Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 8/11

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 8/11

Μπορεί ο Μπαράκ Ομπάμα να επανεξελέγη με την ανεργία στην Αμερική να ξεπερνά κάθε προσδοκία, η συνέχεια όμως προβλέπεται εξαιρετικά δύσκολη.

Τι και αν η Ευρωπαϊκή Ένωση τρίβει τα χέρια της με την νίκη του, αφού το παιχνίδι θα συνεχίσει με τους ίδιους κανόνες; Η κατακερματισμένη αμερικάνικη οικονομία θα συνεχίσει τον κατήφορο της και όποιος βλέπει τις ΗΠΑ ως τη μεγάλη δύναμη που μπορεί να αντιστρέψει την παγκόσμια οικονομική ύφεση, καιρός είναι να ξυπνήσει.

Το ίδιο και ο «Αντωνάκης μας», που με την ανεργία στα ύψη, χωρίς Υγεία, χωρίς Παιδεία και χωρίς... μία, θα τον φάει -κι αυτόν κι εμάς- η μαρμάγκα.


Η εξίσωση της ημέρας

Άρης= Δίας/Άδης= Σελήνη/Ζευς= Σελήνη/Ποσειδώνας= Ερμής/Αφροδίτη= Ουρανός/Βουλκάνους:

Μη επιτυχή ολοκλήρωση λόγω έλλειψης χρημάτων. Επιδείνωση σε θέματα εργασίας. Προβλήματα με τους υπαλλήλους. Εργασία κατά την διάρκεια της νύκτας. Κοπιαστική εργασία. Γυναίκες που ενεργούν έχοντας έναν στόχο στο μυαλό τους. Για να πραγματοποιήσει μια δημιουργική σκέψη. Γυναίκα που μολύνεται από τον άνδρα. Μυστικές ερωτικές δραστηριότητες των γυναικών. Εξοικειώσεις στους στρατιωτικούς κύκλους. Μια πυρκαγιά ξεσπά. Για να εκτεθούν στους μεγάλους κινδύνους, τους τραυματισμούς, ή τις βίαιες πράξεις. Ζητήματα με το ηλεκτρικό ρεύμα.



Σήμερα, θα μπείτε στη διαδικασία να δείτε και να αποφασίσετε πως μπορείτε να περάσετε πιο ανώδυνα αυτή τη δύσκολη περίοδο, της οικονομικής κρίσης, της επαγγελματικής ματαίωσης και της συναισθηματικής άλωσης. Συγχρόνως, υπάρχουν ευκαιρίες για να υλοποιήσετε ιδέες και να προωθήσετε σχέδια που πιθανόν είχαν μείνει στα συρτάρια του μυαλού σας πολύ καιρό. Κάποια πράγματα θα γίνουν κάτω από άκρα μυστικότητα ενώ σε κάποιες περιπτώσεις είναι καλό να αναγνωρίσετε ότι δεν χρειάζεται να περιμένετε τους άλλους να κάνουν την αρχή για να ξεκινήσετε κάτι που θέλετε.

Το απόφθεγμα της ημέρας: « Ό,τι δεν συνέβη ποτέ, είναι ό,τι δεν ποθήσαμε αρκετά.» Νίκος Καζαντζάκης

Το video της ημέρας: Σκασμός Αντωνάκη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved