Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 8 έως 10/11

Σελήνη στην Παρθένο - Υπερφόρτιση και υπερανάλυση

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 8 έως 10/11

Με την είσοδο της Σελήνης στην Παρθένο σήμερα 8/11 στις 6:36 το πρωί, καλούμαστε να σκύψουμε τα κεφάλια πάνω από διεξοδικές αναλύσεις, καταστρώνοντας σχέδια πορείας, αλλά όχι και άμεσων εφαρμογών τους.

Η μέρα αρχίζει με την αντίθεση με τον Ποσειδώνα στις 7:14 το πρωί, η οποία επιβεβαιώνει πως και στραβός είναι ο γιαλός και στραβά αρμενίζουμε, με μια ναυτία που τείνει να γίνει μόνιμη χωρίς να μας αποσώνει κανένα βότανο και γιατρικό.

Η χαώδης ψυχολογική κατάσταση που επικρατεί ως το μεσημέρι, προσπαθεί να βρει ένα μπούσουλα στις 13:57 με το εξάγωνο με τον Κρόνο, αλλά μάταια, εφόσον λίγο αργότερα στις 14.06 το τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, μπλοκάρει κάθε κίνηση απεγκλωβισμού.

Ως το απόγευμα θα προσπαθούμε να αναλύσουμε τα ακατανόητα, θα αναθεματίζουμε για τα εμπόδια που θα συναντάμε στην επικοινωνία και τις επιδιώξεις μας, ενώ μια περίεργη ανησυχία έρχεται να συμπληρώσει το παζλ της ερμαφρόδιτης κατάστασης που βιώνουμε.

Η ενασχόληση με δουλειές του σπιτιού, ο καθαρισμός του γραφείου μας, η απολύμανση εσωτερική και εξωτερική και γενικότερα η αποτοξίνωση σε κάθε επίπεδο, θεωρείται μια κίνηση δεδομένη και για πολλούς επιτακτική.

Στις 20:26 το βράδυ η κορύφωση του τριγώνου με τον Πλούτωνα μας κάνει ακόμα πιο επίμονους και αφοσιωμένους σε διεκπεραιώσεις πάσης φύσεως, είτε αυτές είναι λεκτικές, είτε πρακτικές, είτε συναισθηματικές. Όσα μας απασχολούν τίθενται επί τάπητος, προσπαθώντας να θυμηθούμε λεπτομέρειες που θα μας δώσουν την ουσία.

Στις 9/11 στις 8:22 το πρωί το τετράγωνο με τον Δία ανοίγει την ημέρα με διάθεση να προλάβουμε τα πάντα. Η αίσθηση που έχουμε είναι να τρέξουμε, ακόμα και αν υπάρχει κάτι απόλυτα επιβεβαιωμένο να μας περιμένει.

Στις 13:58 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Ήλιο καθησυχάζει την αγωνία μας ως το απόγευμα, δημιουργώντας ένα διάστημα στο οποίο μπορούμε να αναμετρηθούμε με τον όγκο των προβλημάτων μας και να τον τακτοποιήσουμε όπως και όσο μπορούμε.

Στις 10/11 πλέον στις 2:27 το πρωί, το τετράγωνο με τον Άρη που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, φτάνει τον εκνευρισμό μας στα ύψη, στριφογυρίζοντας με υπερένταση μέσα στο σπίτι, ή γύρω από το κρεβάτι μας.

Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ταύροι και Σκορπιοί είναι αυτοί που ενεργοποιούνται περισσότερο, ενώ Ιχθύες, Τοξότες και Δίδυμοι είναι αυτοί που αντιθέτως ακινητοποιούνται, συναντώντας εμπόδια και ευτράπελα.

Ζυγοί, Υδροχόοι, Λέοντες και Κριοί καλούνται να προσγειωθούν ανώμαλα και να πάψουν να υπεκφεύγουν, έχοντας το γερό άλλοθι της Αφροδίτης.

Στις 11:36 το πρωί, η Αφροδίτη μπαίνει στον Ζυγό, σαν μέλι μέσα στο πικρό μας αφέψημα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved