11 Νοεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

11 Νοεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

19 έως 20 Σκορπιού


Ερμηνεία: Η μοίρα αυτή βοηθάει στην κοινωνική άνοδο και την επιτυχία στην καριέρα που διαλέγει ο άνθρωπος αλλά δεν υπόσχεται σταθερότητα . Αν υπάρχουν άλλες βοηθητικές ενδείξεις στο ωροσκόπιο, έρχεται η φήμη και η δόξα αλλά θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Η επιτυχία πάντως είναι στο χέρι του ανθρώπου γιατί εξαρτάται από το κουράγιο και το πνευματικό του επίπεδο. Κάποιες φορές ο άνθρωπος αυτής της μοίρας μπορεί να εξαρτάται από το σεξ, το τζόγο ή το ποτό αλλά έχει τη δύναμη να ξεφύγει. Ταξίδια, μάλλον προς την ανατολή, θα παίξουν σημαντικό ρόλο και κατά τη διάρκεια των περιπλανήσεών του, είναι πιθανό να κάνει έρευνες ή ανακαλύψεις. Υπάρχει βασικά μια απεριόριστη ευφυΐα, φωτισμένη από μια πνευματική ελπίδα.


Το απόφθεγμα της μοίρας: «Αυτοσεβασμός, αυτογνωσία, αυτοκυριαρχία. Αυτά τα τρία μόνα τους οδηγούν τον άνθρωπο στην παντοδυναμία» Alfred Tennyson

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια


Αισθηματικά

Τα θέματα σχέσεων και συνεργασιών αναμένεται να είναι στην κορυφή της ετήσιας ατζέντας σας και σίγουρα θα κληθείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε σχέση με το μέλλον τους. Οι εξελίξεις έχουν να κάνουν κυρίως με την διάκριση των ευθυνών, των υποχρεώσεων και γενικότερα την οργάνωση της προσωπικής σας ζωής. Παράλληλά όμως, θα πρέπει να έχετε το νου σας και σε όσα διαδραματίζονται στο παρασκήνιο, ώστε να μην βρεθείτε ξαφνικά εκτεθειμένοι ή να μην αποπροσανατολιστείτε από πρόσωπα που ως «καλοθελητές» υπερασπίζονται τα δικά τους συμφέροντα και μόνον.


Οικονομικά

Μια συνεργασία μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε πολλά τεχνικά και οικονομικά προβλήματα. Για σας δουλειές... υπάρχουν και το θέμα είναι να κινηθείτε σωστά και οργανωμένα, κτίζοντας ένα καλύτερο μέλλον. Ωστόσο, στο καθαρά οικονομικό κομμάτι, φαίνεται πως θα αντιμετωπίσετε υπονομεύσεις, επιβουλές κι έναν αθέμιτο ανταγωνισμό από άτομα που είτε θεωρούν πως θίγετε τα συμφέροντα τους, είτε απλά έχουν μάθει να καρπώνονται τον πλούτο των άλλων. Καλά θα κάνετε λοιπόν να διατηρήσετε ενεργή την... καχυποψία σας και να πάρετε τα κατάλληλα μέτρα ώστε να προστατεύσετε τα νώτα και τα κεκτημένα σας.


Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved