Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 1/11

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 1/11

Καλό μήνα! Ο Οκτώβριος μας αποχαιρέτησε και μαζί με αυτόν και η συνοχή της ελληνικής κυβέρνησης. Από την ημέρα συγκρότησης της συγκυβέρνησης υποστηρίξαμε ότι το τέλος της είναι προδιαγεγραμμένο και ότι μέσα στον Οκτώβριο κάποιο γεγονός θα υποδείξει έντονα ότι έρχεται το κλείσιμο και στο δικό τους μαγαζί. Οι φημολογίες για νέο κόμμα επιβεβαιώθηκαν και συνάμα με αφορμή τη διαπραγμάτευση για τα μέτρα και τον προϋπολογισμό αρχίζουν οι διαφωνίες και οι ασυμφωνίες. Η ρήξη στην κυβέρνηση συμμαχίας είναι πλέον προφανής με τον Πρωθυπουργό να δηλώνει «η διαπραγμάτευση τελείωσε», τον Ε. Βενιζέλο «άτυχη και εσπευσμένη δήλωση, η διαπραγμάτευση συνεχίζεται» και το ΔΗΜΑΡ «εμμένουμε στις θέσεις μας». Το ρήγμα στην τρόικα Εσωτερικού είναι γεγονός και μην περιμένετε να κλείσει αλλά να βαθύνει.

Τα σπάνε τα τσανάκια τους, όχι για τα εργασιακά πάντως, αλλά γιατί ο σκοπός της συμμαχίας ήταν να δώσει μια ψεύτικη ελπίδα στον Έλληνα ότι θα βγει από το «μέλλον δίχως αύριο» και να ασχολείται με το «επίδομα γάμου», την ίδια στιγμή που χάνει κάθε κυριαρχικό δικαίωμα. Ο στόχος επετεύχθη και η μάχη γιαλαντζί γίνεται για να δικαιολογηθεί η υποδούλωση και να σκεπαστούν με φύλλα δάφνης πράξεις αναίσχυντες και μιαρές.

Η εξίσωση της ημέρας


Άρης=Κρόνος=Σελήνη/ΜηδενικήΚριού=Ερμής/Αφροδίτη=ΒόρειοςΔεσμός=Ήλιος/Βουλκάνους:

Ασθένεια, θάνατος, παραίτηση, απόλυση, κηδεία, χωρισμός. Εργασία η όποια δεν είναι μόνιμη. Τα εργατικά και δραστήρια άτομα. Μια δραστήρια γυναίκα. Εργασία που απαιτεί μεγάλη σωματική δύναμη. Επαφές που γίνονται οικείες. Εμπαθής. Εξοικειώσεις στους στρατιωτικούς κύκλους. Στρατιωτικός χαιρετισμός. Εργαζόμενος σε τόρνους, καλούπια και έλαση σιδήρου. Κοπιαστική εργασία. Ο ερωτικός παρτενέρ. Η ερωτική σχέση. Δίδοντας στην σχέση ένα πιο «επίσημο» τόνο. Αρραβώνας.

Τα γεγονότα που θα σας... επισκεφθούν σήμερα απαιτούν μεγάλο ψυχικό σθένος καθώς θα σας κουράσουν, θα σας γονατίσουν, θα σας αγανακτήσουν αλλά συγχρόνως θα σας μάθουν να σηκώνεστε, να εκτιμάτε, να χαμογελάτε και να αγαπάτε αληθινά. Αν θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο ξεκινήστε αλλάζοντας τον εαυτό σας, αν θέλετε να φέρετε ειρήνη στον κόσμο ξεκινήστε από τα δική σας οικογένεια.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Προδοσία μεν, αλλά και τρελό κονόμι δε!» Σωτήρης Μουστάκας στην ταινία «Μπετόβεν και μπουζούκι»

Το τραγούδι της ημέρας: Το προσκλητήριο – Μάκης Χριστόδουλόπουλος

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved