Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 18° 09' 54" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 27° 17' 15" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 26° 35' 06" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 03° 25' 42" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 11° 19' 59" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 05° 07' 53" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 07° 09' 05" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 38' 49" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 33' 37" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 02' 09" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 03' 36" ΤΑΥΡΟΣ R

5 Νοεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

5 Νοεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

 

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακούΔεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

 

 

 

 

                

13 έως 14 Σκορπιού

 

 

 


Σύμβολο: «Ένας αγαθός γίγαντας»

  

 

 

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ, είναι συνήθως εγκάρδιος και αυθόρμητος και οι άλλοι θα έλκονται από τα ειλικρινή αισθήματα του. Βέβαια αυτή η καλοπροαίρετη διάθεση είναι δίκοπο μαχαίρι, αφού μπορεί να γίνει εύκολα βορά στις βουλές κάθε «επιτήδειου». Αν και συχνά, θα παθαίνει ζημίες από τους άλλους (αν όχι από την απερισκεψία του), δεν είναι αφελής, απλά πιστεύει (συχνά μάταια) ότι μπορεί να αλλάξει ή να μεταστρέψει κάθε εν δυνάμει εχθρό του.


  

 

 

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Να βάζετε πρώτα απ' όλα την πίστη και την αξιοπιστία. Μην έχετε φίλους κατώτερους από εσάς τους ίδιους. Αν έχετε μειονεκτήματα, μη φοβάστε να διορθώσετε τον εαυτό σας και να προχωρήσετε μόνοι σας» Κομφούκιος

 

Χ.Δ.
Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια


 

 

 

 

Αισθηματικά

Η εξισορρόπηση αντίθετων τάσεων και οι αποτελεσματικοί ελιγμοί σας απέναντι σε πρόσωπα που φαίνεται πως είτε δεν ξέρουν τι θέλουν είτε προσπαθούν να σας «τουμπάρουν», θα σας χρήσουν αναπόφευκτα «αρχηγούς» στα θέματα καρδιάς, υπό την προϋπόθεση βέβαια πως δεν θα αφήσετε την τύχη σας στα χέρια των άλλων.

Συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου, μπορείτε να κατακτήσετε μια σχέση που να συγκεντρώνει πολλά ποιοτικά χαρακτηριστικά, αντέχοντας παράλληλα στο χρόνο. Πάντως αν ζητάτε μια πιο «βολική» λύση η επιλογή ενός ευκατάστατου συντρόφου μεγαλύτερης ηλικίας δείχνει να είναι για φέτος η πιο αντιπροσωπευτική επιλογή σας.


 

 

 

Οικονομικά

Βοήθειες θα υπάρξουν, αν όμως αρχίσετε να «ψειρίζετε» τα πράγματα, οι ευκαιρίες θα περάσουν και θα φύγουν. Αντίστροφα, αν ξανοιχτείτε με υποθέσεις που «δεν είναι για τα δόντια σας» μπορεί να εκτεθείτε. Κι εδώ δηλαδή καλείστε να κρατήσετε τις ισορροπίες ανάμεσα στις εύκολες και τις δύσκολες λύσεις, επιλέγοντας τελικά κάτι που να συνδυάζει αρμονικά τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντα σας με τις πραγματικές δυνατότητες σας. Πάντως, μέχρι να ισορροπήσετε, το πιθανότερο είναι να περάσετε από διαδοχικές περιόδους τύχης και ατυχίας, γι αυτό δεν είναι σκόπιμο ούτε να χαίρεστε και να θριαμβολογείτε, ούτε να τα βάψετε μαύρα.


Γ.Ρ.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved