6 Νοεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

6 Νοεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

14 έως 15 Σκορπιού

Σύμβολο: «Ένας τεχνίτης, που μετρά τις διαστάσεις μιας κατασκευής»


Ερμηνεία: Είναι μια μοίρα, που προδιαθέτει στον ρεαλισμό και τον σκεπτικισμό. Προικίζει τον άνθρωπο με ομορφιά, ισχυρό χαρακτήρα, γερό οργανισμό κι αντοχή στον πόνο, τις δυσκολίες και τη σκληρή δουλειά, κρατώντας τον μακριά από κάθε τι το ασαφές ή μεταφυσικό που δεν επιδέχεται λογικής επεξεργασίας


Το απόφθεγμα της μοίρας: «Το να είσαι ισχυρός, είναι σαν να είσαι κυρία. Αν πρέπει να δηλώσεις ότι είσαι, δεν είσαι.» Μάργκαρετ Θάτσερ

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια


Αισθηματικά

Εσείς μπορεί μεν να στοχεύετε στα εύκολα και τα ευχάριστα, τελικά όμως όλο πέφτετε στα δύσκολα. Η χρονιά σας θα είναι σημαντική από την άποψη της λήψης κάποιων αποφάσεων, που είτε θα δώσουν το οκ για την συνέχιση μιας σχέσης που δοκιμάστηκε και πέρασε τις εξετάσεις, είτε θα την τερματίσουν. Σε μια πιο ήπια εκδοχή θα χρειαστεί απλά να συμπαρασταθείτε στον σύντροφο σας, που φαίνεται να περνά κάποιες δύσκολες ώρες.


Οικονομικά

Εδώ απαιτείται μια συνετή και διπλωματική διαχείριση των όποιων προβλημάτων. Η ανάπτυξη βρίσκεται μπροστά σας, για να κινηθείτε όμως σωστά και να κτίσετε ένα σταθερό μέλλον θα πρέπει πρώτα να κλείσετε κάποιες υποχρεώσεις που μπορεί να αποδειχθούν βαρίδι στην πορεία σας. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και μια συνεργασία που σας κρατάει πίσω. Σε καθαρά επαγγελματικά θέματα, καλείστε να αναλάβετε δυναμικές πρωτοβουλίες, έχοντας όμως πολύ γερές οργανωτικές βάσεις. Διαφορετικά, υπάρχει ο κίνδυνος να δημιουργηθεί ένα... μπάχαλο, όπου άλλα θα επιδιώκετε κι άλλα θα γίνονται τελικά.


Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved