Lunar Dance: Η επικοινωνία μεγαλώνει …έξυπνα παιδιά!

Ήλιος στον Σκορπιό/Σελήνη στους Διδύμους

Lunar Dance: Η επικοινωνία μεγαλώνει …έξυπνα παιδιά!

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Καταρχάς καλό μήνα! Τι ευχάριστη μέρα, αλήθεια, να ξεκινά ο καινούργιος μήνας με μια Σελήνη στον ανάλαφρο και χαριτωμένο Δίδυμο! Μια μέρα που μπορούμε να γελάσουμε , να παίξουμε και γιατί όχι μέσα από την δική μας ζωντανή διάθεση να γίνουμε παιδιά ή να συνδεθούμε με τα παιδιά μας. Ο Ήλιος στον Σκορπιό φέρνει την ουσία στο επίκεντρο και ίσως όλη αυτή η διαδικασία παιχνιδιού με τα παιδιά μας, μπορεί να έχει και ουσιαστικά αποτελέσματα στην διαμόρφωση του χαρακτήρα τους για να αντιμετωπίσουν την ζωή.

Ο Ερμής, κυβερνήτης του ζώδιου των Διδύμων καθώς και πλανήτη του λόγου και της επικοινωνίας, θα μας βοηθήσει στις δραστηριότητες της ημέρας.

Να θυμάστε ότι είστε οι πρώτοι δάσκαλοι για τα παιδιά σας. Πριν πατήσουν το πόδι τους σε μια τάξη, είστε εσείς που τους έχετε μάθει τα βασικά της γλώσσας και της μάθησης. Από τις λέξεις που χρησιμοποιείτε και τις δραστηριότητες που τους προσφέρετε στο καθημερινό πρόγραμμα σας, εμπλουτίζεται την εμπειρία τους να αντιμετωπίζουν την ζωή.

Σήμερα λοιπόν, θα δούμε πως μέσα από τις ιδιότητες μια Διδυμίσιας Σελήνης, μπορούμε να λειτουργήσουμε στην ημέρα για να κερδίσουν τα παιδιά μας, τα μέγιστα οφέλη.

Κάντε συζητήσεις με το παιδί σας

sizitisi

Ρωτήστε το τι έκανε στην ημέρα του και όσο περισσότερο μιλάτε με το μικρό σας χρησιμοποιήστε όσες δυνατόν περισσότερες λέξεις μπορείτε για να περιγράψετε τα γεγονότα, έτσι ώστε το παιδί σας να έχει στην διάθεση του περισσότερες λέξεις στο λεξιλόγιό του. Η πολυλογία της Διδυμίσιας Σελήνης, μερικές φόρες μπορεί να έχει και οφέλη.

Δώστε το καλό παράδειγμα

periergeia

Τα παιδιά μιμούνται ότι βλέπουν. Αν δείτε ότι δεν το έχουν με την Νο 1 ιδιότητα των Διδύμων, την επικοινωνία και του γραπτού λόγου, δημιουργήστε το παράδειγμα . Ενσωματώστε την ανάγνωση και την γραφή στο δικό σας πρόγραμμα, προτείνοντας τους έμμεσα την επιθυμητή συμπεριφορά που θα πρέπει να υιοθετήσουν.

Εκμεταλλευτείτε την περιέργεια τους

diavasma

Τα παιδιά είναι εκ φύσεως περίεργα και σήμερα ο Διδυμίσιος αέρας φέρνει την ανάγκη για εξερεύνηση καινούργιων και χαριτωμένων τρόπων για να κυλήσει ευχάριστα η μέρα . Χρησιμοποιήστε αυτά λοιπόν, ως εφαλτήριο, για τη μάθηση με την απόκτηση βιβλίων με τα αγαπημένα θέματα τους και ενθαρρύνετέ τα σε ένα δημιουργικό παιχνίδι, που θα συμπεριλαμβάνει γραφή και σχεδίαση.

Νομίζω ότι είναι καλό να αξιοποιήσετε αυτή την Σελήνη στους Διδύμους και να τους μεταφέρετε το μήνυμα της ημέρας που δίνει έμφαση στην επικοινωνία και στην δημιουργικότητα μέσα από έναν ανάλαφρο τόνο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved