Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 3/11

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 3/11

Πενήντα παρά κάτι μερούλες μείνανε ακόμη για να δούμε, αν τα ερμηνευόμενα των Μάγιας επιβεβαιωθούν. Καρατσεκαρισμένες βέβαια πληροφορίες λένε πως ο κόσμος δεν θα καταστραφεί, αφού ο επίτιμος δεν έχει παραιτηθεί ακόμα από την ελπίδα να δει την κόρη του πρωθυπουργό της χώρας.

Διαβάζω ότι θέλετε επαναστάσεις! Αφού είδατε Χρυσή Αυγή και Ανεξάρτητους Έλληνες να ψηφίζουν υπέρ της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για την παραπομπή του ΓΑΠ, τότε η επανάσταση δεν θα αργήσει αλλά δε θα είναι σαν τη Γαλλική, εφόσον οι ανατροπές γίνονται πλέον με άλλους, high – teck τρόπους. Έχετε εμπιστοσύνη στα γραφόμενά μου, εξάλλου από τον Ιούνιο είχαμε γράψει ότι η κυβέρνηση θα έχει προβλήματα μες τον Οκτώβριο όπερ και εγένετο.

Για να δούμε όμως τώρα και το κουίζ που έχει γίνει θεσμός. Η σημερινή ερώτηση έχει ως εξής: Το κόμμα του ΠΑΣΟΚ πνέει τα λοίσθια. Ποια όψη στο χάρτη του Ευάγγελου Βενιζέλου θα μπορούσε να υποδεικνύει αυτό το γεγονός.

Α. Διελαύνων Πλούτωνας σύνοδο με Ήλιο

Β. Διελαύνων Πλούτωνας σύνοδο με Σελήνη

Γ. Α+ Β

Η εξίσωση της ημέρας

Αφροδίτη= Βόρειος Δεσμός/Άδης= Ερμής/Ποσάιντον= Σελήνη/Ποσειδώνας= Δίας/Απόλλων= Ωροσκόπος/Απόλλων= Αφροδίτη/Πλούτωνας= Ήλιος/Έρμής= Αφροδίτη/Κρόνος Υποθετικός= Δίας= Άδης/Αδμητος= Πλούτωνας= Δίας/Ωροσκόπος:

Για να είναι αρμονικός με πολύ λίγους. Δεσμοί που δεν βλάπτουν. Δεσμοί αγάπης. Για να είναι σε επικοινωνία με υπουργούς και ιεροκήρυκες. Ο καλός και ο επιτυχημένος εραστής Ανεμικά κορίτσια. Καλόγριες. Ένα νέο κορίτσι. Το να αγαπήσει κανείς ένα νεαρότερο άτομο. Μια μεγάλη αγάπη. Ένας έρωτας χωρίς ίχνος ιδιοτέλειας. Η μητρική αγάπη. Μυστικός έρωτας. Πολλή τύχη, χαρά και φιλία μέσω της επιστήμης ή του εμπορίου. Πώληση αγαθών που σχετίζονται με την εκδήλωση συναισθημάτων και δη της αγάπης. Άτομα με ενασχόληση με ζητήματα καλλωπισμού ή χρυσοχοΐα. Ένας κριτικός σε ζητήματα τέχνης κι αισθητικής. Η ανάγκη και η αγάπη της προσφοράς στον άνθρωπο. Υπηρεσίες Κοινωνικής Μεριμνάς και Πρόνοιας. Έλλειψη προσωπικού υπηρεσιών. Απόσπαση. Για να πάρει τη βοήθεια και τη συνδρομή από γνωστούς –φίλους και μη. Για να αγαπηθεί από πολλούς. Ελπίδα.

Σήμερα, δείχνετε πίστη στα ιδανικά της ανθρώπινης φύσης και μέσα από διάφορα πράγματα επιδιώκετε να βιώσετε την αρμονία και να μοιραστείτε μαζί με άλλους την αγάπη, την ηρεμία, την ομορφιά, τη συμπαράσταση και την καλοσύνη. Ίσως συμμετάσχετε σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση ή κάνετε μια καλή άσκηση για την καρδιά, σκύβοντας να βοηθήσετε κάποιον άλλο.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Όποιος φοβάται, γίνεται δούλος χωρίς να το αντιληφθεί» Αντισθένης

Το τραγούδι της ημέρας: Liberian Girl – Michael Jackson

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved