Lunar Dance: Σκορπιός feat Λέων - Animal instinct

Ήλιος στον Σκορπιό- Σελήνη είσοδος στον Λέοντα στις 21:39

Lunar Dance: Σκορπιός feat Λέων - Animal instinct
Καλή εβδομάδα! Μια Σελήνη στο Λέοντα μας καλωσορίζει σήμερα το βράδυ και μας στέλνει γρήγορα στην ντουλάπα μας, για να αναζητήσουμε μια εγγύηση ομορφιάς και λάμψης στα ρούχα μας. Οι μέρες είναι ιδιαίτερα καλές για έξοδο, για θέατρο και για ψυχαγωγία. Γι' αυτό τι θα λέγατε να δούμε με μια ματιά, δυο σύνολα που θα μπορούσαν να μας συνοδευόσουν σε αυτές τις μέρες με την Λιονταρίσια ενέργεια.

Για βόλτα

leon_1

Η πρώτη εμφάνιση είναι ένα παράδειγμα του πώς να χρησιμοποιήσουμε στοιχεία του Ηλίου στον Σκορπιό και της Σελήνης στον Λέοντα, για να κάνουμε μια πολυτελή αλλά συνάμα casual εμφάνιση. Τα χρώματα κινούνται στην παλέτα του Σκορπιού με το μαύρο δερμάτινο σορτς και την βυσσινί κάπα, που κάνουν το ντύσιμο να δείχνει μια αντιφατική πλευρά αλλά παράλληλα τραβά την προσοχή . Το καπέλο και τα παπούτσια από λεοπάρ, είναι η εκλεπτυσμένη προσθήκη της Σελήνης στον Λέων που αγαπά τόσο τα animal print και έρχεται να δώσει το τελικό touch σε αυτό το τόσο απόλυτο, αλλά παράλληλα αξιοπρόσεκτο styling.

Για έξοδο

style_2

Σε κάθε περίσταση που απαιτεί σήμερα την πιο glamorous σας εκδοχή, νομίζω ότι η δεύτερη επιλογή την εκπροσωπεί επάξια. Το μαύρο φόρεμα από δαντέλα (Σκορπιός) συνδυάζεται άψογα με τις animal print (Λέων) γόβες και τσάντα. Τα μαλλιά είναι σε ένα κομψό κότσο με ένα μαύρο φιόγκο, ενώ το όλο στυλ αναδίδει μια αίσθηση αρχοντιάς και μυστήριου.

Keep dressing!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved