Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 4/11

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 4/11

Τα do και don't της εβδομάδας

Τη Δευτέρα σαν πας στον πηγαιμό για τη δουλειά σου να εύχεσαι να μην ξεχάσεις κάτι σημαντικό αλλά και το αφεντικό να μην είναι στη λίστα Λαγκάρντ γιατί η μέρα έχει πολύ ίντριγκα και συζητήσεις επί τάπητος. Η Τρίτη είναι καλή για αγορές ειδικά αν είστε από αυτούς που ψάχνουν τις ευκαιρίες. Η Τετάρτη θέλει προσοχή στο τι λέτε γιατί ίσως κάποια τελεσίγραφα γυρίσουν μπούμερανγκ ενώ την Πέμπτη χρειάζεται ψυχραιμία στις συναλλαγές γιατί τα νεύρα ίσως σας οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Η Παρασκευή κρύβει μια ερωτική παρόρμηση και ερωτικά πισωγυρίσματα – «καλώς ήρθες πίσω».

Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος= Αφροδίτη/Ωροσκόπος= Βόρειος Δεσμός/Βουλκάνους= Βόρειος Δεσμός/Απόλλων= Σελήνη/Δίας= ΜηδενικήΚριού/Ποσάιντον= Ουρανός/Κιούπιντο= Άδμητος/Βουλκάνους= Άρης/Ουρανός:

Το ενεργητικό ή άγριο άτομο. Ξαφνικό χτύπημα που προκαλεί σοβαρή ζημιά. Ξαφνική σωματική δράση. Για να ασκήσει μεγάλη επιρροή με την προσωπική εμφάνιση ή συμμετοχή του. Προθυμία για βοήθεια. Μια ανεμπόδιστη εξέλιξη. Επιτυγχάνοντας ένα προσωπικό επίτευγμα. Αρμονία στις προσωπικές επαφές. Η επανάληψη των ευτυχών ωρών. Μια ευτυχισμένη γυναίκα. Ένα άτομο γεμάτη τύχη. Φρόνηση και σωστή διαχείριση της αισιοδοξίας. Απόλαυση δια μέσω του έρωτα. Η γρήγορη απόφαση για γάμο. Ξαφνικά συμβάντα στον έγγαμο βίο. Ημέρες με συνταρακτικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα σε μια σχέση ή μια μικρή ομάδα. Ημέρες τις οποίες μόνο η επιμονή οδηγεί σε αποτελέσματα. Το άτομο που πρέπει να παρουσιάσει μεγάλη σταθερότητα χαρακτήρα.

Τα προβλήματα θα εξακολουθούν να υπάρχουν αλλά μην ταυτίζεστε με αυτά και μη γίνεστε μέρος τους. Θαυμάστε την ικανότητα των παιδιών να χαίρονται και να χαμογελούν, μόνο και μόνο γιατί αντλούν ενέργεια από την αθωότητα τους. Ξεχάστε λοιπόν κι εσείς τα δυσάρεστα, ανοίξτε την πόρτα στην δημιουργική δύναμη που εμφορείται μέσα σας και απολαύστε την ημέρα!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Καλοπροαίρετος είναι όχι αυτός που δεν στενοχωριέται για όσα δεν έχει, αλλά αυτός που χαίρεται για όσα έχει» Δημόκριτος

Η σωστή απάντηση στο χθεσινό κουίζ είναι: η Γ

Το τραγούδι της ημέρας: Pet Shop Boys - It's a sin


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved