Lunar Dance: Βρες την αδελφή ψυχή σου…

Η πιο σημαντική κατάσταση για να προσελκύσουμε μια αδελφή ψυχή, είναι εμείς οι ίδιοι να είμαστε καλόψυχοι με όλους

Lunar Dance: Βρες την αδελφή ψυχή σου…

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Ήλιος στο Σκορπιό - Σελήνη στο Ζυγό

Η Σελήνη στο Ζυγό φέρνει ένα γλυκό vibe αγάπης και μας εμπνέει σε δημιουργικές επιδιώξεις για να φέρουμε σε ευθυγράμμιση τις σχέσεις στη ζωή μας. Η ανάμιξη της δεκτικότητας του Ζυγού με την πλήρη δυναμικότητα του Σκορπιού καθιστά την ημέρα κατάλληλη για να συντονιστούμε με τις βαθύτερες αλήθειες και το όραμα της καρδιάς μας, για να βρούμε το άλλο μας μισό. Την αδελφή ψυχή μας.


Για να γίνει όμως αυτό εφικτό και να μπορέσουμε να την προσελκύσουμε θα πρέπει πρώτα απ' όλα να κατανοήσουμε τι είναι η ψυχή και τι δεν είναι. Βασικό είναι να μάθουμε πώς να είμαστε καλόψυχοι στη ζωή μας γενικότερα αλλά και με αυτά που μας περιβάλλουν. Βάζουμε την ψυχή μας στους ανθρώπους,στις καταστάσεις; Νομίζω ότι είναι εντελώς ειρωνικό και λυπηρό το πώς πολλοί άνθρωποι παίζουν παιχνίδια για να βλάψουν ο ένας τον άλλον, ενώ λένε ότι ψάχνουν για μια σχέση με την αδελφή ψυχή τους. Μερικές φόρες νομίζω μου κάνουν πλάκα!

kalopsixoi_me_olous

Η πιο σημαντική κατάσταση για να προσελκύσουμε μια αδελφή ψυχή, είναι εμείς οι ίδιοι να είμαστε καλόψυχοι με όλους. Δεν μπορεί την μια στιγμή να λέμε "Ω δεν με νοιάζει γι' αυτόν/ην» και στη συνέχεια να περιμένουμε την αδελφή ψυχή μας να πέσει πάνω μας ουρανοκατέβατα. Το να βάζουμε την ψυχή μας σε ό, τι κάνουμε είναι μια διαρκής διαδικασία, δεν είναι κάτι που εξαργυρώνεται μόνο σε ορισμένους ανθρώπους. Βάλτε λοιπόν την ψυχή σας σε ό, τι κι αν κάνετε. Αυτός είναι ένας τρόπος που το Σύμπαν αναγνωρίζει την δόνηση της ψυχή σας, έλκοντας κοντά σας ανθρώπους που σας ταιριάζουν και γιατί όχι, έναν σύντροφο που μπορεί να είναι η αδελφή ψυχή σας.

dino_me_tin_psixi_mou

Η Σελήνη στην Αστρολογία είναι η ψυχή και η καρδιά του γενέθλιου χάρτη μας και του εαυτού μας. Σήμερα λοιπόν, η Σελήνη είναι στον Ζυγό που υποστηρίζει τις πράξεις της αγάπης, της ισορροπίας και των σχέσεων με τους άλλους και μπορείτε να θέσετε ορισμένες πρακτικές σε εφαρμογή. Φυσικά, μην μείνετε μόνο στην σημερινή ημέρα, μπορείτε να τις ακολουθήσετε ανά πάσα στιγμή.

1) Βάλτε την αγάπη σας στα τρόφιμα. Μαγειρέψτε με την ψυχή σας. Νιώστε με όλες τις αισθήσεις σας την γεύση, το άρωμα και το μεράκι που έχετε βάλει στο φαγητό σας.

2) Ακούστε μουσική με την ψυχή σας. Τι τραγούδι θέλετε να ακούσετε; James Brown; Sarah Brightman; Leonard Cohen; Nina Simone; Μπορείτε να αισθανθείτε την μουσική τους να μιλά στην ψυχή σας;

koitagma

3) Κοίταξε στα μάτια τους ανθρώπους. Πραγματικό κοίταγμα εννοώ. Μπορείτε να δείτε και να αισθανθείτε την ψυχή πίσω από τα μάτια τους; Δεν είναι ένα πολύτιμο δώρο να είστε σε θέση να δείτε την ουσία τους; Για να απολαύσετε έναν ψυχικό δεσμό συνύπαρξης με τον αγαπημένο σας, θα πρέπει πρώτα να εξοικειωθείτε με την καθαρή ειλικρινή ματιά με όλους τους άλλους ανθρώπους. Αυτό που σας λέω, θα το καταλάβετε καλύτερα, αν αναλογιστείτε όταν κοιτάτε κάποιον με πονηρό βλέμμα, το ποσό άβολα νιώθετε με αυτό που παρατηρείται και βλέπεται, που τελικά, αποφεύγεται να τον κοιτάτε. Τα μάτια να θυμάστε, είναι τα παράθυρα της ψυχής.

4) Κρατήστε την τελευταία σκέψη. Μείνετε συντονισμένοι με τις επιθυμίες της καρδιά σας. Πολλές φόρες, αυτήν γνωρίζει την αλήθεια για εμάς.

Καταλήγοντας, θέλω να σας πω μια φράση από τον Rumi ,που τόσο πολύ λατρεύω και περιέχει την ουσία του κειμένου μου: "Κλείστε την πόρτα της γλώσσας και ανοίξτε το παράθυρο της αγάπης. Το φεγγάρι δεν θα χρησιμοποιήσει την πόρτα, μόνο το παράθυρο."

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved