Lunar Dance: Άρωμα Αφροδίτης στο σπίτι σας

Ήλιος στον Σκορπιό-Σελήνη στον Ταύρο

Lunar Dance: Άρωμα Αφροδίτης στο σπίτι σας

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Στον απόηχο μιας Πανσέληνου στον Ταύρο και στην ανάγκη για αισθητηριακές απολαύσεις μιας τονισμένης Αφροδίτης (Ταύρου –Ζυγού), σκέφτηκα πως είναι μια πολύ καλή ημέρα να διακοσμήσουμε το σπίτι μας με ορισμένα βασικά στοιχειά της. Ο Ήλιος στον Σκορπιό τονίζει την ανάγκη να στρέψουμε το βλέμμα μας προς τα μέσα αναδιαμορφώνοντας τα σκοτεινά σημεία μας. Το σπίτι μας, είναι το καταφύγιο μας και η διακόσμηση του με την σωστή ενέργεια θα μας βοηθήσει να λειτουργήσουμε και τις εσωτερικές διαδικασίες αναγέννησης.

kentriki_2_copy_copy_copy

Καταρχάς επιλέγουμε να απεικονίσουμε και να διακοσμήσουμε με ομορφιά, ισορροπία, αρμονία, στοιχεία που αποτελούν χαρακτηριστικά του Ζυγού. Η ατμόσφαιρα που θα θέλουμε να μας περιβάλλει θα πρέπει να είναι κομψή, χαλαρή, απλή και αισθητικά ευχάριστη στο μάτι. Προτιμήστε λίγα και επιλεγμένα κομμάτια Τέχνης και αποφύγετε την χρήση πολλών πραγμάτων που θα δημιουργήσουν χάος και θα διαταράξουν την ισορροπημένη ροη ενέργειας.

fanarakia_trapeziou

Διακοσμητικά

Όπως προτείνεται ανωτέρω, η φιλοσοφία πίσω από τη διακόσμηση, όταν η Αφροδίτη είναι στον Ζυγό, είναι όσο πιο λίγα γίνεται αλλά συνάμα αισθητικά όμορφα. Τα κεντρικά κομμάτια που θα «πιάνουν» το μάτι πάντως, θα πρέπει να γαληνεύουν τις αισθήσεις. Το σπίτι θα πρέπει να αερίζεται συχνά, ακόμη και τώρα με τον πιο κρύο καιρό, ενώ οι κουρτίνες στα παράθυρα θα πρέπει να είναι αραχνοΰφαντες και ίσως με ένα φινίρισμα από κρόσσια που θα πνέουν στον αέρα . Ένα άλλο μοτίβο που θα μπορούσε να προτιμηθεί είναι ένα floral θέμα .

koyrtines

Υπνοδωμάτιο

Η Αφροδίτη, θεά της ομορφιάς, της τέχνης και του έρωτα, που κυβερνά το ζώδιό του Ζυγού θα ντύσει με καλή αισθητική, ιδιαίτερα την κρεβατοκάμαρα. Παραδοσιακά θηλυκό είναι το στυλ που προτείνεται. Ένα κρεβάτι με ουρανό από δαντέλα ή ακόμη καλύτερα ανάλαφρα μαξιλάρια με πούπουλα που δίνουν μια αίσθηση γλυκύτητας και γαληνής.

krevatokamara_4

Μικρές λεπτές πινελιές μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην απόλαυση που προστάζει η Αφροδίτη εδώ όπως π.χ. ένα μαλακό χαλί για να πατήσετε όταν σηκωθείτε από το κρεβάτι, που θα σας κρατήσει με μια ζεστή αίσθηση, καθώς ξεκινάτε την ημέρα σας.

xalaki

Δοκιμάστε επίσης ένα βάζο με ένα φρεσκοκομμένο τριαντάφυλλο σε ένα κομοδίνο που θα ξυπνήσει τις αισθήσεις σας, ενώ στο άλλο μια φωτογραφία από κάποια τρυφερή στιγμή μαζί με τον σύντροφο σας που θα αναδείξει τον ρομαντισμό.

krevatokamara

Κουζίνα

Η κουζίνα πρέπει να είναι αισθητικά ευχάριστη, όπως και το υπόλοιπο του σπιτιού. Ακόμα κι αν συγκεντρώνεστε στο σαλόνι, η κουζίνα θα πρέπει να ακολουθεί τη ροή όμορφα και ισορροπημένα. Άπλετο φως σε συνδυασμό με σκούρα ξύλα και παστέλ διακοσμητικά στοιχεία και χρώματα θα σας παρέχουν την ισορροπία που η Αφροδίτη στον Ζυγό αναζητά. Ένα περίπλοκα διακοσμημένο σετ από πορσελάνη με λουλουδάτο μοτίβο θα ευχαριστήσει αισθητικά το μάτι σας, καθώς θα ολοκληρώνει την όμορφη ατμόσφαιρα της κομψής αισθητικής.

377124_313235335375282_1004582349_n

Σαλόνι

Διακοσμήστε με διαφανές γυάλινα ή κρυστάλλινα βάζα και αρωματικά κεριά ή στικς. Οι πίνακες στον τοίχο πρέπει να είναι από ήρεμες εικόνες ζευγαριών ή εικόνες από την φύση –πάντως τίποτα πάρα πολύ θορυβώδες.

saloni_

Καθρέπτες θα κάνουν θαύματα, καθώς θα επεκτείνουν τον χώρο δίνοντας την ιδιότητα του ευρύχωρου. Αποφύγετε τον σκληρό φωτισμό, χρησιμοποιώντας λεπτούς πολυελαίους ή vintage λάμπες που θα δώσουν στο χώρο σας μια ρομαντική λάμψη. Θα μπορούσατε π.χ. να δοκιμάσετε παιχνιδιάρικα επιτραπέζια φαναράκια.

saloni2

Το στυλ προπαντός θα πρέπει να είναι γλυκό, ελαφρύ και θηλυκό. Επειδή ο Ζυγός υποστηρίζει τις σχέσεις είναι καλό να κάνουμε και μια προσεκτική τοποθέτηση των διακοσμητικών σε ζεύγη όπως π.χ. δύο κηροπήγια στο τραπέζι του φαγητού ή δύο λάμπες που ταιριάζουν γύρω από τον καναπέ.

saloni_3
Smile

Καλή διακόσμηση


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved