Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 2/11

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 2/11

Μαζί με τα 1, 2, 3... πολλά μνημόνια οι Γερμανοί φίλοι μας προτείνουν να βγάλουμε τα απωθημένα μας τηλεφωνώντας στην ειδική γραμμή για «ξέσπασμα νευρών», ένα μοντέλο διαχείρισης θυμού που μας έρχεται εκ Γερμανίας. Μόνο που ο Έλληνας το τηλέφωνο το έχει για φάρσες. Το θυμό του θέλει να τον βγάλει πρόσωπο με πρόσωπο για να «γεμίσει» το στόμα του. Ή πάλι να «τα χώσει» αυθορί και παραχρήμα ως ανώνυμος σχολιαστής του διαδικτύου, να μοιραστεί τον πόνο του και να καμαρώσει για το ανδραγάθημά του. Κι αφού βγάλει όλη τη χολή του με βρισιές και εξυπνάδες καφενείου, θα πει «τι έγραψα πάλι ο γίγαντας», κάνοντας share σε φίλους και γνωστούς. Στρατιές αγανακτισμένων με IQ ραδικιού παρελαύνουν καθημερινά σε ποικίλα sites, ακυρώνοντας κάθε απόπειρα γνήσιου διαλόγου. Αυτοί βέβαια, αποτελούν ένα μεγάλο τμήμα του «σοφού λαού» και αύριο-μεθαύριο θα ψηφίσουν, όπως ψήφιζαν πάντα, οπότε ας μην μας κάνουν εντύπωση τα εκλογικά αποτελέσματα. Πάντα θα έχουμε τους κυβερνήτες που μας αξίζουν, κατά πλειοψηφία.

Αν δεν ανακτήσουμε, ως λαός συνολικά, την παιδεία μας, μην περιμένετε προκοπή. Κάθε συνετή φωνή και κάθε επιχείρημα θα χάνονται στην οχλοβοή.


Η εξίσωση της ημέρας

Άρης=Μεσουράνημα=Σελήνη/Κιούπιντο=Βουλκάνους/Ποσάιντον=Ήλιος/Βουλκάνους=Κιούπιντο:

Επιμονή, θέληση και ενεργητικότητα. Η δράση κάποιου, που κινεί τα νήματα ή που δίνει τις διαταγές σε άλλους. Ένα ταραγμένο μυαλό. Ζητήματα με άρθρα στις εφημερίδες. Τεράστια διανοητική δραστηριότητα. Εργασία που απαιτεί μεγάλη σωματική δύναμη. Δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου. Ο ερασιτέχνης. Τα αποθέματα φυσικής ενέργειας. Γυναίκες που θέλουν να παντρευτούν. Γάμοι παρουσίας γυναικών. Γυναίκες με έντονη κοινωνική ζωή. Ζητήματα γάμου και σχέσεων. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες.



Ημέρα αποφάσεων. Το μυαλό κάποιων είναι θολό και το όνειρο κάποιων άλλων είναι... τρελό. Το βλέπετε, το νιώθετε το καταλαβαίνετε και σήμερα θα αποφασίσετε πως θα αντιδράσετε, αν θα μιλήσετε ή αν θα σωπάσετε. Όποιο δρόμο και αν ακολουθήσετε, αν έχετε σκοπό να φτάσετε μέχρι τέλους, θα χρειαστείτε πρωτίστως θέληση. Όπου υπάρχει ισχυρή βούληση, βρίσκονται και λύσεις.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Να είσαι για τον εαυτό σου λυχνάρι» Βούδας

Το video της ημέρας: Ο Σκοταδόψυχος από το «Ξύπνα Βασίλη».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved