Τρίτη 6 Ιουνίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 15° 29' 23" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 16° 29' 07" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΕΡΜΗΣ - 22° 33' 50" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 00° 49' 17" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 09° 41' 49" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 04° 33' 03" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 07° 06' 20" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 29' 52" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 31' 32" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 04' 47" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 17' 10" ΤΑΥΡΟΣ R

Lunar Dance: Παλιές ερωτικές υποθέσεις στον δρόμο μας…

 

Η περίοδος της αναδρομής του Ερμή είναι μια κατάλληλη στιγμή που είναι πιο εύκολο να κερδίσουμε ξανά μια αγάπη που φαινόταν να είχε χαθεί.

Lunar Dance: Παλιές ερωτικές υποθέσεις στον δρόμο μας…

 

 

 

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Μια κατευθυντήρια αρχή στον μήνα του Σκορπιού είναι το "επιθυμώ". Πολλοί από εμάς ερχόμαστε αντιμέτωποι με το βάθος ακραίων συναισθημάτων και έχουμε την επιθυμία να φτάσουμε στο μεδούλι των θεμάτων μας, ιδίως των ερωτικών. Μπορεί να βιώσουμε τη θεραπεία και τη μετασχηματιστική ενέργεια πάνω στο συναίσθημα μας αλλά επίσης την ζήλια, την εκδικητικότητα και τη χειραγώγηση που έχουν κι αυτές το μερίδιο τους, σε αυτό τον μήνα. Τώρα γιατί αναφέρομαι σε όλα αυτά; Επειδή θέλω να θίξω ένα θέμα που αφόρα αρκετούς από εμάς και περιέχει όλες τις ιδιότητες που σας ανέφερα. Η επαναπροσέγγιση παλιών ερωτικών καταστάσεων.

 

 

Η Σελήνη μπήκε στην Παρθένο σήμερα το πρωί και ο κυβερνήτης της Παρθένου, ο Ερμής, έχει αρχίσει την ανάδρομη πορεία του από χθες. Σίγουρα λίγο πολύ, όλοι έχετε ακούσει για τις επιπτώσεις του ανάδρομου Ερμή στην καθημερινή μας ζωή. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι ο ανάδρομος Ερμής είναι ένας από τους «Νόμους του Μέρφι» των πλανητών, το λεγόμενο «ό, τι μπορεί να πάει στραβά, πάει ακόμη πιο στραβά».

 

 

 

Από την άλλη, μπορεί να είναι μια πολύ καλή συγκυρία για να κλείσουμε τις ερωτικές υποθέσεις του παρελθόντος μας. Η περίοδος της αναδρομής του Ερμή είναι μια κατάλληλη στιγμή που είναι πιο εύκολο να κερδίσουμε ξανά μια αγάπη που φαινόταν να είχε χαθεί. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας και, όταν αυτός γυρίζει προς τα πίσω, οι άνθρωποι επίσης τείνουν να σκέφτονται παλιές ερωτικές καταστάσεις.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι άνθρωποι περνούν περισσότερο χρόνο θυμούμενοι πρώην αγάπες και το τι δεν πήγε καλά. Αυτό σημαίνει ότι, αν θέλουμε κάποιον πίσω τώρα, είναι μια βοηθητική στιγμή επαναπροσεγγίσεως.

Τούτου λεχθέντος, θα ήθελα να σας ρωτήσω, αν είστε σίγουροι ότι το θέλετε πραγματικά αυτό. Επειδή οι περισσότερες σχέσεις που δεν πήγαν καλά μια φορά, είναι βέβαιο ότι δεν θα «τσουλήσουν» και πάλι. Υπάρχουν εξαιρέσεις στον κανόνα φυσικά και ελπίζω ότι, αν το προσπαθήσετε, να είστε από τους τυχερούς.

Αλλά αν θέλετε να κερδίσετε πίσω μια χαμένη αγάπη που σας έχει εξαπατήσει ή δεν σας φέρθηκε καλά, θα πρέπει να θεωρείτε τον εαυτό σας τυχερό ότι έχετε μια ευκαιρία για να συναντήσει κάποιον που θα είναι αντάξιός σας και όχι να γυρίσετε στα παλιά.

Επιπρόσθετα, θέλω να σας πω ότι πολλές φόρες η αναδρομή του Ερμή, φέρνει στο προσκήνιο τους πρώην μας ούτως ή άλλως, χωρίς καν να κουνήσουμε το μικρό μας δαχτυλάκι. Αυτό μπορεί να εκδηλωθεί από το συμπάν, με ένα πιο επιδέξιο τρόπο. Μπορεί π.χ. να πέσουμε κατά λάθος πάνω σε έναν πρώην μας σε ένα δημόσιο χώρο και τότε ξαφνικά να ανακινηθούν μέσα μας όλα εκείνα τα παλιά συναισθήματα αγάπης που τρέφαμε.

 

tixaia_synantisi

Εάν πάλι δεν έχουμε καμία επαφή με τους πρώην μας, μπορεί να διαπιστώσουμε ότι τα φαντάσματα τους μας κυνηγάνε, με έναν πιο μεταφυσικό τρόπο. Μερικές φορές αυτό μπορεί να είναι και λίγο τρομακτικό. Κάθε φορά που ανοίγουμε το ραδιόφωνο "το τραγούδι μας" θα μπορούσε να παίζει. (Ξέρετε «το τραγούδι μας» είναι το τραγούδι που έγινε δικό «μας» αγαπημένο, όταν ήμασταν στη σχέση.)

 

radio

Ένα ακόμη γεγονός που δημιουργεί είναι ότι μπορεί να τους βλέπουμε στο όνειρό μας ή ακόμα και να κάνουμε φανταστικές συζητήσεις μαζί τους, στον ξύπνιο μας, αναλύοντας τι πήγε λάθος.

Ή όπου κι αν πάμε, να βρεθούμε με ανθρώπους που θα μας ρωτήσουν ή θα μας πουν κάτι σχετικά με τους πρώην μας ή να μας θέσουν ερωτήσεις σχετικά με την παλιά σχέση, όπως γιατί χωρίσαμε, ποιος έφταιγε, κ.λπ. βάζοντάς μας στο τρυπάκι να επαναπραδιαγματευτούμε το συναίσθημα μέσα μας.

Κάθε ανεπίλυτο συναισθηματικό πρόβλημα γύρω από ένα πρώην ειδύλλιο θα επαναδιεγερθεί και αυτό μπορεί να είναι αρκετά οδυνηρό, ακόμη κι αν δεν το θέλουμε.

 

sizitisi_me_allous

Το ότι «γυρνά» στο μυαλό μας προσπαθεί να μας δώσει το μήνυμα ότι πρέπει να δούμε το θέμα ξανά, πολλές φόρες και χωρίς την φυσική παρουσία του άλλου μέλους της σχέσης, αντί να το θάβουμε μέσα μας. Τι συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια γύρω από την παλιά αγάπη μας; Ποιες είναι οι ενέργειες που μας μεταφέρουν ακόμη συναισθηματική επιβάρυνση; Τι θα πρέπει να εξετάσουμε, να μνημονεύσουμε, έτσι ώστε τελικά να απελευθερωθούμε από κάθε «φάντασμα» μια και καλή;

 

 

 

Υ.Γ. Tips για διαζευγμένους! Ο ανάδρομος Ερμής είναι η καλύτερη στιγμή όπου μπορείτε να επαναδιαπραγματευθείτε τις ρυθμίσεις για την επιμέλεια των παιδιών.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved