Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 9/11

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 9/11

Ο κύβος ερρίφθη! Η Ευρωπαϊκή Ένωση στέλνει τον έπαρχό της για να βάλει τα οικονομικά της «κακομοίρας» Ελλάδος σε μια «τάξη» και να την «σώσουν». Αυτήν την «φτωχούλα και άγονη» χώρα που το '40 την κατέλαβαν οι Γερμανοί με την αρσενική εκδοχή της Μέρκελ, την αποδεκάτισαν, της δέσμευσαν τα βασικά για την επιβίωση και η κατάσταση έγινε τόσο απελπιστική που οι Έλληνες ξεπουλούσαν τα υπάρχοντα τους για λίγα γραμμάρια ψωμί.

Σας θυμίζει κάτι αυτή η κατάσταση; Αν όχι, μόνο μια εικόνα θα σας δώσω. Η αγορά έχει κατακλυστεί από μαγαζιά «Αγοράζω χρυσό» σε σημείο που στον ίδιο δρόμο υπάρχουν τρία και τέσσερα. Οι Έλληνες για να πληρώσουν το χαράτσι, να συμπληρώσουν για το νοίκι, για να πάρουν παπούτσια στα παιδιά τους, για να φάνε μαζεύουν ό, τι χρυσά ματάκια, αλυσιδίτσες, βαπτιστικά σταυρουδάκια και δακτυλίδια έχουν για να τα δώσουν, χωρίς ούτε καν απόδειξη, για λίγα χρήματα που θα τους εξασφαλίσουν την επιβίωση (για το «ευ ζην», ας μη μιλάμε καλύτερα).

Στην πρώτη Κατοχή, ενώ οι Έλληνες ζούσαν εξαθλιωμένοι και πεινασμένοι, οι Γερμανοί φεύγοντας πήραν τόσο χρυσό όσο... δεν είχαν ξαναδεί τα ματιά τους. Και η «φτωχή» Ελλάδα έχει και άλλο αλλά και άλλους πολλούς φυσικούς πόρους που αξίζουν... δισεκατομμύρια. Μόνο το 2003, επί Σημίτη, πουλήθηκαν τα μετάλλια της Κασσάνδρας 11.000.000 ευρώ στην εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός» που άνηκε στην Goldman Sachs και στην οποία θα αποφέρουν κέρδη 15 δισεκατομμύρια ευρώ. Στην Ελλάδα λοιπόν δεν έρχονται να τη σώσουν άλλα για να της ρουφήξουν το αίμα μέχρι τελευταίας ρανίδος.


Η εξίσωση της ημέρας

Ερμής= Ωροσκόπος/Άδμητος= Κιούπιντο/Αδης= Μεσουράνημα/Ποσάιντον= Ήλιος/Κιούπιντο= Σελήνη/Κρόνος Υποθετικός= Σελήνη/Πλούτωνας:

Ανίκανος να ακολουθήσει τις σκέψεις αυτών που ζουν στον τόπο που γεννήθηκαν και κατάγονται. Έλλειψη λογικής. Σκέψεις, απόψεις, συζητήσεις σχετικά με σπίτια, ακίνητα και γενικά συνθήκες και τόπους διαμονής. Ανεξάρτητη σκέψη. Μεμονωμένες ιδέες. Ιδεολογία. Για να είναι γρήγορος και άγρυπνος διανοητικά. Εύκολα αποκτημένη γνώση και κατανόηση Για να παλέψουν για την πραγματοποίηση καλλιτεχνικών ιδεών. Κοινωνικές επαφές. Νέα για ενώσεις, κυβερνήτες ή αρχηγούς. Διατάγματα. Αυταρχικός. Επίσημο ύφος εγγράφως.



Πολλά θα ειπωθούν, πολλά θα γίνουν και πολλά θα γραφτούν στον μαυροπίνακα του μυαλού σας, όμως εσείς καλείστε να πάρετε ένα σφουγγάρι και να αρχίσετε να σβήνετε ό, τι είναι άχρηστο, περιττό και σας αποσπά την προσοχή από αυτό με το οποίο πραγματικά αξίζει και ίσως είναι μείζονος σημασίας να ασχοληθείτε. Συγχρόνως, κάποιες δύσκολες εμπειρίες είναι καλό να τις δείτε σαν μια ευκαιρία αναγέννησης, έτσι ώστε η φιλοσοφία της ζωής σας να αναθεωρηθεί, να αναβαπτιστεί και πιθανόν να συμπεριλάβει αξίες που είχαν λησμονηθεί, αποσυρθεί ή παραγκωνιστεί.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Είναι ωραίο να αφήνεις τον εαυτό σου να ξεφύγει, φτάνει να μπορείς να τον συμμαζέψεις» Μικ Τζάγκερ

Το τραγούδι της ημέρας: Sandra – Hit of the night

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved