Lunar Dance: Κουβαλάμε μνήμες από την προηγούμενη ζωή μας;

Σελήνη στον Καρκίνο-το όνομα μου είναι μνήμη...

Lunar Dance: Κουβαλάμε μνήμες από την προηγούμενη ζωή μας;

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Ήλιος στον Σκορπιό -Σελήνη στον Καρκίνο

Τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε όταν η Σκορπίσια ενέργεια του μήνα διαχέεται κάτω σε εμάς, μέσα από τις ακτίνες του ήλιου; Μια ενέργεια που συνεχίζει να μας δείχνει σκληρές αλήθειες και διδάγματα. Που επιμένει να περάσουμε μέσα από δύσκολες στιγμές και τελικά να διεκδικήσουμε την επιβίωση μας. Που κάνει τα πράγματα πιο αυθεντικά για τους εαυτούς μας και εμάς πιο πρόθυμους να σκαλίσουμε το άγνωστο και γιατί όχι, να φτάσουμε στο μεδούλι τόσο του DNA όσο και της ψυχής μας. Θάνατος και αναγέννηση είναι λέξεις συνυφασμένες με τον Σκορπιό.

kentriki

Η Σελήνη στον Καρκίνο από την άλλη, άνετα μας πάει στο παρελθόν μας, ακουμπώντας μνήμες παιδικής ηλικίας ενώ μπορεί να μας βοηθήσει και σε ένα ταξίδι στα βάθη του χωροχρόνου.

Πάνω σε αυτή την λογική έχετε ποτέ σκεφτεί να διευκρινίσετε γιατί είστε αυτοί που είστε τώρα; Κι αν υπάρχει προηγούμενη ζωή που βρισκόσασταν και τι ήσασταν;

2

Ανεξάρτητα από το αν κάποιος πιστεύει στη μετενσάρκωση ή όχι, υπάρχει ο νόμος του Νεύτωνα για τη διατήρηση της ενέργειας, ο οποίος αναφέρει ότι η ενέργεια δεν πεθαίνει ούτε γεννιέται, διατηρεί όμως μια συνεχόμενη αλλαγή της μορφής της.

Βλέπουμε γύρω μας ότι τα πάντα είναι ενέργεια, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μου και της δική σας. Υπάρχουν λοιπόν, διάφοροι τρόποι για να προσδιορίσουμε τις «προηγούμενες ζωές», μια φράση που από μόνη της θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μια απλή μεταφορά της «ιστορία της ενέργειας» μας, του κάρματος μας.

foto

Η Αστρολογία παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί κατ 'ανάγκη να μας πει ακριβώς ποιοι ήμασταν, μπορεί να μας δώσει πολύτιμες πληροφορίες, ιδέες και προτάσεις.

Η Σελήνη (κυβερνήτης του Καρκίνου) στο γενέθλιο χάρτη μας μάλιστα, λέγεται ότι αντιστοιχεί στον Ήλιο μας στο χάρτη της τελευταία μας ζωής, δίνοντας λόγο για αυτόματες απαντήσεις και προδιαθέσεις σε αυτή τη ζωή. Είναι κατά μια έννοια, ο εκπρόσωπος του παρελθόντος μας.

past

Η τοποθέτηση της Σελήνης στον χάρτη μας, το ζώδιο της, η θέση της στον οίκο και οι όψεις της δείχνουν πως ενεργήσαμε, σε προηγούμενη ενσάρκωση και συνεχίζει να μας επηρεάζει στο παρόν. Οι δύσκολες όψεις της (τετράγωνο, χιαστί, και ενδεχομένως, η σύνοδος) μπορεί να υποδεικνύουν μια ισχυρή προσκόλληση στο παρελθόν. Επίσης δείχνουν μια άλυτη δυναμική που θα είναι και πάλι σε αναμονή για να επηρεάσει υποσυνείδητα την μνήμη μας, εκδηλώνοντας την ως μια φοβία.

fovia

Όσον αφορά τον οίκο που είναι τοποθετημένη η Σελήνη αντιπροσωπεύει έναν τομέα της ζωής όπου αποτύχαμε να δείξουμε αρκετό συναίσθημα ή συμπάθεια σε μια προηγούμενη ζωή, δημιουργώντας έτσι ένα υπέρ-συναισθηματισμό ή μη ισορροπημένη προσέγγιση σε αυτές τις υποθέσεις σε αυτή τη ζωή μας.

Ακόμη μια οπτική, υποστηρίζει ότι φανερώνει τις κλειδωμένες αναμνήσεις όλων των βιολογικών προγόνων μας και έτσι με αυτόν τον τρόπο κατέχουμε ένα σημαντικό κλειδί για τις προηγούμενες ζωές μας. Ποιος και τι είμαστε έχει να κάνει με τη βιολογική μήτρα από την οποία προήλθαμε. Συμφώνα με αυτή την άποψη, όλοι οι πρόγονοί μας μπορούμε να πούμε ότι είναι ακόμα "ζωντανοί" μέσα από τον καθένα μας και τους «περνάμε» σε αυτή τη ζωή, στα παιδιά μας.

family_tree

Οι μνήμες των προγόνων μας λοιπόν ζουν μέσα μας, μόνο που δεν θυμόμαστε τις εμπειρίες τους. Έτσι, πολλά από τα πρότυπα συμπεριφοράς μας, συμπάθειες και αντιπάθειες μας, οι προτιμήσεις μας στο φαγητό κ.λπ., διέπονται όχι μόνο από το υπόβαθρο των γονιών μας, αλλά και από τη συλλογική ιστορία της γήινης εμπειρία των προγόνων μας!

mmnimes_progonon

Νομίζω ότι ακόμη κι αν δεν πιστεύετε, έστω για την ερεύνα, θα ήταν ωραίο να το ψάξετε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved