Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 02° 32' 21" ΚΡΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 25° 24' 28" ΚΡΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 08° 33' 15" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 07° 49' 14" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 29° 01' 06" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 17° 04' 25" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 48' 44" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 23' 34" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 23' 56" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 29° 59' 56" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 04° 15' 34" ΤΑΥΡΟΣ R

7 Νοεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

7 Νοεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

 

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακούΔεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

 

 

 

 

               15 έως 16 Σκορπιού 

 

 


Σύμβολο: «Ένας ιππότης του Αγίου Δισκοπότηρου»

  

 

 

Ερμηνεία: Ένας παλιός Χριστιανικός μύθος λέει πως, όταν ο Εωσφόρος διώχτηκε από τον Παράδεισο, ένα κόσμημα έπεσε από την κορώνα του. Από αυτό το κόσμημα σκαλίστηκε ένα ποτήρι, στο οποίο την ημέρα που σταυρώθηκε ο Κύριος, ο Ιωσήφ της Αριμαθαίας μάζεψε το αίμα που έτρεχε από τις πέντε πληγές του Ιησού. Αυτό το ποτήρι, Εωσφορικό από την καταγωγή του και Θείο από τον προορισμό, ονομάζεται Αγιον Ποτήριον. Προστάτες του είναι οι ιππότες ενός μυστικού Τάγματος που εδρεύει σ' ένα μυστικό τόπο με το όνομα Monsalvat. Αυτοί οι ιππότες έχουν σα σκοπό να φέρουν στην ανθρωπότητα αυτά που χρειάζονται για να προστατευθούν οι καταπιεσμένοι. Αλλά δεν έμειναν όλοι οι ιππότες πιστοί. Οι αρνητικές δυνάμεις προσπαθούν να κερδίσουν όσους πιο πολλούς μπορούν και η φάλαγγα των αποστατών έχει δημιουργήσει το στρατό των χειρότερων εχθρών του Monsalvat.

Το απόκρυφο νόημα του μύθου μας ενδιαφέρει εδώ μόνο τόσο, όσο χρειάζεται για να εξηγήσουμε το σύμβολο του οποίου η έννοια είναι πια φανερή. Είναι η έννοια του Χριστιανικού πνεύματος, της φιλανθρωπίας και χάρης που υπηρετείται από ένα φωτισμένο μυαλό και μια ιπποτική και ενθουσιώδη καρδιά. Οποιουδήποτε ηθικού επιπέδου κι αν είναι, ο άνθρωπος αυτής της μοίρας θα κληθεί να δράσει σε ξένο τόπο, θα είναι σβέλτος και ελκυστικός, ενώ ο γάμος του μπορεί να είναι «πριγκιπικός». Αν φαίνεται στο ωροσκόπιό του σα σύνολο, θα ανήκει σε κάποια μυστική αίρεση ή στην στρατιωτική εκκλησία.


  

 

 

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Το στοργικό ενδιαφέρον κρύβει τρεις φορές περισσότερες αρετές από όσες αμαρτίες κρύβει η φιλανθρωπία.» Horace Mann

 

Χ.Δ.
Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια


 

 

 

 

Αισθηματικά

Παρά τα όποια προβλήματα και τις δυσκολίες, είστε σε θέση να καρπωθείτε τα πλεονεκτήματα μιας πλούσιας κοινωνικής ζωής και των γνωριμιών που την συνοδεύουν. Αν και σε αρκετές περιπτώσεις η ποιότητα των υποψηφίων συντρόφων δεν θα σας ικανοποιήσει, ξεκινάτε με το δεδομένο πως θα περάσετε καλά. Ακόμη κάποιες υποσχέσεις θα σας φτιάξουν μεν τη διάθεση αλλά γενικά κρατείστε μικρό καλάθι.


 

 

 

Οικονομικά

Τα καλά νέα είναι πως έχετε στη διάθεση σας κάποιες εύκολες λύσεις, που θα σας απαλλάξουν από άγχη και σκοτούρες, ενώ γενικά μπορείτε να βασιστείτε στη θεά τύχη, η οποία σας... γλυκοκοιτάζει! Από την άλλη πλευρά, θα χρειαστεί να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας και ένα από τα κλειδιά της επιτυχίας ή της αποτυχίας σας είναι οι λεπτομέρειες ή αλλιώς «τα ψιλά γράμματα». Μπορείτε δηλαδή να εκμεταλλευθείτε όρους που υπάρχουν αλλά κανείς δεν τους δίνει σημασία ή αντίθετα να πέσετε θύματα μιας ανάλογης «τυπολατρίας». Σε επαγγελματικά και εργασιακά θέματα, θα πρέπει να κινηθείτε ομοίως κι αν είστε τυπικά κατοχυρωμένοι, αφήστε τους άλλους να... φωνάζουν. Προνοείστε μόνο για την καλή λειτουργία του ηλεκτρονικού εξοπλισμού σας, όπως επίσης και για θέματα καθαριότητας από τη στιγμή που συνδέονται άμεσα με την εργασία σας.


Γ.Ρ.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved