στην προσωπική και όχι μόνο ζωή σας.


Η εξίσωση της ημέρας

Αφροδίτη= Ερμής/Ποσειδώνας= Ήλιος/Δίας= Ωροσκόπος/Ουρανός= Ουρανός/Απόλλων= Δίας/Ουρανός= Μηδενική Κριού/Κρόνος:

Επιφανειακές σχέσεις. Όνειρο αγάπης. Ποίημα αγάπης. Όνειρο ήταν και πάει. Επιτυχία μέσα από τα χόμπι και δραστηριότητες. Αναψυχή. Ξαφνικός και κεραυνοβόλος έρωτας. Μια μεγάλη εύνοια που δεν την περιμένετε. Ξαφνική ευτυχία στην αγάπη. Ένα χωρισμός. Διαχωρίζοντας την θέση μου από αυτή της μητέρας μου.



«Κόκκινη κλωστή δεμένη, στην ανέμη τυλιγμένη, δωσ' της κλώτσο να γυρίσει, παραμύθι ν' αρχινήσει»! Η μέρα είναι καλή για διασκέδαση και αναψυχή. Γιορτές, πάρτι, έξοδοι και καλλιτεχνικά δρώμενα θα σας κάνουν να ξεχαστείτε και να αισθανθείτε ότι βρίσκεστε σε «άλλη διάσταση». Αλλά και στα αισθηματικά υπάρχει ανάλογο κλίμα. Ωραίες στιγμές θα σας συνεπάρουν, θα σας ταξιδέψουν, θα σας συναρπάσουν κι ίσως γίνουν αφορμή κι αιτία για ένα παραμυθένιο ρομάντζο. Κάποιες από αυτές βέβαια θα φύγουν, θα χαθούν, έτσι απλά, γιατί ο σκοπός τους... επετεύχθη!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Η εμπειρία είναι μια χτένα που σου δίνει η ζωή, αφού όμως έχεις χάσει τα μαλλιά σου» Judith Stern

Η σωστή απάντηση στο χθεσινό κουίζ είναι η: Α

Το τραγούδι της ημέρας: Alphaville- Big in Japan

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved