10 Νοεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

10 Νοεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

18 έως 19 Σκορπιού

Σύμβολο: «Ο Κέρβερος»


Ερμηνεία: Ο άνθρωπος αυτής της μοίρας είναι συχνά προσεκτικός κι επιφυλακτικός όσο κανείς. Μπορεί να δείχνει ότι είναι μόνιμα θυμωμένος και οι φοβέρες του να «πείθουν» πολλούς ανθρώπους. Ωστόσο είναι ένα πολεμιστής στα λόγια, σπάνια επιτίθεται και ποτέ κατά πρόσωπο. Πιστός στη φιλία και την εχθρότητά του, ακριβής, ευερέθιστος και πεισματάρης, ακούραστος στη μάχη, αδυσώπητος στη νίκη, έχει σαν «Αχίλλειο πτέρνα» του την αχόρταγη βουλιμία του για υλικές απολαύσεις, σεξουαλικές ή γαστρονομικές.


Το απόφθεγμα της μοίρας: «Η φτώχεια είναι έλλειψη πολλών πραγμάτων και η απληστία όλων» Αριστοτέλης

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια


Αισθηματικά

Τα καλά νέα είναι πως θα έχετε την δυνατότητα να εμπλουτίσετε τον κοινωνικό κύκλο σας και αν αναζητάτε σύντροφο θα σας είναι σχετικά εύκολο να το πετύχετε, επιλέγοντας μάλιστα μεταξύ πολλών προτάσεων. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε το νου σας και στο παρασκήνιο, όπου διαδραματίζονται πολλά και πέρα από τη θέληση σας. Τίθεται δηλαδή ένα θέμα εμπιστοσύνης, όχι απαραίτητα με το σύντροφο σας αλλά οπωσδήποτε με πρόσωπα που παίζουν παιχνίδια σε βάρος σας, για να πετύχουν ίδιους στόχους.


Οικονομικά

Δεν θα σας λείψουν ούτε οι ευκαιρίες, ούτε τα «τυχερά», ενώ σε κάποιες περιπτώσεις θα δείτε να λύνονται προβλήματα με απλό και εύκολο τρόπο. Ωστόσο, από την άλλη πλευρά ελλοχεύουν κίνδυνοι, κυρίως από τη δράση ατόμων που μπροστά σας κάνουν το φίλο αλλά ευχαρίστως θα σας... κάρφωναν ένα μαχαίρι στην πλάτη! Το παρασκήνιο οργιάζει, τόσο στις οικονομικές όσο και τις επαγγελματικές υποθέσεις σας, γι' αυτό αποφύγετε να αναλάβετε πρωτοβουλίες χωρίς να έχετε καλύψει πρώτα τα νώτα σας. Καλό θα ήταν επίσης να μεριμνήσετε για την ασφάλεια των κεκτημένων σας που φαίνεται πως κάποιοι τα έχουν βάλει στο μάτι.


Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved