Lunar Dance: Το ταγκό της ερωτικής αποπλάνησης

Η ερωτική αποπλάνηση κινείται στο μοτίβο της ώθησης και της έλξης, όπως ο χορός

Lunar Dance: Το ταγκό της ερωτικής αποπλάνησης
Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Ήλιος στο Σκορπιό - Σελήνη από τις 11:36 στο Ζυγό

Σε ένα μήνα που η σεξουαλικότητα μας είναι σε πρώτο πλάνο και χρειαζόμαστε μια ερωτική διέξοδο για όλη αυτήν την συναισθηματική ένταση, τι θα λέγατε απόψε να δοκιμάσουμε μια αποπλάνηση, για αυτούς τους λίγους που επιτρέπουμε να μπουν στον ιδιωτικό μας κόσμο και να περιβάλλουμε με αισθησιασμό και πάθος μια ερωτική βραδιά που να αξίζει τον κόπο;

Κύριος αρωγός μας σήμερα η Σελήνη στον Ζυγό, που μας υπενθυμίζει με τον δικό της τρόπο ότι πρέπει να επιτευχτεί μια λεπτή ισορροπία, προκειμένου να διατηρηθεί η αποπλάνηση δυνατή.

Ένα βίαιο άγγιγμα, μια άκομψη προσέγγιση μπορεί να αποθαρρύνει το ταίρι μας απόψε και να καταλήξει απλώς σε μια βαρετή βραδιά χωρίς ρομάντζο. Και η ερώτηση που μας γεννάται είναι: «τότε, πώς μπορούμε να προσεγγίσουμε;»

Εδώ είναι το μυστικό μιας αποπλάνησης με Σελήνη στον Ζυγό ...

Χορέψτε στον ρυθμό του ερώτα.

XOROS

Η ερωτική αποπλάνηση κινείται στο μοτίβο της ώθησης και της έλξης, όπως ο χορός. Και αν απόψε θέλετε να πρωτοτυπήσετε καλέστε τον σύντροφο σας σε ένα ταγκό. Ένα ταγκό, που θα είναι ενισχυμένο με θηλυκή έλξη και αρσενική επιθυμία. Με συστατικά λοιπόν, την αναμφισβήτητη έλξη και την ανεξέλεγκτη επιθυμία, πλησιάστε ο ένας τον άλλο, πειραχτείτε, αγκαλιαστείτε και στη συνέχεια πιέστε μαλακά μακριά.

Και οι δύο πρέπει να στέκεστε ο ένας απέναντι στον άλλο, με αυτοπεποίθηση, σε ένα απομονωμένο δικό σας χώρο. Αυτός είναι ο χορός που δείχνετε τον πόθο σας. Απόψε η βραδιά είναι δική σας και είναι η ευκαιρία για να τραβήξετε το ταίρι σας σε αυτόν τον προκλητικά ερωτικό ρυθμό και να αναθερμάνετε την φλόγα της σχέσης σας.

Βάλτε απαλή μουσική από ένα Αργεντίνικο ταγκό με κιθάρα που θα πάλλεται απότομα σε ένα δυνατό και απότομο ήχο και τροφοδοτεί το αίμα σας, έτσι ώστε να σας παρασύρει, μαζί με το ταίρι σας, σε ένα δελεαστικό κόσμο αισθήσεων.

MOVE

Φροντίστε πάντα να υπάρχει μια απόσταση μεταξύ σας, έτσι που να κάνει τον χορό περίτεχνο. Ο ένας να πηγαίνει πίσω, την στιγμή που ο άλλος κάνει τα βήματα προς τα εμπρός. Σμίξτε τα κορμιά σας, κάντε στροφή, βουτιά και στη συνέχεια χωριστείτε για να κάνετε ο καθένας την δική του κίνηση. Ελάτε και πάλι μαζί για να επαναλάβετε τα βήματα, για να κολλήσετε και, στη συνέχεια απομακρυνθείτε για άλλη μια φορά.

Δώστε προσοχή στο ρυθμό του συντρόφου σας, στην προσωπική απόσταση που φαίνεται να αισθάνεται άνετα. Όταν αισθανθείτε ότι έχετε έρθει πολύ κοντά και δεν αντέχετε από πόθο, γρήγορα πίσω μακριά που θα δώσει στο σύντροφό σας την συγκλονιστική συγκίνηση του ενθουσιασμού από την παράβαση.

Να θυμάστε να μην συγχέετε το χορό απόψε με το κυνηγητό. Αν βρείτε τον εαυτό σας συνεχώς να φθάνει προς τα εμπρός και να μην αντέχετε από το πάθος, τότε ήρθε η ώρα να απεμπλακείτε και να στραφείτε στο αιώνιο βαλς της ζωής...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved