2 Νοεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

2 Νοεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

10 έως 11 Σκορπιού

Σύμβολο: «Ένα στρείδι, που ανοιγοκλείνει»


Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ, χαρακτηρίζεται από την αγάπη του προς τους «δικούς του», η οποία ωστόσο μπορεί να μην έχει μέτρο. Ανίκανος να ζήσει χωρίς ταίρι, είναι πιστός αλλά και ζηλιάρης. Συχνά παρατηρούνται έντονες αντιφάσεις στην συμπεριφορά του. Τολμηρός, πείσμων και ριψοκίνδυνος από τη μια πλευρά, κάποιες στιγμές γίνεται ντροπαλός υποχωρητικός και φοβισμένος.

Επιπλέον, μπορεί να εμπιστευθεί άτομα που δεν θα έπρεπε και να υποπτεύεται τους πραγματικούς του φίλους.


Το απόφθεγμα της μοίρας: «Απόφευγε να έρχεσαι σε αντίθεση με τον εαυτό σου. Με κανέναν δεν μπορεί να μονοιάσει όποιος διαφωνεί με τον εαυτό του.» Διονύσιος Κάτων

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια


Αισθηματικά

Αντιφατικές αναμένεται να είναι οι διαθέσεις σας, αφού το απόλυτο δόσιμο σε ένα πρόσωπο, μπορεί εύκολα να «γυρίσει» σε πλήρη απόρριψη και το αντίστροφο. Και η αλήθεια είναι πως αν δεν κατορθώσετε να ισορροπήσετε ανάμεσα στην κτητικότητα και την ελευθερία (τη δική σας ή του συντρόφου σας), η κατάληξη της σχέσης σας δεν θα είναι ούτε ευχάριστη, ούτε ομαλή. Παίζοντας με τα όρια, μπορείτε να ανακαλύψετε ανάγκες και συναισθήματα ικανά να αλλάξουν το τοπίο της ζωής σας, θα πρέπει ωστόσο να θυμάστε πως αν περάσετε την «κόκκινη γραμμή», δεν υπάρχει επιστροφή.


Οικονομικά

Η κατάσταση θυμίζει το «μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες» και σίγουρα πολλά θα κριθούν από τις ικανότητες του καπετάνιου, δηλαδή υμών. Αν ανήκετε στην κατηγορία των εν γένει τυχερών, η τάση σας να ρισκάρετε πέραν του αναμενομένου είναι πιθανόν να σας οδηγήσει σε μια μεγάλη επιτυχία, θα πρέπει όμως να φροντίσετε ώστε να μην εξανεμιστούν τα κέρδη σας εν μια νυκτί. Όσο για τους άτυχους είναι σκόπιμο να κλείσετε τα αυτιά σας στις Σειρήνες του εύκολου πλουτισμού, αφού τελικά το μεγάλο άλμα δεν θα σας βγει. Στην δουλειά σας δρομολογούνται αλλαγές στις οποίες σίγουρα μπορείτε να προσαρμοστείτε παράλληλα όμως ενδέχεται να εμπλακείτε εκούσια ή ακούσια σε μια αντιζηλία, ικανή να βλάψει τα συμφέροντα σας ή να σας δημιουργήσει πολλές δυσκολίες.


Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved