Τα SOS της εβδομάδας

«Οι πλανήτες κάνουν την δουλειά τους κι εμείς την δική μας»

Τα SOS της εβδομάδας

Όλοι γνωρίζουμε πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να ευνοούν συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.

Γι' αυτό είναι σκόπιμο να προσαρμοζόμαστε στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».

Μια αναγκαία υποσημείωση είναι πως οι μεν «συμβατικές» πλανητικές όψεις μπορεί να επιδρούν μία και δύο ημέρες πριν «κλείσουν» με ακρίβεια, οι δε «κρυφές» έχουν την τάση να επιδρούν είτε την ίδια ημέρα που σχηματίζονται, είτε την επόμενη.

Από 3 έως 9 Νοεμβρίου

Η εκπομπή SOS ξεκινά ακριβώς από... εκεί που είχαμε μείνει.

Το Σαββατιάτικο τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, αναμένεται να φτάσει το συναίσθημα και τις αισθήσεις μας στα όρια τους.

Main stream: Πάθος, απόλυτο δόσιμο. Μια σχέση που αλλάζει τα πάντα. Δυνατές σεξουαλικές εμπειρίες. Οφέλη από ζημιές τρίτων. Εργασίες καθαριότητας, απολύμανση, βιολογικός καθαρισμός. Αγορά εσωρούχων ή «hot» αξεσουάρ. Νυκτερινή ζωή, επαφή με πλάσματα της νύχτας.

SOS: Ακατάλληλα καλλυντικά, δερματικά προβλήματα. Ζήλεια, παιχνίδια ελέγχου, κυριαρχία των χαμηλών ενστίκτων. Πένθος, αίσθηση απώλειας. Εμμονές, κλειστοφοβία, αντικοινωνικότητα. Απονέκρωση συναισθημάτων, επώδυνος χωρισμός. Μια «μοιραία» σχέση με δύσκολο τέλος. Επαφές με άτομα της «σκοτεινής» πλευράς, «αμαρτωλά» downloads.

Το Σάββατο έχουμε και το τετράγωνο του Ήλιου με τον αστρικό Χείρωνα

Main stream: Επαφές με πρόσωπα από το παρελθόν. Πρόγονοι, γενεαλογική αναζήτηση. Ενασχόληση με τη λαϊκή παράδοση. Άντληση γνώσεων από αρχαίες πηγές. Ιστορία, μυθολογία, αρχαιολογία. Ο «γέρο-σοφός».

SOS: Εξάρτηση, προσκόλληση σε πρόσωπα ή αξίες. Συναισθήματα που «θολώνουν» την κρίση. Παρελθοντολογία, που δεν οδηγεί πουθενά.

Την Κυριακή, η αστρική Αφροδίτη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον τροπικό Δία

Main stream: Γλέντι, διασκέδαση. Δώρα, κεράσματα, απολαβές. Μια «υψηλή» γνωριμία. Διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου.

SOS: Μια ανάλαφρη καθημερινότητα, χωρίς ουσία. Ποσότητα που επικρατεί της ποιότητας. Σπατάλες, σκάνδαλα.

Τη Δευτέρα, η τροπική Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον αστρικό Κρόνο.

Main stream: Δημόσιες σχέσεις. Καθήκοντα, υποχρεώσεις. Μια σχέση με διάρκεια. Μια σχέση με διαφορά ηλικίας. Υπόσχεση που εκπληρώνεται, δικαίωση. Επαναφορά στην τάξη. Πωλήσεις. αποταμίευση. Πρόγραμμα διατροφής, δίαιτα. Κλασική γραμμή, τήρηση των κανόνων.

SOS: Ελαττωματικές αγορές-προϊόντα. Δερματικά προβλήματα. Μια εξαιρετικά περίπλοκη σχέση με χρόνια προβλήματα. Έλξη των προβληματικών ή των δεσμευμένων. Απόρριψη, στενοχώρια, χωρισμός. Ατυχείς οικονομικές επενδύσεις.

Την Τρίτη ο Ερμής βρίσκεται σε «στάση» και την Τετάρτη ξεκινά την ανάδρομη φορά του, η οποία θα τερματιστεί στις 27/11.

Main stream: Αναθεώρηση, επανεξέταση συμπλήρωση. Συνέχιση μιας κατάστασης, που είχε μείνει ημιτελής. Χρήση εναλλακτικών εφαρμογών-πόρων. Αξιοποίηση αποθηκευμένου υλικού.

SOS: Ακυρώσεις και εμπόδια σε ραντεβού, συμφωνίες και γενικότερα την επικοινωνία. Προβλήματα με τον τεχνικό εξοπλισμό. Κλείσιμο δρόμων.

Επίσης την Τρίτη, ο Άρης κλείνει το τρίγωνο του με την Έριδα, επισημαίνοντας πως δεν θα πρέπει να πάρουμε στα αστεία μια εστία μικροβίων.

Main stream: Ηλεκτρονικές εργασίες. Κερματισμός, μικρογραφία. Απολύμανση. Γνώση λεπτομερειών.

SOS: Ηλεκτρονικός πόλεμος. Επιθετικοί ιοί-μικροοργανισμοί.

Την Τετάρτη, ο αστρικός Ήλιος σχηματίζει μια αντίθεση με την Έριδα.

Main stream: Οργάνωση, γραμματειακή υποστήριξη. Ιατρικές εφαρμογές, προμήθεια εξοπλισμού. Αισθητική, πλαστική χειρουργική. Επιστημονική μεθοδολογία.

SOS: Προσκόλληση-εμμονή σε λεπτομέρειες. Γραφειοκρατία.

Την Παρασκευή, η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τρίγωνο με το Δία

Main stream: Τύχη, ευκολίες. Χάρες και χαρές. Δώρα, κεράσματα, αγορές. Καλή παρέα, κέφι. Μια πολλά υποσχόμενη γνωριμία.

SOS: Επιπολαιότητα, ανευθυνότητα, τεμπελιά. Εγκατάλειψη καθήκοντος, «κοπάνα». Εύκολες λύσεις χωρίς ηθικό έρεισμα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved