Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 10/11

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 10/11

Η νέα χρονιά είναι πλέον σε απόσταση βολής κι έτσι μαζί με τους συνεργάτες μου ετοιμάζουμε πυρετωδώς τις προβλέψεις για το 2013. Φέτος οι προβλέψεις για την Ελλάδα με βάση την Uranian θα είναι με διαφορετικό τρόπο από ό,τι συνήθως και πιστεύω θα σας αρέσει. Περνάμε τώρα στο καθιερωμένο κουίζ της εβδομάδος. Η ταινία που σπάει τα ταμεία είναι το Skyfall, η καινούργια του James Bond. Ποια εξίσωση δείχνει τον κατάσκοπο;

Α. Άδης/Κρόνος Υποθετικός= Βόρειος Δεσμός

Β. Ποσειδώνας/Πλούτωνας= Μεσουράνημα

Γ. Ποσειδώνας/Άδης= Ήλιος


Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος= Σελήνη/Κρόνος Υποθετικός= Βόρειος Δεσμός/Ποσάιντον= Άρης/Άδμητος= Ουρανός/Άδης= Άδμητος/Ποσάιντον:

Η ανεξάρτητη σύζυγος. Καθημερινές ώρες γραφείων και διαβουλεύσεων. Σύμπραξη με άτομα που έχουν τον ίδιο νοητικό κώδικα επικοινωνίας Οι καθημερινοί στόχοι. Δραστηριότητα που περιορίζεται σε μικρό διάστημα. Ημιαπασχόληση. Ένα αδέξιο άτομο. Καταστάσεις επιβλαβείς για την υγεία. Μαθητευόμενοι, περνώντας από εκπαίδευση, εκπαιδευτικά μαθήματα, σχολείο δεύτερης ευκαιρίας.



«Στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα». Σοφή η παροιμία κι ακόμη σοφότερη σήμερα, που δεν έχει νόημα να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που, όταν τους μιλάτε, κοιτάνε τον τοίχο. Αντίθετα, έχετε πολλά να πείτε και να κάνετε με όσες και όσους «πιάνουν» με τη μια για τι πράγμα μιλάτε. Κατά τα άλλα, αποφύγετε τις υπερβολές και τις... αμαρτίες που μπορεί να σας κοστίσουν. Μπορείτε να περάσετε καλά χωρίς να επιβαρύνετε την τσέπη και την υγεία σας.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Στη φύση δεν υπάρχουν ούτε ανταμοιβές, ούτε τιμωρίες. Υπάρχουν συνέπειες» Robert G. Ingersoll

Το τραγούδι της ημέρας: Costas – Lost in the night

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved