Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 2 έως 5 Νοεμβρίου

Οι περιπέτειές της αφορούν κάθε αδημονούσα καρδιά, είτε τελικά βρει την ευτυχία της, είτε πέσει στο πυρ το εξώτερον...

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 2 έως 5 Νοεμβρίου

Αχ Αφροδίτη!

Δεν λέει να ησυχάσει η «Ωραία», που ως πολύφερνη νύφη διαπραγματεύεται διαδοχικά με τους ομολόγους της στους ουρανούς, μπας και βρει η δόλια κανέναν άντρα της προκοπής. Από ό, τι φαίνεται όμως όλο τα... ζαβά μαζεύει και ο πρίγκιπάς της... πουθενά.

Και επειδή τα πράγματα συμβαίνουν «ως εν ουρανώ και επί της γης», οι περιπέτειές της αφορούν κάθε αδημονούσα καρδιά, είτε τελικά βρει την ευτυχία της, είτε πέσει στο πυρ το εξώτερον...

Στο προηγούμενο επεισόδιο την είχαμε αφήσει να προβάρει το νυφικό της, παρεΐτσα με τους διαπρεπείς κουμπάρους της, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Και που να βγάλει άκρη με δαύτους. Εξαντρίκ θέλει ο ένας, μαύρο ο άλλος. Και μόλις ο Ουρανός αρχίζει τις πρωτοτυπίες περί ενός «ελεύθερου γάμου», με το στεφάνι να κατατίθεται στο μνημείο του «Άγνωστου εραστή», ο Πλούτωνας αντιτείνει το κλείσιμο στο μπουντρούμι του πύργου μέχρι νεωτέρας, μέχρι δηλαδή να πειστεί η νύφη ότι άπαξ και διάλεξε ταίρι, μαζί του θα αφήσει τα κοκαλάκια της.

Η ζήλεια κόντρα στον φόβο της δέσμευσης και ο απόλυτος έλεγχος κόντρα στην ανεξαρτησία στροβιλίζουν τις σχέσεις μας εν μέσω ακραίων φαινομένων και το που «θα κάτσει η μπίλια», εξαρτάται κατά πολύ -όπως σημείωσα στο προηγούμενο Δελτίο- από τους δικούς μας χειρισμούς. Γιατί οκ, κάτω από αυτές τις συνθήκες τα τετελεσμένα περισσεύουν. Ο γαμπρός πήγε για τσιγάρα στο περίπτερο κι ακόμη να τον δούμε. Ή κλείδωσε τη νύφη για να μην τη βλέπει ανθρώπου μάτι. Η νύφη όμως τι κάνει; Αντιδρά σε στυλ «να περάσει ο επόμενος παρακαλώ», δραπετεύει από την κακά συγκυρία ή κλαίει τη μοίρα της εφ‘ όρου ζωής; Αυτό είναι το θέμα, γιατί αν με αφορμή κι αιτία μια δυσάρεστη εξέλιξη επιλέξουμε το δεύτερο, είναι σαν να παραδινόμαστε αμαχητί στην κάθε... ζαβή Αφροδίτη! Όχι και να φορτωθούμε αιωνίως τα κρίματά της, ενώ αυτή αύριο-μεθαύριο θα παραθερίζει στις Μπαχάμες...

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι είναι οι πρώτοι που θα δοκιμαστούν με συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, απροσδόκητες εξελίξεις μα και πιεστικά διλήμματα του τύπου «να την/τον... σκοτώσω τώρα ή αργότερα;»

Υπάρχουν όμως και τα ωραία της υπόθεσης αφού πάντα μια επερχόμενη συμφορά ξέρει να γίνεται ελκυστική. Έρωτας, πάθος, εξωτικές εμπειρίες, το αδιανόητο αυτοπροσώπως... Όλα μας δίνονται απλόχερα σαν τις υποσχέσεις των πολιτικών. Εμείς λοιπόν κρατάμε το ωραίο κι όταν δούμε πως ζορίζουν τα πράγματα, αποχαιρετούμε διακριτικά, εξαντλώντας τα γνωστά τρυκ (έχω πονοκέφαλο, έχω σύσκεψη κλπ).

Ακόμη, οι φωτεινές εξαιρέσεις, όσες και όσοι δηλαδή έχουν αγκαζάρει την τύχη με το μέρος τους (αυτό εξαρτάται από τον εκάστοτε γενέθλιο χάρτη) θα δουν τη ζωή να τους συμπεριφέρεται γενναιόδωρα κι εδώ δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Τι κι αν ο έρωτας τους ήταν δεσμευμένος σε κάποια ξένη αγκαλιά; Ήταν αλλά τώρα πια δεν είναι... Τι κι αν νόμιζαν πως θα μείνουν μόνοι/ες σαν τον κούκο να ξεσκονίζουν το ράφι τους; Η ζωή της Σταχτοπούτας κάποια τέτοια ημέρα άλλαξε.

Λεφτά (και υποσχέσεις) υπάρχουν

Την Κυριακή εξ άλλου, η τσαπερδόνα Αφροδίτη βάζει τα καλά της -κι αν δεν έχει, θα βρει- για να συναντηθεί με τον γνωστό γαλαντόμο και υπέρμαχο της ποσότητας, το Δία. Χαρές και πανηγύρια για κάθε κολλητή/ο του, που έστω και για λίγες ώρες θα γευθεί τα καλά αυτού του «κρυφού» ραντεβού.

Εδώ εκτός από τους εν γένει τυχερούς, που δεν παθαίνουν ποτέ τίποτα, μπαίνουν στο παιχνίδι και οι εκπρόσωποι των τεσσάρων μεταβλητών (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες), που θα έχουν την λαμπρή ευκαιρία να φάνε, να πιούνε και να στείλουν το λογαριασμό στο... ΔΝΤ!

Όσο για τα ερωτικά, ο «Χοντρός» δεν θα παραλείψει να βάλει την δική του πινελιά, σμίγοντας τους... έχοντες με τους κατέχοντες. Ο πτωχός λαός θα παρακολουθεί χειροκροτώντας από τις κερκίδες.

Όμως πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, τη θέση του Δία στις οθόνες μας παίρνει ο αυστηρός Κρόνος, επιβάλλοντας με τη σειρά του το δικό του δόγμα, κληρονομιά από τον πάνσοφο Προκρούστη: ότι δεν είναι στα μέτρα του ή θα κοπεί ή θα ξεχειλώσει.

Το νέο «κρυφό» ραντεβού της «Ωραίας» με τον «παππού», σκορπίζει βέβαια ρίγη ενθουσιασμού στις τάξεις των απανταχού περήφανων γηρατειών, αφού κάτι τέτοιες ημέρες περιμένουν για να καρπωθούν τον ανθό της νιότης. Ομοίως και κάποιοι παντρεμένοι, που καλοβλέπουν ως λύση στη βαρεμάρα τους μια παράλληλη σχέση.

Όμως κατά πλειοψηφία, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον αστρικό Κρόνο στο Ζυγό, αναμένεται να βγει ξινή σε κόσμο και κοσμάκη. Πάνω που χάρηκαν δηλαδή (όσοι πρόλαβαν) τις ευάερες και ευήλιες προοπτικές και υποσχέσεις για ένα λαμπρό μέλλον, να’ σου και η διάψευση!

Διότι σου λέει ο μπάρμπα Κρόνος, τι θες εσύ παιδάκι μου, γόνος της κυρά Λένης που έπλενε σκάλες, με τον ανθό του Μπουρμπουλέικου, που έχει πενήντα καράβια κι άλλες τόσες ερωμένες; Για έλα στα συγκαλά σου και πάρε κάποιον/α της τάξης σου...

Η κοινωνική αποκατάσταση μπορεί να περιμένει λοιπόν, μέχρι να εμφανιστεί «το άλλο μας μισό». Κουτσό, στραβό, μίζερο, μπαλωμένο ας είναι ότι να’ ναι αρκεί να ταιριάζουμε. Κι εδώ είναι που μπαίνει το ερώτημα: Πριν εκκινήσεις ρώτησες τον αστρολόγο σου;

Ο Κρόνος βέβαια είναι και υπέρ των περιορισμών σε οικονομικό επίπεδο, οπότε η Δευτέρα είναι πολύ καλή για να ξεκινήσουμε δίαιτα.. σε όλα!

Το παρελθόν είναι εδώ

Πέραν των όψεων της Αφροδίτης, το Σάββατο έχουμε κι ένα «κρυφό» τετράγωνο ανάμεσα στον τροπικό Ήλιο και τον αστρικό Χείρωνα.

Η όψη αναμένεται να προωθήσει οτιδήποτε το παραδοσιακό και να ενισχύσει τους δεσμούς μας με το παρελθόν και τα πρόσωπα που συνδέονται με αυτό. Και με δεδομένο το ότι οι συγκινήσεις είναι μάλλον αναπόφευκτες, τα μαντίλια κρίνονται ως απαραίτητο αξεσουάρ για το Σ/Κ. Είτε γιατί θα δακρύσουμε, είτε γιατί θα τα... κουνήσουμε σε μια πραγματικότητα που ήρθε, έφυγε και μπορεί κάποτε να ξανάρθει.

Οι Σκορπιοί, οι Ιχθύες, οι Υδροχόοι, οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Παρθένοι και οι all past weather classic Καρκίνοι, αναμένεται να είναι οι πρώτοι κοινωνοί της ενέργειας του Χείρωνα, ο οποίος φαίνεται πως είναι φορέας και εκφραστής του «Συλλογικού Συναισθήματος», όπως αντίστοιχα ο Κρόνος εκπροσωπεί την Συλλογική Συνείδηση.

Μη χάσετε στο επόμενο επεισόδιο: Την ίδια στιγμή που ο Ερμής μας γυρίζει την πλάτη, φέρνοντας τον κόσμο ανάποδα, ο Άρης και η Έριδα απεργάζονται τρόπους για να μας μεταδώσουν τον ιό της γνώσης αλλά όχι μόνον αυτόν. Η δε Αφροδίτη αποφασίζει να απαρνηθεί τα βάσανά της και φεύγει ταξίδι με τον πρώτο τυχόντα, που έχει σκάφος εξοχικό και καταθέσεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved