Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 5/11 έως 7/11

Σελήνη στον Λέοντα – Πομπώδεις ενέργειες με θεατρική ερμηνεία

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 5/11 έως 7/11

Μέσα σε ένα κλίμα αλλοφροσύνης, πολιτικών και κοινωνικών ανατροπών και ενός πακέτου μέτρων που ακυρώνει κάθε συνταγματική και ανθρώπινη υπόσταση, η Σελήνη περνάει στον Λέοντα σήμερα 5/11 στις 21:40 το βράδυ, για ένα υπερδραστήριο από κάθε άποψη διήμερο.

Στις 6/11 στις 4:58 το πρωί, το τετράγωνο με τον Κρόνο διατηρεί την ισχύ του, παρ' όλες τις αρμονικές όψεις που επηρεάζουν παράλληλα, εφόσον η αίσθηση της επαναλαμβανόμενης λεηλασίας διατηρεί τη βαθιά μελαγχολία που αισθανόμαστε.

Το τρίγωνο με τον Ερμή στις 5:57 το πρωί που ετοιμάζεται για την ανάδρομη κίνησή του και λίγο αργότερα το τρίγωνο με τον Ουρανό στις 7:43 ξεκινούν την ημέρα με συνθήματα εκ βαθέων ανατρεπτικά και πλήρως συντονισμένα, σε κινήσεις προειδοποίησης που αφορούν και την προσωπική, αλλά και την ευρύτερη οπτική μας.

Η σκοτεινιά που κυριαρχεί μέσα μας δίνει πρόσκαιρα τη θέση της σε φωτεινές επιγραφές, που δεν εκφράζουν εμπάθεια και πάθος, αλλά μια σαφή τοποθέτηση, που είναι αποφασισμένη να επικρατήσει.

Το πρωινό μας έως και νωρίς το απόγευμα εκτός από πολλές φαεινές ιδέες, άφθονη επικοινωνιακή διάθεση, αυτοπροβολή και αποφασιστικές κινήσεις, θα έχει και μια περήφανη δόση έκφρασης, η οποία θα είναι τόσο καλά στοιχειοθετημένη, που θα προβληματίσει πολύ τους αποδέκτες της.

Δεν είναι κατάλληλο διάστημα για να ζητήσουμε χάρες, αντίθετα είναι ιδανικό για να διεκδικήσουμε το δίκιο μας και να προβάλλουμε ανοιχτά τις επιδιώξεις μας.

Στις 19:15 το βράδυ το εξάγωνο με την Αφροδίτη μας δίνει μια μοναδική ευκαιρία να θυμηθούμε παλιές καλές εποχές άνθισης και ευημερίας και με αποσκευές τις αναμνήσεις μας να προσφέρουμε στους εαυτούς μας ένα όμορφο απόγευμα και βράδυ.

Μια αγορά που θα τονώσει την ψυχολογία μας, μια επίσκεψη σε μια εκδήλωση, μια καλλιτεχνική έξοδος σε σινεμά ή σε θέατρο, αλλαγή της διακόσμησης του χώρου μας και οτιδήποτε μπορεί να μας διασκεδάσει επαρκώς, έχει την τιμητική του αυτές τις ώρες.

Στις 7/11 στις 1:45 το πρωί το εξάγωνο με τον Δία χορηγεί ακόμα περισσότερο την διάθεση εκτόνωσης και κοινωνικών συναναστροφών, ενώ στις 2:35 το τετράγωνο με τον Ήλιο, βάζει φρένο στην αχαλίνωτη πλέον τάση μας.

Η υπόλοιπη μέρα θα εξακολουθήσει να κυλά με διάθεση Καρδινάλιου σε ένα κονκλάβιο σημαντικών αποφάσεων έως τις 17.26 το απόγευμα, που το τρίγωνο με τον Άρη ανεβάζει και πάλι το θερμόμετρο της αδρεναλίνης, ως το βράδυ.

Άλλο ένα βράδυ λοιπόν που αναμένεται άκρως φαντασμαγορικό με πομπώδεις δηλώσεις, κινήσεις εντυπωσιασμού, πρωτόγνωρες πρωτοβουλίες και άφθονη υπερβολή και δράση.

Λέοντες, Κριοί, Τοξότες, Ζυγοί, Υδροχόοι και Δίδυμοι θα απολαύσουν το διήμερο αυτό, λαμβάνοντας καθοριστικές αποφάσεις και ραντίζοντας την καθημερινότητα με ένα πολύ υπαινικτικό και ευωδιαστό άρωμα, στις μύτες των άλλων.

Σκορπιοί και Ταύροι δεν καταφέρνουν να εναρμονιστούν με το κλίμα που επικρατεί, ενώ Αιγόκεροι, Ιχθύες, Καρκίνοι και Παρθένοι προτιμούν να σκέφτονται περισσότερο από το να πράττουν, διατηρώντας τις επιφυλάξεις τους, αλλά σχεδιάζοντας μεγαλεπήβολα σχέδια.

Στις 8/11 στις 6:36 το πρωί, η Σελήνη περνάει στην Παρθένο και τα κεφάλια σκύβουν πάνω σε οργανωτικές και αναλυτικές διαδικασίες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved