Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 6/11

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 6/11

Οι αποχωρήσεις από τα κόμματα και οι διαφωνίες για τη ψήφιση των μέτρων εντείνουν το κλίμα πολιτικής αβεβαιότητας και ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται να βρίσκει «την κατάλληλη στιγμή» που έψαχνε για να ζητήσει εκλογές. Μετά το αποτέλεσμα των Αμερικάνικων εκλογών θα έχουμε μπαράζ πολιτικών εξελίξεων και τα πράγματα θα οδηγηθούν σε νέες εκλογές. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα αναδυθούν από τις στάχτες τους ως «ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ» ή κάτι σχετικό αλλά και νέα κόμματα θα έρθουν στην πολιτική σκηνή ως «αβανταδόροι», που στην κρίσιμη στιγμή θα αλλάξουν στάση, προκειμένου να γείρουν τη ζυγαριά προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση. Οι πολιτικοί έχουν αντιληφθεί την οργή του λαού και για να μην «εκδιωχτούν» εκτός βουλής εν μια νυχτί, θα προσπαθήσουν να προλάβουν τα γεγονότα, ετοιμάζοντας καταστάσεις που θα συμπορεύονται ή θα δίνουν την εντύπωση ότι ικανοποιούν το λαϊκό αίσθημα. Τα «μαγειρέματα» ήδη έχουν αρχίσει και σιγά – σιγά οι μυρωδιές τους θα αρχίζουν να μας σπάνε τη μύτη.


Η εξίσωση της ημέρας

Άρης=Ήλιος/Απόλλων=ΜηδενικήΚρίου/Βουλκάνους=Ήλιος/Δίας=Κρόνος/Ποσάιντον=ΜηδενικήΚριου/Δίας=Ερμή/Αφροδίτη:

Επιτυχία στην βιομηχανία, το εμπόριο την επιστήμη. Ένα άτομο ευτυχές στην εργασία του. Ευχάριστες και επιτυχημένες πράξεις. Ένα ευχάριστο κλίμα. Μια γέννηση. Χαρά που παίρνω από μια γυναίκα. Επαφές που γίνονται οικείες. Ζώντας και λειτουργώντας υπό πίεση. Η ισχύς των όπλων. Τύχη στην επίθεση. Υποσχέσεις και αποφάσεις για δραστηριότητες. Δραστηριότητα, εμπόδια, διακοπές ή διαταραχές σε εκπαιδευτικά θέματα. Επαφές και παρουσιάσεις στους στρατιωτικούς κύκλους.


Σήμερα, είναι πιθανόν να δοκιμάσετε κάτι νέο με την ελπίδα να βγείτε από μια κατάσταση που δείχνει -εκτός από στάσιμη- να γίνεται και μόνιμη. Πίσω από κάθε πρόβλημα υπάρχει ένα ανεκπλήρωτο όνειρο. Σκεφτείτε ποιό είναι αυτό και αντί να μιλάτε για το πρόβλημα, μιλήστε για το όνειρο και μάλιστα με λεπτομέρειες. Κάντε μια «ηλιοτροπική» αρχή, στρέφοντας το πρόσωπο σας προς τον Ήλιο, το φως.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Είναι τύχη των ηγετών το ότι οι λαοί δεν σκέπτονται» Α Χίτλερ

Το τραγούδι της ημέρας: ALBA/OLYMPICS – Στη μαμά μου θα το πω

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved