9 Νοεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

9 Νοεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

17 έως 18 Σκορπιού

Σύμβολο: «Ένας μεσήλικας με πρόσωπο παιδιού»


Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ ξέρει να αναλαμβάνει εν τέλει τις ευθύνες του αλλά συνήθως κινείται στο πνεύμα του «στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα». Οι ερωτικοί δεσμοί του συχνά χαρακτηρίζονται από ζήλιες, έλλειψη εμπιστοσύνης, όπως και αυτονομίας. Πολλές φορές δεν σκέφτεται πολύ πριν πάρει μια απόφαση και έτσι όσο γρήγορα προχωρά σε μια σχέση τόσο αβίαστα αποφασίζει τη διάλυση του. Ωστόσο έχει το θάρρος ν' αντιμετωπίσει τις συνέπειες της όποιας επιπολαιότητάς του και να δεχτεί κάθε θυσία. Αγαπά την τέχνη, ιδιαίτερα τη μουσική και μπορεί να πετύχει σε αυτούς τους τομείς αν έχει δυνατή υποστήριξη.


Το απόφθεγμα της μοίρας: «Να αποφεύγεις κάτι ευχάριστο, που αργότερα προξενεί λύπη» Σόλων

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια


Αισθηματικά

Η χρονιά σας αναμένεται να είναι σχετικά «χαλαρή» χωρίς ιδιαίτερες πιέσεις και σε αρκετές περιπτώσεις θα ζήσετε ευχάριστες στιγμές με πρόσωπα που σας διεκδικούν. Από την άλλη πλευρά είναι μάλλον απίθανο να βρείτε ανταπόκριση στις όποιες προσδοκίες σας για μια βαθιά αγάπη κι αυτό με δεδομένη την νοοτροπία αλλά και τις απαιτήσεις των Σκορπιών είναι μάλλον το μεγαλύτερο αγκάθι.


Οικονομικά

Εδώ τα πράγματα είναι από καλά έως... πολύ καλά, ανάλογα με τις προδιαγραφές του γενέθλιου ωροσκοπίου σας. Ακόμη κι αν δεν καταφέρετε να βρείτε ουσιαστικές λύσεις στα όποια προβλήματα σας, θα έχετε τουλάχιστον τη δυνατότητα να καλύψετε τις βασικές ανάγκες σας, αξιοποιώντας ως επί το πλείστον εύκολες λύσεις. Σε κάθε περίπτωση που θα νιώσετε κάπως στριμωγμένοι, ζητείστε και... θα έχετε!


Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved