Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 3/11 έως 5/11

Σελήνη στον Καρκίνο – Σαν φλογερό Αργεντίνικο ταγκό, γεμάτο πάθος

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 3/11 έως 5/11

Κι ενώ ο πλανητικός χορός φουντώνει με τους δερβίσηδες πλανήτες να σχηματοποιούν διάφορους κύκλους, η Σελήνη περνάει στο οικείο περιβάλλον του Καρκίνου σήμερα 3/11 στις 9:.45 το πρωί.

Από αυτή τη θέση προμηνύει ένα σαρωτικό Σαββατοκύριακο, με μια ανάπαυλα λίγο πριν την είσοδό της στον Λέοντα, που και πάλι οι ρυθμοί γίνονται έντονοι και συναρπαστικοί.

Το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 10:28 το πρωί ανοίγει την ημέρα με στοργική διάθεση και τάση να αγκαλιάσουμε αγαπημένα πρόσωπα και όσους έχουν ανάγκη, με όλη μας τη δύναμη.

Η διαίσθηση, η έμπνευση, τα οράματα, τα ιδεώδη, οι αξίες και οι επιδιώξεις μας, έρχονται στο προσκήνιο, πίνοντας έναν διαφορετικό καφέ και συλλογιζόμενοι βαθύτερα υπαρξιακά θέματα.

Οι οικογενειακές στιγμές προηγούνται από κάθε άλλη υποχρέωση, τις οποίες φροντίζουμε να απολαύσουμε, έως το απόγευμα.

Στις 16:44 το απόγευμα το τρίγωνο με τον Κρόνο ευνοεί κάθε συζήτηση και θέμα που χρειάζεται να λυθεί και παραμένει ένα αγκάθι στις σχέσεις μας με πολύ δικούς μας ανθρώπους.

Από το βραδάκι και μετά όμως όλα αλλάζουν, σαν ξαφνική καταιγίδα που δίνει σταδιακά την αίσθηση των έκτακτων φαινομένων.

Στις 20:20 το βράδυ το τετράγωνο με τον Ουρανό δημιουργεί αναστάτωση και μια υπερδιέγερση που μας παίρνει χρόνο για να αιτιολογήσουμε. Στο μεταξύ διάστημα έχουμε γίνει τόσο κινητικοί που έχουμε κατεβάσει όλα τα ρούχα και τα χαλιά από το πατάρι, έχουμε τακτοποιήσει το χώρο και γενικά έχουμε ασχοληθεί με το σπίτι και τα μέλη της οικογένειάς μας με περίσσια θέληση και επιμονή. Ωστόσο νιώθουμε την ανάγκη να ξεδώσουμε, να κάνουμε κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο, ανάγοντας το Σαββατόβραδο σε φιέστα.

Η διάθεσή μας αρχίζει να ανεβαίνει διαρκώς όσο περνά το βράδυ και οι στιγμές με αγαπημένα μας πρόσωπα και φίλους, γίνονται όμορφες εμπειρίες.

Στις 4/11 πλέον και 55' μετά τα μεσάνυχτα η αντίθεση με τον Πλούτωνα πυροδοτεί τα συναισθήματά μας, τα οποία εκφράζονται διαχυτικά και απροκάλυπτα, με μια αίσθηση παράδοσης και άφεσης, σε οτιδήποτε μπορεί να μας παρασύρει σε μια δυνατή δίνη.

Είτε βρισκόμαστε έξω και διασκεδάζουμε, είτε καθόμαστε σπίτι και παίζουμε μπιρίμπα, η διάθεσή μας είναι παθιασμένη και δοσμένη σε αυτό που απολαμβάνουμε.

Το γεγονός αυτό γίνεται επιτακτικότερο από το τετράγωνο με την Αφροδίτη που ακολουθεί στις 1:31 το πρωί, το οποίο μας κάνει να υπερβάλλουμε σαν να θέλουμε να πείσουμε τους εαυτούς μας και τους άλλους πως η ελπίδα και η αισιοδοξία είναι οι βιταμίνες της ζωής.

Στις 10:35 το πρωί, η Κυριακή υποδέχεται την συγκαταβατική όψη του τριγώνου με τον Ήλιο, η οποία μας γεμίζει ενέργεια, δημιουργεί ακόμα καλύτερη διάθεση και προτρέπει για μια δημιουργική και γεμάτη ικανοποίηση ημέρα.

Η δύναμη των συναισθημάτων μας εξακολουθεί να είναι αμείωτηλη, ενώ η μέρα δίνει την ευκαιρία να πλησιάσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να μοιραστούμε μαζί τους τα πάντα.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί, είναι αυτοί που περπατάνε αμετανόητοι πάνω σε αναμμένα κάρβουνα, επιδιώκοντας τη δράση και την απόλαυση.

Ιχθύες, Παρθένοι, Ταύροι και Σκορπιοί, μοιάζουν μαγεμένοι από τις προτροπές, λικνιζόμενοι στους ρυθμούς μιας λάγνας επιθυμίας.

Τοξότες, Δίδυμοι, Λέοντες και Υδροχόοι, απολαμβάνουν τον πλανητικό χορό των άλλων, σαν επίτιμοι καλεσμένοι που σερβίρονται με τα καλύτερα εδέσματα και ποτά.

Η Σελήνη δεν συναντά κανέναν άλλον πλανήτη έως τις 5/11 στις 21:40 το βράδυ που περνάει στον Λέοντα, δίνοντας μια ανάπαυλα στην εσωτερική μας διέγερση, που αναμένεται να φουντώσει ξανά με έναν φαντασμαγορικό και τρόπο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved