Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 10 έως 12/11

Σελήνη στον Ζυγό – Αρμονία μέσω διαμάχης

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 10 έως 12/11

Είναι φορές που στη ζωή χρειάζεται να συγκρουστούμε κατά μέτωπο, με όλα όσα έχουν συσσωρευτεί στα τοιχώματα του μυαλού, μπλοκάροντας την ανάσα και τις κινήσεις μας.

Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ισορροπήσουμε, συνειδητοποιώντας την εξέλιξη οποιασδήποτε κατάστασης. Αυτή τη σύγκρουση επιφέρει αυτό το διήμερο η Σελήνη, που περνάει στον Ζυγό σήμερα 10/11, στις 11:36 το πρωί.

Η ανάγκη μας να βρούμε τη χρυσή τομή, μας οδηγεί σε αποφασιστικές κινήσεις, ενώ η δίκαιη αντιμετώπιση ανθρώπων και καταστάσεων γίνεται το μεγαλύτερο μέλημά μας.

Στις 17:06 το απόγευμα το εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή που επηρεάζει από το μεσημέρι, προτρέπει σε διαρκή επικοινωνιακά σχήματα, στα οποία όμως λαμβάνουμε βιαστικές αποφάσεις με κίνδυνο να μετανιώσουμε. Τα τηλέφωνα θα πάρουν φωτιά, όλοι κάτι θα ζητάνε από εμάς και εμείς από τους άλλους, ενώ κάποιες ειδήσεις θα φωτίσουν το θολό ως τώρα τοπίο. Η ένταση και η αφηρημάδα επίσης, μπορεί να μας παιδέψουν, ταλαιπωρώντας μας με διπλό κόπο.

Στις 20:09 το βράδυ η αντίθεση με τον Ουρανό και λίγο αργότερα 33' μετά τα μεσάνυχτα της 11/11 το τετράγωνο με τον Πλούτωνα, μετατρέπουν το Σαββατόβραδο σε αρένα αντιπαραθέσεων, συγκρούσεων, παθιασμένων συναισθημάτων και φορτισμένης ψυχολογίας.

Η ένταση που νιώθουμε είναι πανίσχυρη, ώστε να μας ωθήσει να ξεκαθαρίσουμε καταστάσεις που έχουν βαλτώσει. Ακόμα και για ένα καλοπροαίρετο πείραγμα είμαστε ικανοί να ζητήσουμε εξηγήσεις, χρειάζεται όμως προσοχή στις αντιδράσεις μας γιατί το γενικότερο πλανητικό σκηνικό τείνει στην υπερβολή.

Το θέμα είναι να λύσουμε κάποια θέματα και όχι να δημιουργήσουμε κι άλλα.

Στις 11:14 το πρωί το τρίγωνο με τον Δία, μας ξυπνά σαν μυρωδιά γιασεμιού που ξεσηκώνει τις αισθήσεις. Η διάθεσή μας είναι ανεβασμένη επιθυμώντας να περάσουμε μια όμορφη και συντροφική ημέρα. Οι συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα είναι πολύ αρμονικές, ενώ η αίσθηση της ισορροπίας γίνεται αισθητή και ευγνωμονούσα.

Όλη η υπόλοιπη ημέρα θα κυλήσει με ζεστά συναισθήματα εφόσον στις 16:14 το απόγευμα η σύνοδος με την Αφροδίτη απογειώνει τις αισθήσεις. Ότι και να κάνουμε το διασκεδάζουμε, το ζούμε και το απολαμβάνουμε, σαν μια σπάνια κατάχρηση, αναγκαία και λυτρωτική.

Ο ερωτισμός, το καλό γούστο, η αισθητική έχουν την τιμητική τους και μια που τα εμπορικά καταστήματα θα είναι κλειστά, θα καταθέσουμε την υπερκαταναλωτική τάση στα υπόλοιπα.

Στις 12/11 στις 7:14 το πρωί, το εξάγωνο με τον Άρη, συμβάλλει στην καλή διάθεση, γεμίζοντάς μας ενέργεια, για ένα δυνατό ξεκίνημα στην εβδομάδα που ακολουθεί.

Τοξότες, Δίδυμοι, Λέοντες και Υδροχόοι στρογγυλοκάθεστε στην εξοχή της διάθεσής σας, μαζεύοντας λουλούδια και απολαμβάνοντας ένα ειδυλλιακό πικ νικ.

Κριοί και Ζυγοί καταφέρνετε να ισορροπήσετε μετά από έναν αγώνα εξουδετέρωσης των δυσάρεστων γεγονότων, Αιγόκεροι και Καρκίνοι παγιδεύεστε στις προθέσεις των άλλων, ενώ Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι κρατάτε μικρό καλάθι και περιμένετε με σύνεση.

Στις 13:11 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό, αναγκάζοντάς μας να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και αν χρειαστεί να απολογηθούμε κιόλας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved