Lunar Dance: Φροντίζουμε για την εξισορρόπηση της σεξουαλικής ενέργειας μας

Εκμεταλλευτείτε την ενέργεια της ημέρας για να κλείσετε μια επίσκεψη στον γυναικολόγο ή τον ουρολόγο σας και χρησιμοποιείστε ορισμένες από τις συμβουλές που ακολουθούν

Lunar Dance: Φροντίζουμε για την εξισορρόπηση της σεξουαλικής ενέργειας μας

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Ήλιος στο Σκορπιό - Σελήνη στην Παρθένο

Η Σελήνη στην Παρθένο σήμερα, θέτει την υγεία στο ραντάρ μας και είναι μια καλή στιγμή για να κάνουμε τις απαραίτητες εξετάσεις, ώστε να βελτιώσουμε, αν χρειαστεί, την λειτουργία του σώματός μας.

Αυτή την φορά θα εστιάσουμε στην γεννητική περιοχή (Ωοθήκες/Όρχεις, επινεφρίδια, σπλήνα, μήτρα, τράχηλος, ουροποιητικό σύστημα, προστάτης, κάτω τμήμα εντέρου) που κυβερνάται από τον Σκορπιό και καλό θα ήταν να κλείσουμε μια επίσκεψη στον γυναικολόγο ή τον ουρολόγο μας. Μπορούμε λοιπόν, να κανονίσουμε σήμερα το ετήσιο ραντεβού μας για να βεβαιωθούμε ότι τα πάντα εκεί «κάτω» λειτουργούν άψογα.

gennitiki_perioxi_2

Επιπρόσθετα, μπορείτε εσείς, από μόνοι σας, να μεριμνήσετε, χρησιμοποιώντας ορισμένες συμβουλές που θα σας πω και θα βοηθήσουν ιδιαίτερα.

Θα σας πρότεινα, αν αντιμετωπίζετε προβλήματα ορμονικής ανισορροπίας ή προβλήματα στο ουροποιητικό σύστημα σας, πόσιμο τσάι από πικραλίδα ή ρίζα κολλιτσίδας που βοηθά στην ισορροπία των ορμονών μας και την καλή λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος μας.

Σημαντική είναι επίσης η εξισορρόπηση του δεύτερου τσάκρα, που μπορεί να εναρμονίσει την γεννητική περιοχή. Αυτό το τσάκρα βρίσκεται στη βάση της οσφυϊκής μοίρας, στα μισά του δρόμου μεταξύ του ομφαλού μας και του ηβικού οστού. Αυτό είναι ένα τσάκρα νερού και αν εξισορροπήσουμε τα υγρά του σώματος, μπορούμε να το φέρουμε σε ισορροπία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε το εξίσου ενδιαφέρον άρθρο της κύριας Νιας Θεοφανιδου, για το δεύτερο τσάρκα και τις σεξουαλικές ιδιότητες του...

Μπορείτε σήμερα π.χ. να καθιερώσετε στην ημέρα σας μια μίνι διεργασία αποτοξίνωσης που θα περιλαμβάνει μόνο χυμούς ή να κόψετε τα υγρά που προκαλούν αφυδάτωση, όπως ο καφές και το αλκοόλ, ενισχύοντας παράλληλα την πρόσληψη σας σε νερό.

gennitiki_perioxi_frouta

Το δεύτερο τσάκρα συνδέεται επίσης με το πορτοκαλί χρώμα και τα τρόφιμα με γλυκιά γεύση. Ανακατέψτε λοιπόν ροδάκινα, βερίκοκα, καρότα, μάνγκο και στο τέλος συνδυάστε τα όλα μαζί με ενυδατικό γάλα από αμύγδαλα ή καρύδα για ένα smoothieς που θα κάνει θαύματα.

Μια άλλη πρόταση είναι, να τοποθετήσετε κρυστάλλους σε πορτοκαλί χρώμα, σε αυτό το τσάκρα, έτσι ώστε να ανοίξει η ενέργειά του. Η σύγχρονη κρυσταλλοθεραπεία στηρίζεται στη θεωρία πως κάθε κρύσταλλος εκπέμπει δονήσεις σε μία συγκεκριμένη συχνότητα και μπορούν να επαναφέρουν την ισορροπία ενώ, μέσω των δονήσεων τους, να «επανενεργοποιήσουν» την ανθρώπινη δυνατότητα της αυτοθεραπείας. Προτεινόμενα για αυτήν την χρήση είναι: ο κρύσταλλος Carnelian (Καρνεόλη) που θεωρείται πως ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και αυξάνει την γονιμότητα, καθώς επίσης και το μάτι της τίγρης που βοηθάει να ξεπεράσουμε προβλήματα σεξουαλικής φύσεως.

krystallos

Υπάρχει επίσης και μια τεχνική στο παρακάτω video, έτσι ώστε να γυμναστούν οι μύες της ευαίσθητης περιοχής και να υπάρχει καλύτερη ροή της σεξουαλικής ενέργειάς μας.

See you tomorrow!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved