4 Νοεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

4 Νοεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

12 έως 13 Σκορπιού

Σύμβολο: «Ένα μοναχικό φρούριο, σε μια ψηλή βουνοκορφή, προστατευμένο περισσότερο από τη φύση παρά απ' τα ανθρώπινα χέρια. Είναι στο σημείο - κλειδί της περιοχής και ο κάτοχος του μπορεί να ελέγχει όλη τη γύρω περιοχή».


Ερμηνεία:

Είτε έχει γεννηθεί σε υψηλά κοινωνικά στρώματα είτε είναι αυτοδημιούργητος, ο άνθρωπος αυτής της μοίρας, θα καταλάβει σημαντική κοινωνική θέση και θα ηγηθεί στους άλλους γιατί έχει έμφυτη ανεξάντλητη δύναμη. Η υπακοή των άλλων σ' αυτόν είναι μια αναγκαία φυσική συνέπεια. Είναι ένας ακούραστος, σκληρός δουλευτής, γεμάτος αυτοπεποίθηση και επίμονη στους στόχους του που φτάνει μέχρι πείσματος. Λακωνικός, σχεδόν σιωπηλός, μπορεί να εξιχνιάζει και να διαβλέπει τα πάντα γύρω του χωρίς να προδίδει τα αισθήματά του. Κλειστός αλλά διορατικός, δυνατός μα αμυντικός, έξυπνος αλλά και πονηρός, έχει με το μέρος του την τύχη. Το κυριότερο προσόν του είναι η σιδερένια κι ακλόνητη θέληση, το δε κυριότερο ελάττωμά του είναι μια εγωιστική, δεσποτική και πανούργα φιλοδοξία. Πέρα από πολιτικός, θρησκευτικός ή στρατιωτικός ηγέτης μπορεί να γίνει ένας ικανός οργανωτής και διαχειριστής κτημάτων ή γενικότερα ακινήτων.


Το απόφθεγμα της μοίρας: «Να είσαι το αφεντικό της θέλησής σου και ο δούλος της συνείδησής σου» Marie von Ebner-Eschenbach

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια


Αισθηματικά

«Είναι γλυκό το πιοτό της αμαρτίας, ποιος είναι αυτός που δεν λαχτάρησε να πιεί» Φαίνεται πως οι στίχοι του γνωστού άσματος ταιριάζουν γάντι με την κατάσταση σας, αφού μέσα στους επόμενους δώδεκα μήνες, ο πειρασμός για ποικίλες «υπερβάσεις» θα είναι τόσο δελεαστικός που μπορεί να ξεχάσετε ηθικούς κανόνες και δεσμεύσεις του παρελθόντος. Από μια καθαρά... ηδονιστική άποψη όλα θα σας πάνε πρίμα, με έξτρα μπόνους μάλιστα τη «μεγάλη ζωή». Ωστόσο, κάποια στιγμή μπορεί να διαπιστώσετε πως οι δραστηριότητες του συντρόφου σας δεν είναι δα και οι πιο... αγγελικές!


Οικονομικά

Κι εδώ θα μπείτε στον πειρασμό να εκμεταλλευθείτε συγκυρίες και καταστάσεις που ξεκινούν από τις απώλειες ή την θλίψη των άλλων. Κάτω από ένα ρεαλιστικό πρίσμα βέβαια σκέψεις του τύπου «ας πρόσεχαν» μπορεί να γίνουν ένα πειστικό άλλοθι για τις επιλογές σας, ωστόσο θα πρέπει να σκεφθείτε καλά το αν θα μπορείτε και στη συνέχεια να κοιμάστε με ήσυχη τη συνείδηση σας. Πάντως υπάρχει και το σοβαρό ενδεχόμενο να καρπωθείτε -εκούσια ή ακούσια- χρήματα ή αγαθά, που αποτελούν προϊόν «ξεπλύματος».


Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved